Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהג מונית צעיר שבמזל טוב מקבל עוד שבוע מונית חדשה מדגם סקודיה אוקטביה.

אני מעוניין להתקין ברכב מערכת מולטימדיה או מחשב לאוטו שיענה לי על הצרכים שמיד אפרט.

תסלחו לי מראש על הבורות בתחום, אני ממש לא מבין בנושא, רק יודע מה אני רוצה וממש מבולבל מכל הפתרונות האפשריים.

התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח בערך, ואני מעוניין לשפר את חווית הנסיעה של הנוסעים במונית וכמו כן להעביר זמן בנעימים בזמן ההמתנות הארוכות שהם חלק מהעבודה.

אני רוצה קודם כל מסך מגע קדמי בגודל 2DIN, אני לא יודע אם כדאי לקנות מסך מגע ולחבר למחשב או מסך כחלק ממערכת מולטימדיה, אני צריך שהמסך יחובר לשני מסכים שמותקנים על משענות הראש לספסל האחורי.

המסך צריך לאפשר לי לנגן מוזיקה, לנגן סרטים באיכות טובה, רדיו, ולהתחבר לאנטנת טלוזיה (מובנת במסך?) דיגיטלית.

אני צריך זכרון די גדול שיאפשר לי לאחסן נגיד 20 סרטים ו50 דיסקים.

בנוסף אני רוצה שישלוט על דיבורית בלוטות', לגבי GPS זה לא חובה כי יש לי מכשיר מהתחנה של IGO בכל מקרה.

אינטרנט זה משהו שמאוד יכול להוסיף (והשאלה שלי אם זו אופציה שרק מתאימה למחשב או שיש גם מערכות שיודעות להתחבר WIFI או למודם סלולרי) ?

גלישה ברמה של פייסבוק, YNET, וצפיה ישירה יכולה מאוד להוסיף.

דבר נוסף זה שמעתי מחבר על מערכת מולטימדיה שמגיעה עם שלטים ועם כמה משחקים שניתן לשחק כמו קונסולה.

מה יש לכם להגיד בנושא? יש עוד אפשרויות נניח עם מחשב ולחבר לו שלטים?

בקיצור אני מקוה שהבנתם את הראש שלי, אני רוצה מערכת מולטימדיה מקיפה וכמה שיותר מושלמת שלא ישעמם לאף נוסע אצלי במונית 8)

תודה מראש על כל עזרה וכל כיוון אפשרי

ערן

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי בקשות שלך וקריטריונים מערכת מולטימדיה לא יספיק לך אתה צריך להתקין מחשב, למשחקים אתה צריך מחשב חזק שיודע לתת לך מענה לדרישות שלך, רק נדמה לי שעם כל הציוד נלוה 5K זה לא מספיק.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

צריך מחשב רק בגלל המשחקים?

(משחקים זה אופציה עבורי כך שאם זה רק הסיבה היחידה שצריך מחשב או שיש לזה יתרונות נוספים?)

ועוד משהו ששכחתי אני רוצה מצלמת רוורס או אופציה למצלמת רוורס, תלוי בעלות.

אני יכול לחרוג מ5K נניח עד 7K הכל כולל הכל.

פורסם

אם אתה רוצה שלא ישעמם לך ולנוסעים במונית, שים את הרכב להתקנה אצל Alpine שכותב כאן בפורום - יש לו ניסיון במוניות :wink:

אני מבין קטן מאוד באודיו, אבל מבחינת קונספט נראה לי שתוותר על הגלישה והמשחקים, שים מערכת דאבל דין טובה, עם מסכים במשענות הראש וזהו. מעבר לזה, אם אתה רוצה לפנק את הנוסעים, שים ראוטר WIFI עם חיבור סלולארי (כמו שיש בחלק מהאוטובוסים היום), כך שנוסעים יוכלו להתחבר לרשת עם הלפטופים/סמארטפונים שלהם - רק תדאג להתקין את זה ככה שהקרינה מהראוטר לא תעשה לך סרטן אחרי שעה וחצי 8)

פורסם

למערכת דאבל דין אין זיכרון ל"20 סרטים ו50 דיסקים "תוכל להשתמש בDOK אבל תצטרך אחד ענק ולראות אם המערכת בכלל תומכת.

מחשב מצריך יותר התעסקות, ידע במחשבים וכו'.

