Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. פירמידה זה תרגיל עוקץ פיננסי.

2. שיווק רשתי זה לא "פירמידה" במובן הנ"ל כי זה לא יותר ולא פחות שיטת שיווק והפצה של מוצרים/שרותים

זה הכל. נא לא לבלב.

3. האם אנדריי יכול לפנות לכל אחד במייל ולהזמין אותו להשתתף? בוודאי שהוא יכול. כל עוד יש לו מייל וכתובת מייל של אנשים אליהם הוא רוצה לפנות.

4. האם זה חוקי? אני לא המומחה לענות. יש לי תחושה אם זה קורה פעם אחת אז יהיה מאוד קשה לתבוע אותו

5. האם זה נעים? לפי תגובות כאן ברור שלא

6. האם כל חברות שיווק רישתי עובדות במדול נכון והוגן? לא ממש

7. האם כל אנשים שעוסקים בשיווק רשתי הם מתנהגים בהגינות, גילוי נאות כו'? ממש לא. חלקם מטעים בכוונה, חלקם מטעים מחוסר ידיעה/ניסיון

שוב - נא לא לבלבל בין חברה עצמה לבין אנשים שפעולים במסגרתה. החברה יכולה להיות 10 אבל אתם נתקלים בסוכן מנייאק ושקרן........

8. האם אפשר להתעשר משיווק רשתי? אפשר

9. האם זה יכול לקרות מהר? ממש לא. אבל ממש ממש לא

10. כמה אנשים בפועל התעשרו משיווק רשתי? לא מספיק. בטח בהתייחס לעשרות מיליונים שניסו.

11. האם שואבי אבל של קירבי קשורים לעיניין? לא - הם חברה של שיווק ישיר ע"י סוכנים שעוברים מדלת לדלת. חברות רבות עובדות במודל שיווק ישיר בוואריאציות שונות

בפרק הבא - מהם כללים לזהות חברת שיווק רשתי הוגנת/סבירה לעומת חברה קיקיונית

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
משעשע הבחור שלנו. זה עתה קיבלתי ה.פ בזו הלשון:

לא משנה מה שעשה אנדריי, לחשוף ה.פ. לא נראה לי המעשה הטוב בעולם. בייחוד לא בדיון בו אתה מאשים מישהו בחוסר אתיקה או בהטרדה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

2. שיווק רשתי זה לא "פירמידה" במובן הנ"ל כי זה לא יותר ולא פחות שיטת שיווק והפצה של מוצרים/שרותים

זה הכל. נא לא לבלב.

אני לא יודע להבדיל כי כל חברת שיווק רשתי ששמעתי עליה בשנים האחרונות דורשת שתהיה מפיץ, תקנה ערכת XYZ ב X כסף כל חודש ושיהיו תחתיך מפיצים.

ככל שיהיו תחתיך יותר דורות של מפיצים כך תרוויח יותר.

אם זו לא פירמידה אז מה כן? ההבדל היחיד בין פירמידה לשיווק הוא שבפירמידה לא מוכרים מוצר ממשי.(לא שההרבלייפים למיניהם הם באמת מוצר)

פורסם

זו אכן פירמידה. גם בפירמידה לרוב מוכרים מוצר ממשי - ע"ע הרבלייף וכו'. פשוט מי שמוכר את המוצר בפועל לציבור לרוב לא זוכה לרווחים ומי שכן הם אלה שכבר לא עוסקים במכירת מוצר אלא במכירת השיטה ובשדרוג מעמדם בתוך הפירמידה. יש אנשים שבנויים להצליח במבנה כזה, יש כאלה שנופלים חזק והמקרה השני הוא היותר נפוץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא משנה מה שעשה אנדריי, לחשוף ה.פ. לא נראה לי המעשה הטוב בעולם. בייחוד לא בדיון בו אתה מאשים מישהו בחוסר אתיקה או בהטרדה.

אי אפשר לראות את זה עכשיו כי ההודעה נערכה, אבל אנדריי חשף מוקדם יותר פרטים אישיים על DiscoTD5 ולגלג עליו על כך. הוא הרוויח את זה ביושר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם יורשה לי...אפשר לתת לשרשור הזה לגווע לאיטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה הכל. נא לא לבלב.

3. האם אנדריי יכול לפנות לכל אחד במייל ולהזמין אותו להשתתף? בוודאי שהוא יכול. כל עוד יש לו מייל וכתובת מייל של אנשים אליהם הוא רוצה לפנות.

