Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה מילים מRICHARD CLARCK בנושא:

מי זה הריצ'ארד קלארק הזה שאתה כל הזמן מצטט אותו ?

זה סופרמן :?:lol:

קלארק קנט זה סופרמן, לא ריצ'רד קלארק ...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קלארק הוא מהנדס חשמל שהתחיל את דרכיו באודיו המקצועי ותכנן למשל DAC שנמכר לכל חברות התקליטים הגדולות בשנות ה80.

הוא החל להתחרות באודיו לרכב והיה בעלים של שני רכבים שהפכו לאגדה בתחום. הוא הבעלים של AUTOSOUND 2000 וכותב בעיתון ובפורום של http://www.carsound.com

בקיצור הוא אגדה בתחום האודיו לרכב (אין לי כח לכתוב לו פה קורות חיים :) )

פורסם

עוד מעלילות הרמקולים... :).. ובכן פעם שלישית גלידה כמו שאומרים, הוחלף סופית הרמקול שעשה צרות!.

אני חייב לציין שאוטופרט באמת שיחקו אותה כאן עם השירות המעולה , היחס האדיב והמקצועיות הרבה שהפגינו בנוגע לנושא.

תמונות של המערכת יעלו מחר, למרות חוסר סיום הבניה והרכבת המערכת, זה יהיה רק לטעם טוב :)

פורסם

פעם שלישית הוחלף ??????

מה קורה עם הסט שלך ?

לא אמרת בהתחלה שזה בעית קצר בקרוס ? לא החליפו גם את הקרוס ? איך הרמקול הוחלף כבר פעם שלישית ? אתה לא חושב שמשהו מוזר בעניין ? לא עדיף כבר להחליף את כל הסט ?

"נראה לך חשוד הבנק, פינטו ?"

פורסם

הבעיה תמיד התרחשה באותו הצד ובאותו הרמקול, מה שקורה שהבעיה נבדקה לעומקה, בהתחלה זה נראה כמו קצר מסויים וזה נשלל ע"י בדיקה מעמיקה של הנושא.

הן מהכבלים והן מהקרוס.

הרמקול נהרס פעם אחר פעם שלוש פעמים רצוף , פעמים בצורה מאוד מהירה ואחרי כן בערך כשבוע פלוס - ההספק ירד ל 50 וואט בלבד.

עכשיו נמאס מהתיקונים, ונראה כי הרמקול פשוט דפוק מהחברה.

לכן הרמקול הוחלף, כמו כן חשוב לציין כי זהו הרכיב היחידי בסט שנהרס כל הזמן, לכן אין סיבה לפי מה שאני רואה להחליף את כלל הסט שהרי הבעיה עצמה נבעה מהרמקול עצמו.

פורסם

הנה התמונות שהבטחתי.. אכן המערכת לא גמורה (רחוק מזה אפילו יש הרבה עידכונים וכו')

התיבה בבניה עצמית כמובן.

רכיבים :

קומפוננט FNQ 5.25 מקדימה

שני מגברים 400.4 - עומדים להיות מוחלפים בקרוב

סאב כפול פאנצ' HE

HU פיוניר 8600.

-----------

עתיד לבוא :

קבל 1 פארד.

שני מגברים - 500 שתי יציאות , ועוד 501BD לסאבים

תוספות אלמנט שלישי לקומפוננט מקדימה עם בנית פיבר בקורות

וכמובן סיום התיבה עם בנית פיבר - יותר מאוחר.

rthrtjhrtjhrtjhCIMG1743.JPG

213123CIMG1636.JPG

123CIMG1745.JPG

פורסם

חבל על הזמן ממש גאווה לאשקלון :lol:

כל הכבוד על ההשקעה איזה יפה אחי באיזה צבע אתה מתכוון לרפד הכל??

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

א. ריפוד, כרגע אני לא יודע מה הולך להיות, כנראה יום שישי אני נסגר על עצמי, אני הולך או על פיבר או על משהו מעניין ככל שניתן.

ב. לגבי מגברים, אני יביא 500 2 יציאות ועוד 501BD כנראה. זאת הערכה שלי.

פשוט אני צריך טיפה זמן, כי היה לי סיפור נוסף עם המגבר של הרמקולים והוא הוחלף היום ל 501X (היה לי אחד בבית חדש דנדש בניילונים, למרות אי רצון הפתיחה עשיתי זאת לאחר שלא היתה ברירה)..

נ.ב

שלושת המגברים עומדים למכירה.

(400.4 X שניים , 501X ) לפרטים לפנות אלי :)

עוד דבר הוא שהיום הסט 4 אינץ' נקנה מאוטופרט (אלמנט שלישי שיבנה בקורות ) , אני חייב לציין שבהתקנה הם עושים מעל ומעבר כנ"ל לגבי השירות! , ח"ח לעודי - הסוכן הראשי , לששון המתקין.

פורסם

פיבר לי נשמע מאוד יפה ומקורי (לפחות באשקלון...).

עכשיו תגיד לי הסאבים שלך הם דגם מיוחד למגש? (FREE AIR) אני חושב...

ודרך אגב שמתקינים אלמנט שלישי צריך לעדכן את הקרוס\דרייבר לא?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...