Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפני שיאשימו אותי בחפירה, אני מתפלא על הויכוח בכלל.

העלו את שיעור הבלו על הדלק בתואנה שזה יעודד שימוש בתחבורה ציבורית, וכיוון שזה יפחית זיהום אוויר.

בועדת הכנסת הסתבר לנו שהסיבה האמיתית היא כיסוי על גירעון ממשלתי עתידי. (באיזה כדור בדולח הם משתמשים ?)

אפשר לסכם את זה בפשטות לא? עובדים עלינו בעיניים.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקה את חוק ההסדרים אני מכיר היטב

אני מעורה למדי במה שקורה במדינה אני פשוט לא שוטף לתחושה שהכל פה רקוב.

נכון ישנם הרבה מאוד כספים שהולכים למקומות שאני לא מעוניין, אולם הגוף שאחראי על חלוקת הכספים הוא הממשלה ולא אני. הממשלה והכנסת מחליטות ומאשרות תקציב שהוא, מן הסתם, פשרה בין כל הגופים כל אחד לפי יחולת המיקוח שלו. משזה הוחלט צריך לגבות את הכספים לישום ההחלטה.

גביה של מיסים עקיפים היא מדיניות מסובכת אין בה מס פרוגרסיבי כהגדרתו המילולית מכיוון שגביתו נסמכת על הוצאה ולא על הכנסה. תחת הגבלות אלו גבייה של בלו היא פרוגרסיבית יותר ממס גולגולת למשל, כפי שהיה בבריטניה בזמן טאצ'ר. נכון שזה מעצבן לשלם מיסים ושנטל המיסים גבוהה בארץ ביחס לשרותים שהאזרח מקבל, רק שזה לא רלוונטי לדיון על העלאת הבלו ישירות. את המיסים יש להוריד ע"י הקטנת הוצאות הממשלה וזה נעשה בשעת דיון על גובה התקציב, שעליו ד"א נלחם משרד האוצר ביעילות גבוהה מאוד.

פורסם
אני פשוט לא שוטף לתחושה שהכל פה רקוב.

מסכים איתך, המעטפת של התפוח עדיין ברובה ניראית שלמה (כניראה שמו מעטפת מניילון שלא נרקבת :lol:).

Pilon, בהחלט הכל זה עבודה בעיניים. לעודד שימוש בתחבורה ציבורית - זה הדבר שמשמעשע אותי הכי הרבה. רקבות (אני מודע לכך שרכבת רושמים עם כ) נשרפות, סוגרים תחנות, עומס ברקבת פשוט נוראי בשעות השיא. אוטובוסים של זכיין שירות מקומי במצב נוראי מתפרקים, נתקעים כל שני וחמישי (בזמן שהיה אגד, לא זכור לי שאוטובוסים היו נתקעים, בטח שלא בתדירות כזאת), מגעים בזמנים אקראיים, לפעמים חצי שעה אין ואחרי זה מגעים ישר שני אוטובוסים.

ד"א, שמת לב על התיאום של רעש תקשורתי בפרשת קצב לבין מחיר הדלק?

עד שלא תיהיה בארץ תחבורה ציבורית אמיתית, לא יהיה תחליף למכונית. בערים תרבותיות רבות ברחבי העולם, תחבורה ציבורית היא כזאת שלא צריך רכב. עד שיבוא היום וארצינו היפה תתקדם להיות מדינת עולם השלישי ולא עשירי כמו היום, נמשיך לצרוך דלק ולזהם אויר, כי אין שום אלטרנטיבה אחרת להתנייד ממקום למקום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
א פרויקט מצלמות המהירות החדשות שיעלה מילארדים?

תיקון קטן: הפרוייקט אמור לעלות כ-300 מיליון אם אינני טועה ולהביא למדינה מיליארדים..

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612683

בעיתונות החרדית חוגגים אישור התקציב: "נתניהו שילם עד השקל האחרון"

:evil::evil::evil:

הם צוחקים כל הדרך אל הבנק ואנחנו בוכים כל הדרך אל תחנת הדלק.

הכתבה גם אומרת בצדק, הרבה ממצביעי ש"ס הם בכלל לא חרדים ולא רואים שקל מהשלל של הפיראטים עם מגבעת האלה.

פורסם
אני אספר לך סיפור קצר,

בדיוק היום הייתי צריך לשים פעמי מדירתה של סבתי אשר במרכז הארץ אל דירתי השכורה שנמצאת באמ-אמא של הפריפריה. פתחתי את המחשב הנייד שלי וגלשתי לאתר האינטרנט של רכבת ישראל. הרכבת הבאה לפריפריה יוצאת בעוד רבע שעה, אבל יקח לי לפחות חצי שעה להגיע לתחנה. הרכבת שאחריה יוצאת רק בעוד שעתיים. אז בדקתי את לוח הזמנים של האוטובוס. אההה, האוטובוס יוצא בדיוק חמש דקות אחרי הרכבת. איזה באסה שסבתא מכרה את המסוק לפני שנים. בסוף לקחתי את האוטו ונסעתי לפריפריה. מזל שזה מיכל שתדלקתי לפני שעלה המחיר, לפחות יכולתי להרשות לעצמי לתת בראש לדייהו אספרו בצבע בורדו.

