Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב זך,

מקרר הגולדסטאר (LG בגילגולו הקודם) שלנו התחיל להרעיש כבדות לאחר כ16 שנות שירות נאמן.

אנו צופים את מותו הקרב, וגם אם לא, רוצים להיות מוכנים עם חלופה מתאימה.

יש מגבלת עומק (רוחב הדלת למטבח) של 63 ס"מ, במקרה הצורך ניתן לפרק דלתות (אם ניתן).

משיטוט בזאפ עלו הדגמים הבאים:

1. SHARP K41
  2. LG GR-B598YC
  3. Indesit T5
  4. Amana AD598W
  5. BEKO 16122

האם למישהו יש השגות כלשהן לגבי אחד הדגמים?

אומנם יש מגוון נפחים, אבל החשוב הוא נפח תא הקפאה גדול מה-63 ל' הקיימים ונפח כולל גדול מה-333 ל' הקיימים.

דירוג אנרגטי עד C גם יהיה נחמד.

אשמח לשמוע דעתכם וזה,

משכנתא זה קל

פורסם

מקרר זו קופסה "טיפשה" עם מספר רכיבים מינימלי.

אין שום סיבה לקנות חדש. כשיתקלקל או כשירעיש יותר מדי תתקן.

יכול להיות שבסך הכול צריך להחליף מאוורר או סתם להפשיר קרח. גרושים בכל מקרה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קניתי לפני שנתיים את הLG, מקרר בסיסי במחיר הוגן שעושה את העבודה - אני מרוצה.

כמובן שתמיד מומלץ לראות פיזית את נפח תא הקירור/הקפאה לפני הרכישה כדי לקבל סדר גודל מוחשי יותר.

בהצלחה.

יוסי

פורסם
אני יכול להמליץ בשמחה על זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692797

יש לי אותו שנתיים,דגם לא דיגיטלי, עובד כמו שד, סידור פנימי מאוד נוח ונראה ממש יוקרתי בצבע טיטניום.

רק שהעומק שלו הוא 73 ס"מ.

האנס, ברור, אך אחרי 16 שנה אמא שלי כבר מתה למקרר עם מדפים לא סדוקים, פאנלים לא מתקלפים ובלי ריחות של תבשילים שלא ניתן לשטוף. :-D

יוסי, המקרר יקנה בחנות לאחר בחינה ויזואלית ולא על ידי לחיצת כפתור. אל דאג.

משכנתא זה קל

פורסם
האנס, ברור, אך אחרי 16 שנה אמא שלי כבר מתה למקרר עם מדפים לא סדוקים, פאנלים לא מתקלפים ובלי ריחות של תבשילים שלא ניתן לשטוף. :-D

אבל אפשר ללכת למסגריה ולרתך מדפים חדשים, לקנות קצת בונדו ולשייף פנלים,

לקנות מטהר אוויר ולהשפריץ פנימה...

אני לא רציני. תתחדשו!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשקניתי מקרר, לפני 6 שנים, רק Sharp ו-Samsung בתקציב שלי היו יצרנים ולא מותגים שמאחוריהם ייצור OEM (כולל LG, שנראה בדיוק כמו תדיראן ואמנה, רק עם מדפים אחרים ושם אחר).

בסה"כ המקרר החדש (סמסונג) הוכיח את עצמו, בפיזור קור שווה, כך שהדברים ששכחת מאחורה לא קופאים (מצד שני, אולי עדיף שהיו, היות שהם נשארים שם לפחות איזה חמש-שה חודשים...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המלצה שלי? קנה את המקרר הכי זול שעונה לצרכים שלך.

לצערי "היום לא מייצרים אותם כמו פעם" ורוב המקררים לא יחזיקו לך 16 שנה כמו המקררים מהדור הקודם.

היום בשביל לרכוש מקרר לא צריך לקחת משכנתא כמו פעם ולכן כאשר הוא יתקלקל, לא תצטרך להשקיע כסף בתיקונים אלא פשוט תבעט אותו החוצה לרחוב ותרכוש חדש. אני דוגל כך עם כל מוצרי חשמל החדשים שרכשתי לדירה שנכנסתי אליה לא מזמן ורק הזמן יגיד אם אני צודק.

בנתיים מהצד השני יש את אמא שלי שנכנסה לדירה לפני קצת יותר מ-5 שנים, רכשה מוצרי חשמל מטופ של הטופ (מכונת כביסה בוש ב-5K ש"ח, מקרר ג'נרל אלקטריק ב-14K ש"ח), המכונת כביסה עברה כבר 2 תיקונים ועדיין עושה רעש כמו של מטוס ממריא (התיקונים לא בגלל הרעש אלא בגלל שהיא הפסיקה לעבוד) והמקרר עבר מלא ביקורים של טכנאי בשנתיים אחריות שלו בגלל שהוא עשה רעשים לא סימפטיים ולא מזמן הלך המדחס (עלותק התיקון 2K ש"ח, מקרר ענק של 14K ש"ח מנירוסטה, לא תתקן??? כואב הלב להחליף, אם הוא היה עולה פחות מ-1500 ש"ח כמו המקרר שלי לא היינו חושבים פעמיים).

ד"א, אני רואה שאתה משווה פה בין מקררים בעלי נפחים משמעותיים שונים אחד מהשני וזה לא פייר, זה כמו להשוות רכב ספורמיני לרכב מנהלים. קודם כל תסגר על הנפח שדרוש למשפחה שלך ואז תבדוק את הדגמים שמתאימים לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למנהלים:

הכותרות האלו עוברות כל גבול.. זה כבר בדיחה בטעם רע.

תחשבו על משתמשים חדשים שנרשמים אין להם מושג על מה אתם מדברים ולמה זה מצחיק...

פורסם

פנייה למנהלים, בהודעה פרטית בלבד.

לגבי משתמשים חדשים, מאז שבוטל הזובור, מצבנו השתפר פלאים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...