Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מומחה אבל נראה לי שהדבר היחיד שתקבל זה פריצת דיסק.

נכון מוט קצר הוא יותר נוח, אפילו יותר כיפי, אבל אל תשכח שיצרני הרכב מתכננים את הדברים האלה, כמו אורך מוט, לא סתם.

רוב הסיכויים שאחרי שתקצר את המוט אתה תצטרך להתכופף כדי להגיע אליו. בסופו של דבר אתה תתרגל לנהוג מכופף וזה יהרוס לך את הגב.

יכול להיות שאני טועה, בלי קשר, לא הייתי מתעסק עם דברים כאלה.

Bimmer

פורסם
אם אני מקצר את מוט ההילוכים אני מקבל שליטה חדה וטובה יותר בהילוכים? (כמובן ידני)

לא.

אם אתה מקצר את מוט ההילוכים שלך אתה מקבל מוט נמוך יותר, ויכול להיות שיהיה לך קשה להגיע אליו בתנוחת הנהיגה הנכונה שלך.

אם אתה מחפש קוויק-שיפט, מסור זה לא הכיוון שאתה מחפש.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אצלי היה מוט חתוך, זה נורא נחמד ויפה, גם נוח, לא היה נדרש ממני להתכופף וכל מה שנאמר פה.

בגדול אני חושב שחוץ ממראה זה לא מוסיף הרבה. אבל אם יש מוט ארוך ומכוער אני בעד לחתוך כמה שאפשר, אבל למשל ב 205 הייתי שוקל פעמיים אם לחתוך, אמנם ארוך אבל אם תקצר אתה תמצא את עצמך אוסף דברים מרצפת הרכב בזמן העברת הילוכים.

פורסם

לא מקצרים את מוט ההילוכים. נקודה.

מה? חאפרים נהיינו?

השאיפה היא צמד ידיים (למי שיש יותר, אז גם את השאר) על ההגה כל הזמן.

בעת העברת הילוך אתם צריכים להחזיר את היד להגה הכי מהר שאפשר.

עכשיו תחשבו אם למוט שנמצא נמוך יש חסרון בנידון או שמא יתרון.

ואני לא מדבר בכלל על נוחות תפעול, מומנט בהזזת הידית או אנערף מה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם מחפשים מוט שיהיה נמוך יותר כי הוא פיזית גבוה מדי, ניחא.

אם מחפשים מוט שיהיה בעל מהלך קצר יותר בין ההילוכים, אז צריך להאריך את חלקו התחתון, זה שמחובר בשטנגות לגיר.

או לחילופין, להתקין קוויק שיפט.

מתחדשת*

• תוכן חדש...