Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפורים כאלה מעצבנים אותי. מתקינים שעושים קופה על אנשים שסה"כ רוצים איכות.

4500 על ציוד ברמה נמוכה כזאת זה שוד לאור היום , הם בטח עשו עליו 2500 ש"ח.

תספר איפה עשית את זה כדי שאנשים ידעו להתרחק.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל זה ויש לו וופר בתא המטען במקום סאב וופר...

P1 זה רמקול שעד היום אני לא מבין איך רוקפורד קוראים לדבר הזה סאב.

-- עריכה --

לזה שקנה את הP1 - תביט לרגע אחד בסמלון של טל (דיפורס), אחרי חמש דקות כשהעיניים שלך יצליחו קצת להתעלם משני הכדורים המושלמים האלה :) אתה תראה שם שרשום DD - כלומר דיגיטל דיזיין

סאב 8 אינטש של החברה הזאת יכול לעשות צחוק מP1 בקוטר 12 אינטש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה לחץ, כליות, שוד לאור יום.

תאמינו לי שעשיתי סקר מקיף כולל בדיקה בזאפ, משהו התפקשש לי בפרוט המוצרים ושכחתי לציין עוד סט אחד שיושב מקדימה

גם של רוקפורד מדגם T162.

כבלים ומתאם רדיו דיסק עלו לי 500 ש"ח ועוד 700 ש"ח עבודה, שזה 1200 ש"ח ממחיר המערכת כולה.

מי שימצא לי את כל המוצרים האלו בפחות מ 3300 ש"ח אני מוריד את הכובע בפניו.

קראתי כאן במשך כמה ימים המלצות, ניגשתי ל2 מקומות שניסו למכור לי מה שהם מייבאים כי כל השאר "לא בליגה"

למזלי אנגלית היא שפת האם שלי וגם חרשתי בחו"ל, ותנחשו מה גיליתי שהרבה מותגים שיש בארץ לא מוזכרים באף מקום בחו"ל

אני בטוח שיש דברים יותר איכותיים גם לשאר החברות,אך במחיר הזה קשה לי להאמין שהייתי מוצא.

לא מתכוון למסור את שם החנות כי זה מנוגד לחוקי הפורום, וגם אני נגד פרסום בצורה כזו.

שיהיה בוקר מקסים לכולנו

גדי

פורסם

גדי

המחיר של המערכת אם כך נשמע תקין ואני מקווה שבאמת עשו לך עבודת התקנה וכוונים טובים.

אבל אם יש לך אפשרות - תשדרג את הP1 לP2 לפחות או P3 -> אתה תבין מיד למה אני התכוונתי כשרשמתי שהP1 זה לא סאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תעלב זה דבר ראשון , אין צורך לקחת אישית דברים ולהגן על המערכת שלך ( כי הציוד מדבר בעד עצמו.. ).

יש לך מגבר אחד של 4 ערוצים , קצת לא מסתדר לי איך אתה מגביר זוג קומפוננטים וסאב.

אולי שחכת עוד מגבר ? הציוד של רוקפורד הוא בדיחה , גם לא מסתדר לי איך בפורומים בחו"ל אמרו לך לקנות רוקפורד.

אישית אני לא מכיר סאב עלוב יותר מה P1 , אני לא מכיר קומפוננט עלוב יותר מהרוקפורד הנ"ל ( אולי פיונירים למיניהם ... ) , גם ה T הוא לא משהו בכלל.

קצת מוזר לי שאשכרא המליצו לך על הרכיבים הנ"ל , קצת מוזר לי שחיווט עלה לך 500 ש"ח .

ואיזה חברות בדיוק שיש פה לא מוזכרות שם ?

אין צורך למצוא לך את המערכת הנ"ל בפחות , אני יכול גם לבנות משהו שישמע יותר גרוע ביותר ! זה לא אומר כלום.

