Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסיף ש...צריך לשים לב לפיצויים מוקדמים.

לפעמים מגלים זאת מאוחר מידי...

בוא ניקח מקרה. עלית על האופנוע, כולך לבוש בטכנולוגית קסדות החצי האחרונה. מאבד שיווי משקל, נופל מעמידה. האופנוע עליך - טוחן לך את הברך.

מקומות כאלו לפעמים אינם "ברורים" ויכול להיות שיש נזק שיתגלה לאחר כמה חודשים, למרות שהצילום שעשית מראה שהמצב טוב.

מה עושה חברת הביטוח? שולחת לך הצעה לסילוק תביעה על סך כמה אלפי שקלים.

כך היא אולי מפסידה קצת (אחרי הכל השיק מספיק כדי לכסות את עלות ביטוח החובה) בטווח הקצר אבל חוסכת אלפי ואולי עשרות אלפי שקלים בטיפולים יקרים אח"כ.

כאן ההחלטה היא שלך - אם אתה מאמין באמת שאין נזק רציני חוץ מכאב ושיפשופים, שווה.

אם הרופא אומר לך "לא לזוז!" ואתה ממילא לא מוצא לנכון להזיז ברך שחלקיה השונים טסו לחופשה, דחה את ההצעה, טפל בגופך ואז תגיש להם את החשבון...שיהיה להם בתיאבון. יש לציין שבחלק האחרון עוד אין לי, למזלי, ניסיון אישי.

אז, עידו, אם הסכמת לקבל את הכסף (אני מניח ב"סילוק תביעה") אין מה לעשות. אם הם רק אמרו לך מה הם מציעים ועוד לא נתת תשובה - כדי להיוועץ עם מישהו בתחום. (אני בסה"כ דמות בפורום :))

תראה לו את פרטי התאונה והוא כבר יגיד לך אם שווה לך להתעסק עם תביעות או לקחת את ה-1500 ולברוח.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הם שלחו לי הצעה לסילוק תביעות....

האמת היא שבכל הרצינת מאז התאונה הגב מאוד כואב לי

אבל אני לא הולך לפיזיוטרפיה...

בוא נגיד שאני עכשיו מתחיל בפיזיוטרפיה שולח להם טפסים שאכן הייתי ב10 מפגשים וכו..

האם יש סיכוי סביר שאקבל עוד כמה "גרושים" או קיים סיכוי שאאבד את מה שכבר נתנו לי...??

פורסם
הם שלחו לי הצעה לסילוק תביעות....

האמת היא שבכל הרצינת מאז התאונה הגב מאוד כואב לי

אבל אני לא הולך לפיזיוטרפיה...

בוא נגיד שאני עכשיו מתחיל בפיזיוטרפיה שולח להם טפסים שאכן הייתי ב10 מפגשים וכו..

האם יש סיכוי סביר שאקבל עוד כמה "גרושים" או קיים סיכוי שאאבד את מה שכבר נתנו לי...??

הוא אמר לך כבר בפירוש: "לך לעורך דין" - לא מלמדים משפטים וענייני טיפול בתביעות דרך האינטרנט

אין תחליף לעו"ד

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

משם מה בכל נושא שאני מגיב התגוב שלך תוקפת אותי

למשל בעניין היעוץ שביקשתי בנושא אם לגשת בכלל לעורך דיין ...ואת ישר תוקף אותי כמו בעוד מקומות אחרים שתקפת אותי.. :mad: .אז ככה אם אתה חושב שאני לא מספיק "אינטליגנט" בשביל הפורום שלך אדוני המנהל אתה יכול למסור לי את זה בפרטי ואני אעזוב אותך לנפשך...לא אאחוז בקרנות המזבח מה שנקרא

• תוכן חדש...