Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע 2 מגברים

mac audio zx4500

lighting s4.500.1

שמחוברים אליהם

סאב mtx 400 rms

ורמקולים

morel dotech ovaation 6.5

jbl 6507

בזמן האחרון שמתי לב להבהוב אורות קטן כל פעם שנישמע בס מהסאב, אני יכול לציין שהסאב מוגבר בגאין ממש קטן יחסית למה שאפשר כלומר אני לא מנצל את מלוא העוצמה שלו.

היתי היום אצל חשמלאי, הוא בדק את המצבר אמר שהוא תקין, הוא בדק את המצבר כאשר שמתי מוזיקה על ווליום גבוהה וזה קפץ לו מ 14 ל 13 ,אני לא יודע מה זה בדיוק אומר לפי מה שהוא אומר שהוא לא מבין גדול בתחום האוודיו אבל הוא לא חושב שלשפר את האלטרנתור או לקנות מצבר חזק יותר יתקן את המצב .הוא רק אמר שעם אני ימשיך ככה יכול להיגרם נזק לאלטרנתור. המצבר שיש לי כרגע הוא 40 אמפר

השאלה היא עם אני יקנה קבל זה יסדר את הבעיה?

או עם אני ימשוך עוד חיווט של 4 g לכל מגבר בניפרד כרגע מועבר קבל אחד של 4g שמתפצל לשני מגברים בקבלים של 8g

יסדר את המצב

תודה

פורסם

קבל ממש לא הפתרון לבעיה, הוא רק יחמיר את המצב.

קבל נועד למקרה שבו מערכת החשמל תקינה ובריאה ויש נפילות רק בפיקים.

במקרה הנוכחי יש לו בעיה במערכת החשמל והנפילות הם לא רק בפיקים אלא בכל קיק מהסאב כך שאם הוא יוסיף קבל שיצרוך עוד יותר מתח מהמערכת חשמל שגם ככה לא תקינה, הבעיה תוחמר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

Liran C אני לא מסכים איתך

ההיפך אני מסכים עם קודמך בפוסט yonihawks

הוספת קבל בתוספת חיזוק חוטי המתח יפתור את הבעיה כמעט בוודאות

דרך אגב בום או קיק של באס בעוצמה חזקה בהחלט נחשב לפיק בצריכת המתח ברכב

כמו כן הירידה של המתח היא לא קיצונית (סך הכל מ 14 ל 13) זה לא באמת נורא וזה מינורי מספיק שזה יסתדר בהרכבת הקבל והמתחים

לבעל הרכב אני מציע בשלב ראשון להחליף את חוטי המתח גם הם ל 4G ואז להמשיך הלאה לפיתרון הקבל

דרור

פורסם
קבל ממש לא הפתרון לבעיה, הוא רק יחמיר את המצב.

קבל נועד למקרה שבו מערכת החשמל תקינה ובריאה ויש נפילות רק בפיקים.

במקרה הנוכחי יש לו בעיה במערכת החשמל והנפילות הם לא רק בפיקים אלא בכל קיק מהסאב כך שאם הוא יוסיף קבל שיצרוך עוד יותר מתח מהמערכת חשמל שגם ככה לא תקינה, הבעיה תוחמר

יחמיר? אתה הבעיה?

תגיד לי אתה בסדר אתה?

"קבל" מיועד לקחת חשמל מהמצבר ולתת מתח נכון למגברים במקום שהמגברים יקחו מהמצבר ישירות, ובגלל שאין לו קבל, בגלל ששתי המגברים חזקים שצורכים חשמל בווליום זה משפיע על האורות ושאר החשמל ברכב, בגלל שאין לו קבל שיעשה לו את ההנחתה של החשמל, אז יש לו עומס יתר בווליום.

תשים קבל דחוף והבעיה תפתר.

וגם מומלץ לשדרג את חוטי החשמל.

פורסם

אז אתם אומרים בשלב הראשון לנסות להעביר עוד קבל של 4 g ובמקרה כזה יחובר לכל מגבר קבל של 4g בלי מפצל

ועם זה לא פותר את הבעיה לשים קבל איזה קבל אני צריך לשים לפי מה שקראתי על כל 1000 rms

צריך לשים 1 farad

כלומר במיקרה שלי כל המערכת היא 820 rms אז 1 farad?

פורסם
יחמיר? אתה הבעיה?

תגיד לי אתה בסדר אתה?

"קבל" מיועד לקחת חשמל מהמצבר ולתת מתח נכון למגברים במקום שהמגברים יקחו מהמצבר ישירות, ובגלל שאין לו קבל, בגלל ששתי המגברים חזקים שצורכים חשמל בווליום זה משפיע על האורות ושאר החשמל ברכב, בגלל שאין לו קבל שיעשה לו את ההנחתה של החשמל, אז יש לו עומס יתר בווליום.

תשים קבל דחוף והבעיה תפתר.

וגם מומלץ לשדרג את חוטי החשמל.

התכוונתי לזה שהקבל מוטען כל הזמן ע''י זרם שהוא מקבל מהמצבר משמע עוד נטל על מערכת החשמל.

נכון, בפיקים הקבל פורק את המתח שאגר ומספק את הזרם החסר ויכול למנוע את הבהובי האורות,

אך לדעתי חיזוק חוטי המתח והחלפת המצבר יפתרו את הבעיה מהיסוד.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...