Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה הזמנה ל TorrentLeech?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שטויות במיץ, אם משאירים את הטורנטיאדה פתוחה, אין בעיה להחזיק רטיו של 1.5.

שטויות במיץ? תלוי למי , רק קבצים פופולריים (פיפא 11 לדוגמא) חדשים שיוצאים מחזיקים שם המון עם העלאה , אבל גם היא קטנה לעומת ההתחלה , לא לכולם יש 10 מגה כמוני או כמה מגה שלא יהיה לך , לכן קשה להעלות , אני שיש לי SEEDHOST בקושי מצליח לבפר שם גבוה , לא אמרתי שזה לא אפשרי , אמרתי שמי שלא מתכוון לבפר אין לו צורך בחשבון , ]שוט כי הוא יחסם מהר מאוד

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אפשר הסבר איך אני משתף בטורנט ? באימיול זה פשוט וקל,רק בוחרים תיקיות.

תודה

אחרי שאתה מוריד פשוט לא למחוק את הקובץ מהתוכנה עצמה , ולא למחוק את הקבצים האורגינליים שלו ולא להזיז אותו לתקיה אחרת , ז"א שאם הורדת 40 קבצי ראר אין למחוק אותם כדי לשתף (אפשר להעביר אותם תיקיה אחרת אם אין מקום אבל פשוט תצטרך להוריד את הקובץ טורנט מחדש ואז כשהוא ירצה להוריד את הקבצים יש צורך להגדיר את התיקיה של הקובץ לאן העברת "כביכול לשם אתה רוצה להוריד" ואז הוא יעשה רק CHECK וזהו.)

פורסם

הכול אפשרי, בבקשה זה בערך בשבוע וחצי~שבועיים.

Untitled.jpg

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

שוב , לא לכולם יש 10 מגה אינטרנט , ולא לכולם יש מקום בדיסק קשיח לכל הקבצים , ולא כולם משתפים

מי שכן ויכול ורוצה שיבושם לו

פורסם

אוקי כנראה שזה יום המזל שלכם

הם פתחו הזמנות (שזה מחזה נדיר) לכבוד הסילבסטר

מי שרוצה מידע על האתר ואיך להחזיק שם מעמד שיקרא את המדריך הזה

הוראות הרשמה:

נכנסים לפה

ממלאים את הפרטים

בשורה הראשונה Invitation Code כותבים

HAPPY2011

אחר כך אימייל

אחר כך שם משתמש שאתם בוחרים

תשימו לב שחייב להיות בין כל תיבה V ירוק ראו דוגמא לטופס תקין

(ככה אתם יודעים שהשם משתמש פנוי) והסיסמא שהכנסתם תקינה

הסיסמא צריכה להיות בנויה מאות אחת גדולה, אותיות קטנות, סימן כמו דולר או סימן שאלה או סימן קריאה, ומספר. דוגמא איך סיסמא צריכה להראות: Password1# (אחרת זה לא יתן לך להרשם)

ובסוף יש לך 2 תווים שאתה צריך להקליד. אם לא הבנת מה רשום בתיבה יש לך כפתור אדום קטן של רענן שמשנה את המילים עד שתצליח לקרוא מה רשום

ותזדרז כי הם פתחו את ההרשמה רק ל30K הנרשמים הראשונים (וזה נגמר מהר מאוד)

בהצלחה :)

160 סוסונים אימפרזה 2007 2.0L

• תוכן חדש...