Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב עומד לפני קניית מאזדה 3 שנת 2006. אלה הממצאים שהדאיכו אותי בבדיקה. שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות גבוהה: החלפת כנף נחלפת עמוד מרכזי סף מדרה בצד שמאל תיקון משקוף ריתוכים לא מקוריים מעיכות בגג תיקון פגושים. ובליקויים בעלי משמעות נמוכה מוזכר החלפת דלתות בשני הצדדים ומכסה המנוע הקדמי. ברור שהרכב עבר תאונה לא קלה אך האם זה אומר משהו בנוגע לשאסי ולבטיחותו של הרכב? אשמח לתשובתכם. סליחה על החוסר בסימני פיסוק ההודה נכתבה דרך טלפון סללולרי

פורסם

זה אומר שהאוטו הזה היה בננה ושהוא לא צריך לסובב את ההגה כדי לפרסס

אתה רציני בשאלה? זה רכב מעוך, 50% או עבור הלאה וגם זה בספק

STI 2004

פורסם
אם יש משהו שלא חסר במדינת ישראל, זה מאזדות 3.

מומלץ להמשיך בחיפושים ולמצוא אחת נורמלית.

גיליתי כרגע שהחבר לקח את האוטו היום מאותו מגרש אך יש באפשרותו עדיין לבטל את העסקה. רצוי לציין כי קנה את הרכב במחיר זול משמעותית מהמחירון. שוב אני שואל האם זאת פגיעת שילדה (שאסי) והאם יש סיכון בטיחותי ממשי לסוע ברכב הזה?

פורסם
גיליתי כרגע שהחבר לקח את האוטו היום מאותו מגרש אך יש באפשרותו עדיין לבטל את העסקה. רצוי לציין כי קנה את הרכב במחיר זול משמעותית מהמחירון. שוב אני שואל האם זאת פגיעת שילדה (שאסי) והאם יש סיכון בטיחותי ממשי לסוע ברכב הזה?

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות גבוהה

לדעתי כן.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם
שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות גבוהה

לדעתי כן.

"שלדה ומרכב" ... בעלי משמעות גבוהה.

בכל הפירוט הם התייחסו רק למרכב ובכלל לא לשלדה ככה שבקלות יכול להיות שהשלדה נקייה עד כמה שזה נשמע אבסורדי.

מכון בדיקה שדואג לכסות את עצמו מכל הכיוונים היה דואג לכתוב אם היתה פגיעת שלדה.

אני מהמר על זה שאין פגיעת שלדה. גם לקנות רכב אחרי כזאת תאונה זה הימור, בעיקר על כספי המכירה בעתיד - לא יהיה קל למכור רכב שהשוק מוצף בו (וימשיך להיות מוצף הרבה שנים) שעבר תאונה כל כך רצינית, עם פגיעת שאסי או לא.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תוכן חדש...