4. האם זה חוקי? אני לא המומחה לענות. יש לי תחושה אם זה קורה פעם אחת אז יהיה מאוד קשה לתבוע אותו

5. האם זה נעים? לפי תגובות כאן ברור שלא

6. האם כל חברות שיווק רישתי עובדות במדול נכון והוגן? לא ממש

7. האם כל אנשים שעוסקים בשיווק רשתי הם מתנהגים בהגינות, גילוי נאות כו'? ממש לא. חלקם מטעים בכוונה, חלקם מטעים מחוסר ידיעה/ניסיון

שוב - נא לא לבלבל בין חברה עצמה לבין אנשים שפעולים במסגרתה. החברה יכולה להיות 10 אבל אתם נתקלים בסוכן מנייאק ושקרן........

8. האם אפשר להתעשר משיווק רשתי? אפשר

9. האם זה יכול לקרות מהר? ממש לא. אבל ממש ממש לא

10. כמה אנשים בפועל התעשרו משיווק רשתי? לא מספיק. בטח בהתייחס לעשרות מיליונים שניסו.

11. האם שואבי אבל של קירבי קשורים לעיניין? לא - הם חברה של שיווק ישיר ע"י סוכנים שעוברים מדלת לדלת. חברות רבות עובדות במודל שיווק ישיר בוואריאציות שונות

בפרק הבא - מהם כללים לזהות חברת שיווק רשתי הוגנת/סבירה לעומת חברה קיקיונית

Croc הסביר זאת בצורה כמעט הכי טובה שאפשר.

כנראה הבחור שפתח את הנושא הנ"ל חסר ידע בתחום וכל שהוא עושה הוא להטעות ולחלוק מידע לא נכון ולא לגיטימי.

כאשר אדם צריך לעבור ניתוח זה הרי ברור שהוא לא יתייעץ עם אדם שאין לו שום ידע ברפואה. ולצערי הרבה אנשים מושפעים מדעות של אחרים ונותנים לאנשים לא מקצוענים בתחום להשפיע עליהם.

סטיגמות רמאויות ושקרים יש בכל תחום.

discoTD5 היקר, למקרה שלא שמת לב, אתה וכל אחד ואחד מיקיריי הפורום ואזרחי המדינה נמצאים בפירמידה.

בעבודתך קיים אדם בדרגה אחת (לפחות...) מעלייך? הרי שאתה בפירמידה, וגם אם תעשה את מה שהוא עושה בצורה טובה יותר, הוא עדיין ירוויח יותר ממך, הלא כן?

כל מי שעדיין מפקפק, אז כן, יש ויש, יש חברות טובות ויש כאלה שפחות, אך שיווק רשתי - זוהי לא פירמידה!

אגב, שיווק רשתי זה תחום בו כל אחד ואחד חי יומיום, יש כאלה שמתוגמלים על כך ויש כאלה שלא.

שאלה: כמה באמת מכל מי שבעל דעה שלילית על שיווק רשתי, התנסה בזה? אני בטוח שהרוב לא.

פורסם

גם מי שלא ניסה ממש אבל פנו אליו בצורה כזו ואחרת נשאר עם רושם מסוים.

מרבית פניות הינן אגרסיביות/פולשניות/מטעות - ומכאן אין להתפלא על סטיגמות שליליות.

כמוכן - כבר אמרנו - יש גם חברות קיקיוניות וגם פעילים לא ישרים שגם הם עושים צלקות על פני התודעה של הציבור.

פורסם

אנדריי,

אתה מוזמן לפרט את ההצעה העסקית שרשמת לי, וננתח אותה יחד, בכלים עסקיים מקובלים.

בניתוח ישתתפו כל הגולשים שזה מעניין אותם, וכל אחד יגבש לעצמו דעה על הצעתך ובמידה מסויימת גם עליך ועלי.

הסיכוי - יוכח שאתה צודק ואני טועה.

הסיכון - השרשור הזה יהיה פעיל לעוד הרבה זמן, ויוכח שמדובר בפרמידה מכובסת ברמה זו או אחרת.

לשרותך,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שבוע שעבר הוצע לי קונספט חדש, פירמידה דו-כיוונית - אתה יכול להרוויח גם מהחבר'ה מעליך.

(מדובר על איזו שהיא חברה "תיירותית").

משכנתא זה קל

פורסם

אני לא יודע להבדיל כי כל חברת שיווק רשתי ששמעתי עליה בשנים האחרונות דורשת שתהיה מפיץ, תקנה ערכת XYZ ב X כסף כל חודש ושיהיו תחתיך מפיצים.

לא מבין מה מפליא אותך - אם אתה רוצה להפיץ את מוצריהם ולהרוויח מכך - איך תוכל לבצע את זה בלי להפוך ל-"מפיץ"?