פורסם

בוקר טוב

כעיקרון הכל אפשרי לביצוע

אני פשוט לא רואה אפשרות לתת מענה נכון לכל צרכיך בתקציב שלך

בתקציב שאתה מדבר עליו אפשר להגיע אולי למצב של דאבל דין ברכב בתוספת של מסכים אחוריים ומערכת חשמל מוכנה לתפעול של סוני פלייסטיישן

אבל !! אני אישית לא הייתי מתקין כזה סטאפ ברכב שלך ורק בגלל שזה מונית

יש לי המון ניסיון עם מוניות והתקנות בהם

אני אישית להבדיל מחברי פורום אחרים מתייחס מאוד לנתון הזה מעבר לנתונים הטכניים הקרים

ואני מציין בכל לשון שאני מכבד מאוד את כל ההמלצות של כולם ומעריך את הנכונות ואת כמות היידע שיש לרוב חברי הפורום

אבל במקרה הספציפי שלך הניסיון משנה את כל התמונה ואני אסביר :

מונית מטבעה נוסעת המון ובנוסף על כך הנוסעים מאחור הם בדרך כלל לא ממש חברים או בני משפחה אלא אנשים שאין להם שום אינטרס כלפי הנהג ושום אינטרס לשמור על רכוש הנהג

אז בנוסף לכך שהמוצרים יעבדו הרבה מעבר לשעות העבודה הממוצעות (שלפיהם מפעלים מייצרים מוצרים ומחליטים על מדיניות אחריות) (ממש כמו שמצברים במוניות מקבלים בדרך כלל אחריות של חצי שנה במקום שנה על אותו מצבר) הם בטח יספגו סוג של התעללויות במהלך הזמן

לכן אני ממליץ לך לא להרכיב בשום אופן שום מכשיר סיני זול ובשום אופן לא לרכוש רכיבים דרך האינטרנט מחו"ל

האחריות והאמינות והמותג מאוד חשובים ברכבים שעובדים המון שעות על הכביש

שבת שלום

דרור

פורסם

5K זה ממש לא תקציב מוגבל למערכת מולטמדיה מבוססת מחשב.אנשים כאן השקיעו כרטיסי קול ב מאות שקלים ולא כיסו 5K

אתה נדרש להתקין מסך,מחשב וכל מה שכולל מחשב,ומגבר בסיסי היות ולא נראה לי שאפשרי לחבר למערכת המקורית.אם אתה פתוח לרכישות מחול ואתה יכול לשאוב ג'יגות של מידע שיש לך כאן בפורום,תגלה שמסך מגע של חברה בעלת שם,יעלה לך באיזור ה 800-900.

את המחשב אתה רוכש בארץ,המחירים ב ארה"ב וכאן זהים כמעט לחלוטין.

לגבי מגבר,שוב לדעתי אין אפשרות,אבל אם באוקטביה החדשה ישנו מחבר כניסת שמע אנלוגית אתה על הסוס.אם אתה חושב לשפר את איכות השמע,אז מגבר הוא בלתי נמנע.

בכל אופן ב 5K אתה תרכוש לעצמך מערכת מפנקת,ואין טעם להגדיל כרגע תקציב.

חפש ברשת קצת על CAR PC וכאן בפורום.לא חסר מידע.

בהצלחה.

אגב,אני מסכים לגמרי עם דרור,אתה רוצה לשדרג את המונית שלך,וזה מצויין.אבל אל תוסיף חלקים תלויים על חוט כמו שלטים,מקלדות או מה שלא יהיה.זוג מסכים במשענת הראש בשביל להנעים את הנסיעה זה מספיק בהחלט.אתה יודע לבד איזה טיפוסים נכנסים לך למונית בשעות הלילה מאוחרות,ולא חסר גם ביום.

ג'ובני

פורסם

לדעתי, מחשב רכב במקרה הזה יהיה בחירה גרועה מאחר ומדובר, כאמור, ברכב עם המון תנועה של נוסעים.

לדעתי, מכשיר DOUBLE-DIN ממותג סיני טוב (יש כמה וכמה רמות) הכולל דיבורית, USB וכניסות למצלמת רוורס ייתן מענה טוב יותר. זה עובד "מהקופסא" ולא דורש התעסקות מיותרת. בתקציבך תוכל לרכוש מאחד הספונסרים (AUDIO ART) מכשיר שכזה, עם GPS והתקנה +מגבר (כי ממש חייבים עם מכשיר סיני..) +קומפוננט קדמי סביר +מתאם 220V לרכב (לפחות 300W). את הפלייסטיישן תצטרך לספק לבד.. אבל אין שום בעיה להתקין אותו או כל מכשיר אחר ברגע שהעבירו לך חיבור 220V וכניסות אודיו אל מתחת לכסאות/תא הכפפות.

