Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 לפג'ו 205 שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כול שלום לך,

דבר ראשון זה - האם אתה עושה את הטיפול לבד או במוסך? כי לבד צריך כלים ויידע.

בכול מקרה לא פירטת כמה קילומטרים ומה מצב הרכב, אוכל מים, שמן, הזעות וכדומה.

אני ייתן לך כמה שיותר פרטים כי הייתה לי 205, שנה קצת יותר מתקדמת אבל זה אותו מנוע.

אם המנוע לא אוכל שמן, לא מעשן ובכללי עם קילומטראג' פחות מ200 אלף הייתי ממליץ לך על 10W40 טוב, אני אישית השתמשתי בAGIP, הוא בא ב4 ליטר, במנוע שלך נכנס 3.8 אם אני לא טועה.

אם הוא מעשן ועם קילומטראג' גבוהה אז שים 20W50 באיכות טובה.

פילטר שמן שים רק מקורי, ההבדל במחיר זה ממש פרוטות וחבל לחסוך על זה,

אם אתה לא יודע מתי החליפו פילטר דלק תחליף גם, מחיר זניח מאוד.

פלאגים הייתי מחליף כי זה יוצא משהו כמו 60 שקלים לפשוטים עם אלקטרודה אחת, של NGK או DENSO

פילטר אוויר אל תנקה כמו כל החאפרים אלא תחליף לחדש, עוד איזה 20 ש"ח.

בקיצור הטיפול פה לא יקר, אם אתה עושה לבד אתה תצא ב"נזק" של 200 ש"ח בערך,

מאיפה לקנות זה כבר תלוי באזור המגורים, תפרט ואני ינסה לכוון אותך.

פורסם
צריך יעוץ והכוונה לטיפול 10000 לפגו.

מאיפה עדיף לקנות תחומרים ואיזה דברים להחליף.

את החמורים תוכל למצוא בכנסת ובממשלה, את החומרים להצוע טיפול תמצא במוסך הקרוב, שגם יבצע לך את הטיפול, על מנת שתוכל לצאת מהמוסך בנסיעה, ולא בגרר לשם גריטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לכל אלה שאומרים תלך לעשות במוסך וחושבים שהם מבינים תדעו שבמוסך רק שוחטים עושים עבודה ערבית חלקים זבל ואתה לא יודע מה שמו לך בפנים.

מה גם שזה כולה טיפול 10000 שזה לא כזה רציני בכלל.

לגבי הבחור שלשם שינוי כןןן עזר לי: הרכב שלי שנת 95 פוראבר קילומטראז 110000 לא אוכל שמן לא שותה מים כלוםם.

אשמח אם תעזור לי במקום שמוכר חלקים מקוריים לרכב הזה.

• תוכן חדש...