Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנורה תקינה, אך לא נדלקת כאשר פותחים את תא המטען.

אני חושד בתפקוד המתג, אך איני מוצא אותו.

מישהו יודע היכן הוא ממוקם.

אם זה משנה, מדובר ב 306 סדאן שנת 2000.

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

בתוך דלת תא המטען, לא רחוק מהמנעול עצמו, מותקן חלק קטן שבצידו האחד תפוס עם בורג אחד לגוף דלת תא המטען, ובצידו השני מתחבר חוט ע"י סופית-חוט. בתוך החלק הקטן הזה יש "גולה" קטנה, כאשר אתה מרים את דלת תא המטען היא נעה לכיוון מסויים ומחברת את החוט לגוף הרכב (מינוס) ובכך מדליקה את הנורה.

פרק את הדיפון בדלת תא המטען וחפש את החלק ובדוק את תקינותו (במידה ואינו תקין, אחד חדש עולה 28 שח + מעמ). אם תרצה אתה יכול לפני כן לבדוק שבבית הנורה עצמה אתה מקבל פלוס קבוע ובדוק אם מינוס בצד השני מדליק את הנורה (אפילו לפני שתפתח את ריפוד דלת תא המטען).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשביל הספורט, עניין אותי לראות את המתג, איזה המצאה גאונית, פשוטה ויעילה.

המתג תקין.

לצערי, הנורה לא מקבל 12V, מאיפה מתחילים לבדוק ?

פורסם
בשביל הספורט, עניין אותי לראות את המתג, איזה המצאה גאונית, פשוטה ויעילה.

המתג תקין.

לצערי, הנורה לא מקבל 12V, מאיפה מתחילים לבדוק ?

יש פלוס (+) קבוע בבית-נורה ? אם לא, בדוק פיוז מספר 6 בבית נתיכים.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין + קבוע בבית הנורה.

לגבי פיוז מספר 6, נניח והוא שרוף, איך זה שלא ידעתי מזה עד עכשיו ? הוא לא משותף לעוד רכיבים ברכב ?

פורסם
אין + קבוע בבית הנורה.

לגבי פיוז מספר 6, נניח והוא שרוף, איך זה שלא ידעתי מזה עד עכשיו ? הוא לא משותף לעוד רכיבים ברכב ?

לא מחייב שפיוז יהיה משותף (ויכול להיות שהוא משותף לרכיבים שאתה לא משתמש בהם תכופות או רואה אותם, כמו מפשיר אדים, נורות ערפל וכו')

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יתכן ויש נתק בחוט

פתח את בית הנורה ותבדוק אם החוט לא קרוע

כמו כן בדוק גם את שאר הפיוזים מתחת להגה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
איציק.

יצאתי לבדוק את הפיוזים.

כולם תקינים.

איך מתקדמים הלאה ?

בדגם שלך יש 2 ארכיטקטורות, אחת שעובר דרכה המתח דרך פיוז מספר 6 בתוך הרכב והשניה בפיוז מספר 8 בתוך הרכב. לפניהם יש מקסי-פיוז בתא המנוע אבל אם הוא היה נשרף חצי אוטו לא היה עובד.

בכל מקרה, אם כל הפיוזים תקינים בתוך הרכב ובתא המנוע, אתה צריך לבדוק את הבית נורה והחיווט אליו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בדקתי, ולא מגיע מתח למחבר.

לדעתי, אני ארד מזה, בפעם האחרונה שהגעתי קרוב לחיווט הזה, פירקתי את רוב החלק האחורי ברכב.

לא אומרים משהו כזה בפורום, אבל אין לי כח לפרוייקט כזה ...

• תוכן חדש...