זה יפה מאוד שהממשלה מחליטה שהיא רוצה לפזר את האוכלוסייה. יודע מה, אני אפילו מסכים עם ההחלטה. אבל אי אפשר לתת מקל לפני שנותנים גזר, ואי אפשר לפזר את האוכלוסיה לפריפרייה או להוריד אותה מהמכונית הפרטית לפני שיש תחבורה ציבורית יעילה. אחרי שתיהיה כאן תחבורה ציבורית ברמה נורמלית, מבחינתי שיעלו את מחיר הדלק גם לעשרה שקלים הליטר.

ואוו, כזה גיבוב של קלישאות וסטיגמות לא קראתי כבר הרבה זמן.

מעניין כמה אנשי הייטק, אנשי קבע או חרדים אתה מכיר, שאתה כל כך בטוח בעצמך.

ראית פעם חרדי או מתנחל שסניק מפגין על זה שהעלו לו את הדלק? העובד הייטק קורע את הליסינג שקיבל מהבוס עם כל המשפחה שלו והחרדי אסור לו להחזיק רכב כדי לסחוט כמה שיותר מביטוח לאומי וללמוד בישיבה שלו. כמובן שלא כל אנשי הייטק מחזיקים ליסינג אבל הרוב שכן מה אפכת להם?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
ראית פעם חרדי או מתנחל שסניק מפגין על זה שהעלו לו את הדלק? העובד הייטק קורע את הליסינג שקיבל מהבוס עם כל המשפחה שלו והחרדי אסור לו להחזיק רכב כדי לסחוט כמה שיותר מביטוח לאומי וללמוד בישיבה שלו. כמובן שלא כל אנשי הייטק מחזיקים ליסינג אבל הרוב שכן מה אפכת להם?

מה הקשר בכלל?

ראית פעם חילוני שמפגין על זה שהעלו לו את המחיר הדלק? וואלה, צודק, בשבוע שעבר הפגינו 20 חילונים. באמת, צדיקים בסדום.

הציבור החרדי לא צריך להפגין נגד מחירי הדלק כי הציבור הזה יודע, בניגוד לציבור החילונים, להשתמש בכוח ובהשפעה שיש לו במוקדי הכוח כדי לשנות דברים לטובתו. אם הציבור החילוני היה חכם מספיק כדי לעשות את אותו הדבר, דברים היו נראים אחרת.

גם מהסרט של עובדי ההייטק שקורעים את הרכב שלהם כדאי שתצא. תבדוק כמה שעות ביום טוחנים אותם עובדי הייטק בקויביקלס המסריחים שלהם ואז תחזור ותגיד לי מתי יש להם זמן לקרוע את הרכב. כן, לרובם לא ממש אכפת מהמצב המכני של הרכב שלהם. כן, רובם לא פותחים מכסה מנוע כדי לבדוק שמן-מים. כן, רובם לא חושבים פעמיים לפני שהם נכנסים לחניה צפופה. אתה חושב ששאר הישראלים מתנהגים אחרת? אתה חושב שכל שאר העם בודק פעמיים בשבוע שמן, רץ להחליף צמיגים פעם בשלוש שנים או עושה פוליש-ווקס כל חודש? תן לי לספר לך את האמת - גם להם לא ממש אכפת. זה אנחנו, המשוגעים, שרצים למוסך על קרקוש קטן מההגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גרעון? מה?

-אז אי אפשר לקנות דירה בגלל מחיר הקרקעות האסטרונומי שגובה המדינה מהקבלנים

-אז ליטר דלק יעלה לנו פי 3 מארה"ב לכסות פרוייקטים שונים

-אז המכוניות בארץ עולים פי 2.5 יותר מכל מדינה מתוקנת כדי לכסות את עלויות הכבישים ומשכורת השרים

ֿ וכו

- והכי עצוב שזה מצחיק זה שאנשים מרוויחים אותו הדבר + - כבר שנים , איך זה מתיישב בדיוק ?

- מה שקורה בפועל זה ש 5 אוליגרכים מנהלים את המדינה , ורוב העם הופך לעני יותר מיום ליום.....

די כבר.... , מדינה אוכלת יושביה !

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

- והכי עצוב שזה מצחיק זה שאנשים מרוויחים אותו הדבר + - כבר שנים , איך זה מתיישב בדיוק ?

בולשיט, השכר הממוצע דווקא ירד ב2.14 אחוז החודש. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...