Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו שרייד 1000סמק שנת 92

לאחרונה זה קורה הרבה.. אחרי שהמנוע מתחמם קצת לפני החצי במד טמפרטורה (שזה נורמאלי לגמרי לעומת הסימון האדום במד), הנוזל קירור של הרדיאטור פשוט מתחיל לבעבע.. ובגלל שהוא מבעבע הוא מתחיל לצאת ואחרי נסיעות קצרות אני מגלה ששוב חסר נוזל\מים ברדיאטור.. ופשוט משגע אותי כבר למלות כל נסיעה קצרה מים...

בכל מקרה הבנתי שיכול להיות שרק הרדיאטור הפנימי (הקטן) נדלק וכל הרדיאטור בשלמותו לא נדלק. הפנימי לא מצליח לקרר מספיק לכן הנוזל קירור משתגע... יש אפשרות לבדוק לבד את הרדיאטור בשלמותו מבלי להביא את הרכב למוסך רק כדי להיות בטוח שזה באמת הרדיאטור? ואם משהו יכול להסביר איך כל היחידה הזאת עובדת בכלל

(לבסוף יתברר לי שזה איזה חיישן קטן של טמפרטורה שלא עולה כלום ואני יביא את הרכב למוסך וישלם סכומי עתק רק עבור בדיקות פשוטות וזה כבר קרה לי...)

פורסם

שלום רב !

הבשרשור שלך עומד להנעל בגלל אי שימוש בכללי הפורום, המחייבים לפסק משפטים, ולהמנע בשימוש בשלוש נקודות... השרשור שלך גם לא ברור , לא ברור למה כוונתך ברדיאטור פנימי קטן ורדיאטור גדול, כנראה כוונתך למאוור רדיאטור מנוע שלא ניכנס לפעולה.

הסיבות שמאוור לא ניכנס לפעולה, הם רבות ומגוונות

בינהם לרוב הסיבה תרמוסטט תפוס במצב סגור, או יוניט הפעלת מאורר לא תקין, יש להתחיל תחילה עם בדיקת תקינות תרמוסטט, במנוע חם ועובד, ולהמשיך הלאה.

המלצתי גש למוסך, אם תתחיל בשיטת מצליח, ללא ידע מוקדם, תגרום לעצמך להחלפת חלפים מיותרים ללא צורך, ותשאר עם בעיית מנוע מתחמם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...