לעניין הסרטים, גם אם המכשיר ייתמוך רק בכונני USB עם 4GB בלבד, תוכל פשוט להחזיק 2-3 כוננים, המחיר שלהם שולי והם תופסים 0 מקום.

...CASKA for life

פורסם

אני חושב שכמונית אחד הפיצ'רים הכי חשובים זה שבמולטימדיה שתקנה יש חלוקה לאזורים, כלומר שתוכל לשמוע רדיו ולדבר בטלפון מקדימה, בעוד שהנוסעים מאחור יוכלו באותו זמן לצפות בסרטים או לשחק סוני פלייסטיישן .

אני יכול להמליץ לך על הקנווד DDX8026 שיש לו את כל האפשרויות שאתה רוצה ומעבר לזה, מכשיר מדהים (למעט אינטרנט), אבל הוא הרבה מעבר לתקציב שלך.

תנסה לבדוק אם לקנווד DDX5026 יש גם חלוקה לאזורים, הוא יותר זול מה 8026 .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

argon

מסכים איתך לגבי זה שהוא צריך מכשיר ממותג

הקנווד שאתה כל כך ממליץ עליו יכול בהחלט להיות טוב לו כנ"ל פיוניר או JVC או אלפין

לצערי אני לא רואה את זה נכנס בתקציב שאמור לכלול גם מסכים אחוריים וגם משחק טלויזיה

לגבי DUAL ZONE אני חושב שאין לזה שימוש במונית

אני לא רואה איך כל נוסע מקבל זוג אוזניות כשהוא נכנס למונית

שלא לדבר על זה שאני, ואני מאמין שרוב האוכלוסיה לא תסכים לחבוש אוזניות שעוברות מנוסע לנוסע

ואני בטח לא רואה מצב ריאלי שכל נוסע מקבל אוזניות חד פעמיות בכל נסיעה

שבת שלום

דרור

פורסם

האמת, צודק לגמרי. אני רגיל בנסיעות ארוכות לתת לילדים שלי לצפות בסרטים עם אוזניות, בעוד שאני פנוי לדבר בטלפון ולשמוע רדיו.

במונית לא יסכימו לשים אוזניות מאוזן לאוזן, אולי אם כיסוי חד פעמי :-D

בכלל, מי משחק פלייסטיישן במונית ? ככה הם לא מוכנים לרדת מהמונית בגמר הנסיעה עד שהמשחק יגמר ובנתיים המונה דופק ? סתם בצחוק :-D

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

ב3K ואפילו פחות אני שם לך מחשב לגיימרים באוטו ועדיין ישאר לך 2K להתקנה ושאר ירקות.

המחירים של החומרה ירדו בצורה דרסטית בזמן האחרון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ב3K ואפילו פחות אני שם לך מחשב לגיימרים באוטו
מעניין איזה מחשב תכניס לו? עם רק מסך עולה בארך 900 ש"ח

ספק בין 70 ל90$

כרטיס מסך + מארז+קירור+זיכרון עם קירור+כונן קשיח שהוא באמת זול בכל זאת זה לא יכנס ל 3K עם אני טועה תסביר עדיף תן דוגמה שיהיה על מה לדבר ולא באויר.

וכל זה לא כולל התקנה.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

ל AriKc.

נכון שירדו מחירי החומרה (אני עוסק בזה).

ב3K אני מסכים איתך שתבנה מחשב גיימרים שלא יבייש אף אחד. אבל:

1. יש הבדל עצום בין מחשב לבית למחשב לרכב.

2. רק שליש מהתקציב פה הולך על מסך מגע קטנטן. נשארו 2K תכניס לי פה את הדברים הבאים:

לוח-אם,מעבד,כרטיס קול,מקלט גיפיאס,מארז מיוחד(בנייה אישית או קנוי מהחנות),ספק(ולא רגיל של מחשב כי בוא נהיה ראלים

לא אני ולא אתה נקנה את הממיר מתח ונחבר ממנו חשמל ולהתחיל להריץ חוטים),זיכרונות,הארד דיסק של מחשב נייד,ועוד כבלים אודיו ווידאו למיניהם.

אה ולא נשכח שזאת מונית שצריכה לעבוד.(זמן זה כסף :)) בקיצור לא הגיוני.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

וואו לכזאת כמות של תגובות ומידע לא ציפיתי.

איזה פורום משובח.

ועכשיו אחרי שהתחנפנו, אני אגש לקרוא בפירוט את התגובות ובטח לשאול עוד שאלות 8)

• תוכן חדש...