Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגע לפני קניית sx4 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

חיפשתי באינטרנט התייחסות לשינוי מנוע שהדגם עבר מ107 כ"ס ל 120 כ"ס ואין שום מידע

פשוט נראה לי קצת בלוף כל העניין הזה ותחושה שלי שלא בוצע שום שינוי במנוע הישן וזה הכל הגדרות מחשב שישפיעו על תצרוכת דלק מוגברת

אשמח לשמוע דעת מומחים

פורסם

אני ממש לא מומחה, אבל נהגתי 3 שנים על ליאנה עם מנוע ה-VVT בעל 107 כ"ס (אותו מנוע שעבר ל- ה"ישראלי"SX4 בשנותיו הראשונות) ומזה כ-3 חודשים יש לי SX4 עם מנוע ה-119 כ"ס - מדובר בשני עולמות שונים לחלוטין. המכונית מגיבה הרבה יותר טוב וסוחבת מצויין בעליות (אני גר במרומי הכרמל).

אני ממליץ לך לגרוא את הערך Suzuki SX4 בויקיפדיה, שים לב שהדגם הנמכר בארץ מיוצר ביפאן ושונה מהדגם האירופי (המיוצר בהונגריה), בעיקר בכך שיש לו הנעה 4X2 ולא 4X4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה עם סוזוקי, שמדובר באוטו בינוני שנמכר בהנחות גדולות של כ 10% למועדונים, כמו "חבר".

התוצאה היא ששמירת הערך שלו פחות טובה ממזדה או טויוטה.

בשורה התחתונה, אם תקנה מזדה 3 או טויוטה קורולה/אוריס, תקבל אוטו עדיף, וגם עלות אחזקה+שמירת ערך תהיה דומה.

בהנחה שאתה לא מקבל הנחה מהמחיר הרשמי, כמובן.

פורסם

אני חולק עליך - כמחזיק במאזדה 3 וב-SX4 - שתיהן התקבלו באותו יום - ה-SX4 עדיף בכל פרמטר, חוץ מאשר בידוד רעשים - יותר מרווח, יותר נוח, יותר חזק, צורך פחות דלק, ויותר מאובזר (אבל זה לא חוכמה כי ה-3 בליסינג).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למה דווקא SX4 מעניין אותי ?

יש סיבה לקנות אותו על פני מובילות הקטגוריה מלבד עניין כספי?

העניין הכספי משמעותי מאוד. כאשר עמדתי בפני בחירת רכב לפני כ-4 חודשים ואשתי החליטה שאינה רוצה סופרמיני אלא רכב שיכיל את כל המשפחה ההפרש במחיר בין ה-SX4 לבין כל משפחתומטית סבירה ברמות האבזור שמעל הבסיסית עמד על

15,000-20,000 ש"ח, סכום לא מבוטל, והדגם המאובזר (GLX) עלה 5000 ש"ח פחות מדגמי הליסינג של המתחרות. להעיר כי בהפרש אני מתיחס למחיר ששילמתי תמורת המכונית שהיה כ-3000 ש"ח מתחת למחיר המחירון שלה, מאידך בסוכנויות האחרות התרשמתי שאין הרבה נכונות לגמישות בעניין המחיר.

כאשר אני משווה את ה-SX4 למאזדה 3 אין לי ספק שהסוזוקי עדיפה למרות שעלתה הרבה פחות.

• תוכן חדש...