Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מיצובושי לנסר 2005 תקלה check engine


nok4482
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תודה לכל העונים מראש.

ברשותי מיצובושי לנסר 2005 עם נורית תקלת מנוע בצבע צהוב דולקת מזה מספר זמן. הרכב סוחב מעולה ואין שום בעיה מלבד המנורה שנדלקת קבוע.

בבדיקה שעשיתי עם סקנר קוד התקלה הופיע 0421. לפי הבנתי הממיר סיים את חייו. ביצעתי ניקוי סעפות עם מכשיר של BG ונוזלים מיוחדים לניקוי פיח בסעפות והממיר. התקלה נעלמה ל600 ק"מ וחזרה שוב.

האם אין מנוס מהחלפת ממיר או שניתן לשלוח אותו לניקוי לאחר פירוק ויש תקווה לממיר ?

משיהו סיפר לי שיש שיטה לניקוי הממיר והוא הסרת חיישן החמצן בחזית סעפת הפליטה ביציאה מהמנוע , הזרמת מים עם אבקת כביסה ולאחר פרק זמן הממיר נקי כמו חדש. האם אין חשש מכניסה מים לתוך בלוק המנוע ויצירת נעילה הידרואלית של הבוכנות וגרימת נזק בלתי הפיך למנוע?:-)

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לנסות לתקן לבד אם אתה לא מבין,לשים מים ועוד אם אבקת כביסה אל ממיר שקולט גזים רעילים כמה מיים שלא תשים יצא לך 700% מהגזם ואז המיים רעילים מאוד מאוד אני במקומך לא מנסה הולך בודק כצמה עולה ממיר יש ממירים ספורטיבים פה בפורום תראה מה המחירים מה אתה רוצה מה נוח לך ותתקין

המערכת שלי :

 

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנו דרך לנסות לנקות את הממיר ע"י אינפוזיה עם חומר יעודי, החומר מנקב את סעפת היניקה, השסתומים מעלה את טמפ' השריפה ומנקה בדרך את הממיר. אם זה יעזור אז מה טוב אם לא כניראה הבעיה עם הממיר או החיישן חמצן.

ממליץ על מוסך נחום אאיזור התעשייה בתים עבודה אמינה במחירים סבירים ביותר. ט"ל לבירורים 03-5517046.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...