עלות הרכיבים הנ"ל היא מהנמוכים בשוק , פשוט פה עושים קופה ומוכרים אותם במחירים הזויים , אני עוד זוכר שה P1 של רוקפורד עלה בסביבות ה 700 ש"ח ואילו נמכר בחו"ל באזור ה 80 דולר , שמתחת לזה באמת שכמעט אין כלום.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אחרי בדיקות והרבה שאלות דיי הגעתי להחלטה והיא

בתור התחלה

קומפוננט היי אנרג'י XL

מגבר סלסטרה FA2150X

מנחת של אודיסון

+התקנה

חושב על איטום בכל זאת זה מאזדה 3 כמה עולה העסק של האיטום?

ובהמשך נוסיף מונובלוק איכותי וסאב

תודה לכל מי שעזר ואם יש לכם משהו להגיד על הסט שבחרתי

חוות דעת וכל דבר זה יעזור!

פורסם

שא ברכה ותהנה - אחלה רכיבים.

תוסיף לזה סאב פשוט וטוב של הרץ ומונו קטן וחביב ואתה אמור להיות מסופק ממערכת פשוטה מאוד אבל טובה מאוד.

ואף על פי כן - הרץ היי אנרג' - רצוי שתשמע במערכת מכוונת היטב לפני שאתה שומע - סט טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

החלטה מצויינת בהחלט לגבי ההוספת סאב ומונו אחרי זה.

רכיבים מצויינים גם כן. סוף סוף מישהו שלומד ולא קונה קודם ואז שואל איך זה ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אהלן אדיר, בחרת יופי של ציוד רק תדאג באמת למתקין טוב שיבצע את עבודת האיטום ואת ההתקנה של הרכיבים עצמם.

אם איזה HU תעבוד ? אני מבין המקורי (ע"פ המנחת שרשמת) ?

בכל אופן תהנה ותתחדש.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

וואו - לרשום בספרי ההיסטוריה

טל ואני בהסכמה מלאה :-D:-D:-D

עכשיו רק נשאר לעשות פגישה בין שנינו ביחד עם סרול ולשלוח את זה ישר לשיאי גינס :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

זאת היתה רק דוגמא :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

תשובות:

המערכת נשמעת מצויין, מכוונת בהתאם.

הסאב שקניתי הוא כמו שיש לחבר שלי באוטו ואני מרוצה מהסאונד שלו.

לגבי 500 ש"ח, כתבתי מתאם רדיו לאלפא 147 וכבלים, המתאם עולה קרוב ל 150 ש"ח

עוד 2 סטים RCA כבל מתח רמקולים בית פיוז 350 ש"ח.

לא מבין על מה אתם מדברים, קראתי לא מעט מאמרים שאתן לינקים כאשר אהיה במחשב בבית.

ראיתי המלצות של הרבה גולשים כאן על מוצרים מסוימים כמו הרץ, שנעתי רכב עם סט כזה ומגבר של JBL וסאב של קיקר.

לא התלהבתי, אבל זה אולי טעם אישי.

סך הכל במחיר ששילמתי אני כמעט בטוח שלא הייתי מקבל דברים איכותיים יותר

פורסם

איפה קראת ביקורות והמלצות לסטים של רוקפורד ? ב ZAP ?

הקטע הוא שאתה שוב פעם מסתכל על זה לא נכון , כנראה עלות הרכיבים ( ונגיד שאתה מגביר זוג קומפוננטים וסאב על מגבר אחד... נזרום ) היא טובה , אבל השאלה היא מה הסיבה לרכוש זוג קומפוננטים מלכתחילה... ועוד כאלה ,

לא מסתדר לי שאתה שומע טוב , אולי הסטנדרטים שלך נמוכים ?

סאב של רוקפורד P1 ? באמת ??? נשמע טוב ?

זהו לקח לכולנו בכל הנוגע ל"תקנה מה שנשמע לך טוב" וכל הנוגע לאוזני הזהב של האדם וכמה שהן לא רלוונטיות.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...