Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 2002 323F- טיפול 90.000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי מאזדה לאנטיס 81.000 קילומטר, אך החלטתי לעשות טיפול 90 אלף מכיוון שאומרים שיש להחליף טיימינג כל 90 אלף או 4 שנים, עברו 8 שנים ולא נעשה טיימינג אז החלטתי לא לקחת סיכון ולהתקרב ל90.000

אוקי אז השאלה שלי בעצם כמה אמור לעלות טיפול 90.000 למאזדה לאנטיס שנת 2002, ומה הוא כולל מעבר לטיימינג?

השאלה קריטית מכיוון שמוסך שילובים מוטורס בחולון הציע לי לעשות את הטיפול ב700 שקל, קצת מוזר לי שהמחיר כל כך נמוך ביגלל זה אני מתעניין ומפחד שלא עובדים עלי.

מה לשאול אותם כדי להיות בטוח שלא עובדים עלי?, ואם לא הם איפה יש מוסך טוב באזור המרכז שמומלץ?

תודה רבה, חן

פורסם

תיראה זה תלוי מה הוא עושה לך בטיפול

חגורת טיימינג, שמן, פילטר שמן. מה עוד? אם זה רק זה אז 700 שקל כן..

אבל אני מאמין שטיפול כזה הוא יותר מעמיק ולא טיפול פשוט אז לפחות 1500-2000 ש"ח לטיפול רציני.

אולי יותר

פורסם
תיראה זה תלוי מה הוא עושה לך בטיפול

חגורת טיימינג, שמן, פילטר שמן. מה עוד? אם זה רק זה אז 700 שקל כן..

אבל אני מאמין שטיפול כזה הוא יותר מעמיק ולא טיפול פשוט אז לפחות 1500-2000 ש"ח לטיפול רציני.

אולי יותר

אם אתה יכול לפרט בבקשה מה אמור להיות בטיפול ה"מעמיק" שאני יידע לשאול ?

תודה

עריכה:

דיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי ככה

שמן מנוע

מסנן שמן מנוע

דיסקיות נחושת

מסנן אוויר

מצתים

מערכת טיימינג

699 ש"ח

זה בעצם טיפול שיגרתי + טיימינג זה הכל נכון? אין פה שום דבר "מעמיק" כביכול

• תוכן חדש...