Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"העלינו את מחיר הדלק כדי לעמוד ביעד הגרעון".

ceyal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חיים שני - מנכ"ל משרד האוצר דיבר על שיקולי הגירעון התקציבי העומד בפני משרד האוצר ועל החשיבות בעמידה ביעדי הגירעון. "את הפער שנוצר אנחנו צריכים לסגור במסים חדשים", אמר שני וייצג בכך את השורה התחתונה בהחלטת האוצר להעלות את המסים העקיפים - ובכללם את המסים על הדלק.

שני אמר שלהעלאת המס על הדלק יש גם "ערך סביבתי" והתכוון לכך שהעלאת המס אמורה לגרום לישראלים להעדיף תחבורה ציבורית על פני נסיעה ברכב פרטי. עם זאת, הוא כלל לא התייחס לרמה הירודה ולחוסר הזמינות של התחבורה הציבורית בישראל.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000613073

סוף סוף יצא המרצע מן השק.

העם ישלם את הגרעון של הממשלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

בסופו של דבר האזרחים הם אלה שמשלמים על הניהול הכושל, החל מכיס (גירעון בתקציב) ועד לחיים (בעיות דמוגרפיות, דיעות פוליטיות, שוב פעם גירעון בתקציב ועוד).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העלאת מחירי הדלק גורמות לאזרח לא לעמוד ביעד הגרעון שלו עצמו.

אני מאמין ורוצה להאמין שהממשלה לא עושה דווקא לאזרח אלא עושה זאת מחוסר ברירה.

אם צריך למלא את קופת המדינה באמצעות מס מסויים ובאמת אין ברירה, אז נשלם , אבל אל תסבנו אותנו בתירוצים של איכות סביבה, גודש ופקקים כי אין כאן תחבורה ציבורית ראויה ואלו חירטוטים מארץ החירטוטים.

אני אישית מתכוון לדרוש תוספת משמעותית מהמעסיק שלי בגין עליית מחירי הדלק. המדדים הידועים מחושבים לפי מחיר דלק ארכאי של לפני כמה שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל, המיסים כל כך גבוהים גם מסיבה שאנחנו ממנים שכבות שלמות באוכלוסיה שלא מוכנים לעבוד למרות שהם בריאים, אבל יש להם השפעה פוליטים מאוד חזקה.

על מנת לפצות על מחסור בתקציבים מהסיבה שמוזרמים כספים שלא בצדק למי שלא צריך, מ&**$*ם את האוכלוסיה הנורמטיבית שעובדים ומשלמים מיסים. כאשר גם זה לא מספיק כדי לפצות על הניהול הכושל של התקציב, עושים מעשים קיצוניים נגד קשישים ונכים כדי שלא יהיה צריך לשלם להם פנסיות וקצבאות, "שוכחים" את ניצולי שואה שאין להם כסף לאוכל ותרופות.

חלוקת התקציב ומיסים אינם מוסריים.

מספיק לקרוא בעיתון של כל יום, שם מדברים כל הזמן על מי גנב כמה ומאיפה. מישהו "לקח" כסף של ניצולי שואה, מישהו אחר מאות אלפים מביטוח לאומי ועוד. ומי מפצה על כל הגניבות האלה? אנחנו!

הדלק ימשיך לעלות, שאר מיסים גם. עד שלא תכחד לגמרי שכבת הבינתיים וכאשר לא יהיה לנו מא לאכול, אז יתחילו לבכות שאין תקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר האזרחים הם אלה שמשלמים על הניהול הכושל

בראשיתו של דבר, האזרחים, בעצם בחירתם בממשלה קפיטליסטית, הם אלה שבמו-ידיהם הביאו על עצמם את מצב הביש שבו הם נמצאים כעת.

וכמו שאומר שלום חנוך: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבחירות הבאות אף אחד לא מקבל את קולי ואני מציע לכל אחד לעשות כמוני כי במילא כולם מושחתים וכל חבר כנסת או שר שוכח את העקרונות שלו שבגללן הציבור בחר בו בשביל לקבל קצת הטבות או רק כדי שימנע מהצבעה "נגד" עבור הצבעה שנוגדת את העקרונות שלו.

אז במילא לא משנה מי יבחר אז תתחילו לפגוע במושחתים במקום החשוב להם באמת וזה הקולות בבחירות.

ביבי הוא השקרן הכי גדול במקום המושחת הזה שהוא אמר שהוא יפחית מיסים, כנראה שהוא לא אמר את המשך המשפט שהוא יפחית מיסים לעשירים אבל יוסיף לשאר האזרחים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק להסתכל על המלצות וועדת שישנסקי שהורידה את התמלוגים מ-55% ל-50% ובכך חסכה לעשירים משהו כמו מיליארד דולר בשנה וכמובן לקחה את זה מאיתנו!

כסף יש, השאלה היא תמיד איך מחלקים אותו!!!. אם אני הייתי רופה, מזמן הייתי שובת ומצידי שימותו מאות, עד שלא ישוו את שכרי לשכר מלגזן זוטר בנמל אשדוד ואני לא מדבר על מנופי בכיר:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך מקורות מוסמכים להצהרות שלך? "כל המדדים"?

בבקשה

מקום 15 בעולם, גבוה מספיק?

שנזכיר גם שמהשנה אנחנו חברים גם ב OECD

שנזכיר שישראל נחשבת למדינה המפותחת ששרדה בצורה הטובה ביותר את המשבר הכלכלי של 2008, בעיקר בגלל ניהול כלכלי נכון?

יש לנו מין הרגל כזה של להסתכל תמיד על הרע ולא לראות לאן הגענו

מזכיר לי קצת טור של יאיר לפיד מראש השנה האחרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...