Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 60,000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהגת חדשה עם תקציב של עד 60,000 ש"ח, לקניית רכב יד שנייה.

הבעייה היא, שכבחורה ממוצעת הידע שלי בנוגע למכוניות דיי מצומצם

אני יודעת שאני צריכה אוטו קטן יחסית, עם צריכת דלק טובה, מראה אטרקטיבי ורמת בטיחות טובה.

אם תוכלו לייעץ לי על רכבים טובים, שאין להם בעיות מוכרות רציניות והם שקטים יחסית, אני אודה לכם מכל הלב :-)

פורסם

סביב ה- 60 אש"ח את יכולה ללכת לבדוק רכבים חדשים כמו : סוזוקי אלטו , סיטרואן C1 , פיג'ו 107 ופיאט פנדה , כולן ידניות בתקציב שלך.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
סביב ה- 60 אש"ח את יכולה ללכת לבדוק רכבים חדשים כמו : סוזוקי אלטו , סיטרואן C1 , פיג'ו 107 ופיאט פנדה , כולן ידניות בתקציב שלך.

חשבתי עליהן, אבל ה107 לא בתקציב שלי, וגם קצת קטנה מדי, מבחינת נוסעים במושב האחורי, והC1 מאופיינת בבעיה חמורה בקלאצ' שהביטוח לא מכסה. אני לא רוצה אוטו צעצוע, וזו התפיסה שלי מהאלטו ומהפנדה.

פורסם

107 ירדה מ72 אלף ל68 אלף, כך שהיא מתקרבת לתקציב שלך

אבל הC1 זה אותו אוטו בדיוק.

גם אני אשמח לדעת על איזו בעיה עם הקלאץ' מדובר ומקור מקצועי/עיתונאי?

פורסם

לכל המכוניות האלה יש בעיה רצינית בקלאצ' - כדי להחליף הילוך צריך ללחוץ עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סוזוקי סוויפט, דייהטסו סיריון, מאזדה 2, אולי גם יונדאי I10. אם תפרטי קצת יותר מה בדיוק את מחפשת, נוכל לכוון אותך טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התעניינתי מאוד בC1 כשהתחילו לשווק אותה בארץ, מה שגרם לי לחפש עליה ביקורות באינטרנט.

בכל אתר שמכיל גם ביקורות גולשים, תראו שבכמעט כל הביקורות מופיעה בעיה עם הקלאץ, שדרשה החלפה שלו שלא כוסתה ע"י הביטוח.

אין לי דרישה ספציפית, הייתי שמחה לשנתון מתקדם, וכמו שאמרתי בטיחות זה מעל הכל. הסוויפט מחוץ לתקציב שלי, מאזדה 2 נפסלה ע"י המשפחה והסיריון וI10 פשוט לא נראות מבחינת המראה החיצוני.

תוספת מאוחרת: מדגם מייצג של בעיית הקלאץ של הC1, http://www.autoexpress.co.uk/forum/viewtopic.php?t=1372&f=5

אגב, אם תחפשו בגוגל citroen c1 clutch תמצאו עוד ביקורות.

פורסם
וב107/אייגו אין את אותה הבעיה?

לא שמעתי עליה ב107/אייגו, אבל כן סופר על בעיות אחרות. אני ממליצה לך פשוט לחפש באינטרנט בשביל להיות בטוחה.

פורסם

יוסי,

תוכל להביא קישור לאיזשהו פורום ששם מישהו אומר שהבעיה נפתרה?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני לא רוצה אוטו צעצוע' date=' וזו התפיסה שלי מהאלטו ומהפנדה.[/quote']

אני ממליץ לחפש דייהטסו סיריון שמורה מודל 2006+ (צורה חדשה).

מכונית חיסכונית, אמינה, לא קטנה מדי, ביטוחים זולים, טיפולים לא יקרים, בטיחות 4 כוכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא אוהבת את הסיריון, היא פשוט משעממת אותי מבחינה חיצונית.

מדברים על חיצוניות- מה אתם יודעים על המיקרה (ניסאן)?

• תוכן חדש...