Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר חודשיים וחצי שלא מילאתי שמן (ואני נוסע כ32 קילומטר ביום) גיליתי שכמעט ואין שמן במנוע .

אציין שלפני שנה החלפתי מנוע מייבוא עקב בעיה בראש מנוע שנבעה מפיצוץ צינורות שמובילים לרדיאטור.

היום לקחתי את הרכב למוסך שתיקנתי אצלו כמה תקלות קטנות אך המוסכניק נראה דיי אמין.

אמר שיש כמה מצבים :

1. הגרוע ביותר צריך לעשות חצי אוברול וזה כמעט כמו המנוע המיובא ששמתי לפני שנה (נפילה גדולה אם ככה)- בערך 4000 שקל.

2. להחליף גומיות שסתומים- בערך 700 שקל.

3. נזילת שמן - לאתר את התקלה .

קודם כל בדק אם יש עשן מהאגזוז - לחצתי על הגז כשהאוטו חונה . שמתי לב ששום עשן שחור או כחול-אפור יצא . גם לפני כן הייתי מתניע את הרכב והולך לנקות את המראה האחורית ולא היה שום עשן .אין שום בעיה של נזילת מים או למלא מים - מילאתי מים גם לפני כחודשיים וחצי ובדקתי עכשיו והייתי צריך למלא אולי ליטר מים.

אגב הרכב עבר טסט לפני חודש והייתה בעיה קלה של זיהום אוויר שעבר עם הוספת תוסף לדלק.

אני לא מבין כלל ברכבים וזה רכב ראשון שלי וכבר עלה לי לטפל בו בשנתיים האחרונות (כולל החלפת מנוע כ9,000 שקל ).המון כסף בהתחשב שהמחירון עומד על 23 אלף במקרה הטוב.

לדעתכם :

1.מה יכולה להיות הבעיה ?

2.האם החלפת גומיות שסתומים בלי אוברול יכולה לעזור או שזאת שוב בעיה במנוע ? האם 700 ש"ח זה מחיר סביר? לא נשמע

יקר במיוחד עלות הגומיות עצמן - אני מניח שפחות מ100 שקל.

3. כמה עולה לאתר ולתקן נזילת שמן וממה יכולה לנבוע הנזילה, אם זה לא קשור למנוע?

היות והיום מילאתי שמן והשפרצתי מסביב (רק אחר כך מילאתי דרך משפך) אני לא יכול לדעת אם הייתה נזילה לפני או לא , כי החנייה מלאה שמן.

אשמח לתשובתכם.

דור

פורסם

שלום

אמרו לי במוסך שצריך להחליף מחזירי שמן ורצועת טיימינג .

כמה זה אמור לעלות בסוזוקי בלאנו 99 יחד עם תיקון הנזילה ?

דור

פורסם

הטעות מתחילה מהיסוד, לבדוק שמן פעם בחודשיים וחצי לרכב שנת 99 שנוסע כמות יפה בכל יום זה מעט מדי(או מאוחר מדי).

גם לי יש רכב שנת 99 וכשאני בודק שמן/מים/נזילות פעם בשבוע אני מרגיש שאילו שאני מחפף ולא בודק מספיק.

כשאתה בודק הרבה פעמים, אתה מצליח לזהות שינויים מהקלים בכמות השמן ויודע מתי יש בעיה ומתי זה תקין.

בקשר לשאר הדברים יש לי רק הערה אחת, האם בדקת את הרכב לפני קניה? כי קשה להאמין שהכל הופיע לפתע כרעם ביום בהיר, מילא רק המנוע אבל מחזירי שמן וטיימינג זה בדרך למשכנתא.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...