אם אתה לא רוצה להפיץ - על תהיה מפיץ. תהיה לקוח.

יש חברות שאכן לא מאפשרות לך לרכוש את מוצריהן מבלי שנרשמת/הצטרפת - זה בהחלט נראה תמוהה ובכלל לא קשור למודל הפצה בשיווק רשתי.

ככל שיהיו תחתיך יותר דורות של מפיצים כך תרוויח יותר.

אם זו לא פירמידה אז מה כן? ההבדל היחיד בין פירמידה לשיווק הוא שבפירמידה לא מוכרים מוצר ממשי.(לא שההרבלייפים למיניהם הם באמת מוצר)

לא הבנתמאמי - אתה תרוויח יותר מהיקף מכירות גדול בקבוצה שלך.

אם אתה מתוגמל רק על כמות האנשים שנרשמים - זה פירמידה (במובן הרע של המילה)

אם אתה מתוגמל על מכירות - זה עסק רגיל לכל דבר.

פורסם
זו אכן פירמידה. גם בפירמידה לרוב מוכרים מוצר ממשי - ע"ע הרבלייף וכו'. פשוט מי שמוכר את המוצר בפועל לציבור לרוב לא זוכה לרווחים ומי שכן הם אלה שכבר לא עוסקים במכירת מוצר אלא במכירת השיטה ובשדרוג מעמדם בתוך הפירמידה. יש אנשים שבנויים להצליח במבנה כזה, יש כאלה שנופלים חזק והמקרה השני הוא היותר נפוץ.

אתה טועה ומטעה - זה שיווק רשתי.

תחשוב על מקימי "ארומה" - בהתחלה הוא עסק במכירת קפה בבית הקה שלו.

אחר כך הוא עסק בשיווק הבית קפה שלו ומשיכת לקוחות וסועדים.

היום הוא מתעסק במכירת הזיכיון שלו - ז"א במכירת השיטה שלו.

כמו בעסק רגיל (תחושב על תנובה לדוגמה) ככל שתאה מגייס יותר מפיצים, סוכנויות, משווקים, סוכנים עצמאיים, אנשי מכירות בשכר - אתה מגדיל את היקף המכירות של המוצר שלך ומרוויח יותר.

גם בשיווק רשתי וגם בעסק "רגיל" זה עובד בדיוק באותה שיטה.

פורסם

האמת שרציתי לכתוב כמה דברים על שיווק רשתי, אבל בויקיפדיה זה כתוב לא רע.

בכל מקרה, הייתי פעם בפגישה של סאנריידר, שנחשבת מהמכובדות בתחום הזה. האנשים היו מאוד נחמדים ודיברו די בהגיון, ואפילו המוצרים נשמעו סבירים בהחלט. הבעיה מתחילה כשמוסבר לך כמה עליך למכור בשביל להרוויח (ויש לציין שהם אמנם ניסו להצניע את החישובים הכלכליים, אבל לא התחילו לגמגם כששאלו אותם שאלות קשות). היא ממשיכה כשאתה מבין שעליך למכור מגוון קטן יחסית של מוצרים (שרק חלק מהם באמת שווים משהו) - בעלויות מופרכות לחלוטין של איזה 70 שקל למשחת שיניים ו-100 שקל לשקיקי תה. זה ממש לא "לעשות כסף מהצד" - צריך להקדיש לזה המון זמן ומאמץ ולעבוד כמו איש מכירות בשביל הסיכוי להרוויח כסף (שוב - רק סיכוי...). רק עצם התיעוב שלי כלפי מרבית אנשי המכירות גרם לי לצאת משם ולא לחזור...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שבוע שעבר הוצע לי קונספט חדש, פירמידה דו-כיוונית - אתה יכול להרוויח גם מהחבר'ה מעליך.

(מדובר על איזו שהיא חברה "תיירותית").

וואללה - לא מפסיכים להמציא חידושים.

מבחינה עסקית לא ברור לי למה סוכן חדש צריך להיות שותף לתגמולים של "ראש האירגון" שלו.

תחשוב נגיד על חברת מזון או משקעות - יש חברת מפצה באיזור הדרום.

עכשיו יש סוכן שאחראי על אשדוד ומוכר 1000 ש"ח בחודש וסוכן של באר שבע מוכר 5000 ש"ח בחודש.

למה שבעל חברת הפצה יתן לסוכן אשדודי עצלן את חלק מסך עוגת העמלות שלו?

כל אחד אמור לעבוד על עמלה שקשורה אך ורק לעבודה/מכירות שהוא והצוות שלו מבצעים.

אחרת אין בזה הגיון.

• תוכן חדש...