Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה אל תשכח ספריי שמצמצם צריכת חשמל , חומרים חוסכי דלק ועוד שמני נחשים למינהם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמן נחשים דוקא עובד אצלי פצצה.

אומנם אני מורח אותו בין הרגליים בשביל להאריך את ה ז' ובינתיים רק צומח לי זקן בבית שחי, אבל לפחות הוא עושה משהוא.

דרך אגב, באוף-טופיק מטורף, אפרופו בית שחי, מי זה השחי הזה שגר לי שם מתחת לכל יד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מילא שחי, מה עם בית הכיסא?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה לא מובן פה?

פעם היה שם כסא עם חור.

אפילו עד היום קוראים ל"קרש" מושב האסלה שזה בעצם כל מושב שיש בו יותר מ 5% אינסטלטורים!

העם נקעה רגלו, אני דורש לדעת מי זה שחי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה במיוחד בשבילך

"שחי" היא מילה תלמודית המושפעת מארמית-סורית. "סחי" היא מילה מקראית הקשורה לגריפה וניקוי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בוא נעשה סימולציה קטנה.

נגיד שיש לי מוצר מדהים שאני רוצה לשווק אותו.

אני הולך לקמעונאי-מראה לו כמה כדאי לו למכור את המוצר שלי-סוגר מחיר לX יחידות (הממוצע נע בין מאות אלפים למליונים בחודש)+חוזה אספקה, מקבל את הכסף, מתחייב לקבל בחזרה מוצרים שלא נמכרו וממשיך לקמעונאי הבא.

.

סתם אנקדוטה מעניינת, מה שכתבת כאן דומה לסיפור של חברת ג'ורדאש (אבי נקש), הם עשו פחות או יותר את מה שאתה כתבת כאן:

הם יצרו באז תיקשורתי סביב מוצר שעדיין לא היה קיים בפועל (הג'ינסים שלהם), יצרו סערות תקשורתיות עם פרסומות פרובקטיביות במשך חודשים.

אחרי זה הם ייצרו כמה דוגמאות של ג'ינס והלכו לחנויות ולרשתות הגדולות,שם כולם כבר הכירו כמובן את המותג שלהם והשתוקקו למכור את מוצריהם כי כל הלקוחות מחפשים "איפה אפשר לקנות את הג'ינסים מהפרסומות", הם סגרו חוזי אספקה וכמויות, מהכסף שקיבלו מהחנויות הם הלכו וייצרו את הג'ינסים.

גאונות תיקשורתית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זאת בהחלט גאונות כשעושים את זה פעם ראשונה, אך לא בתור שיטת פעולה קבועה.

לעניין השרשור, גם אצלי במשפחה יש את הזבל הזה של הרבלייף, אחת הקרובות הרחוקות שלנו מפיצה אותו.

מצד אחד, מעולם לא הופעל עלינו לחץ לקנות ממנה או חלילה להתחיל להפיץ בעצמנו. מצד שני, היא נמצאת

בעסק כבר קרוב לעשור, משתמשת במוצרים שלהם בעצמה, ונשבעת בהן צדק שהם עובדים.

זה מזכיר לי את המכונאים האלה שמספרים לנו על נפלאותיהם של תוספים ומנקי מנוע למיניהם... מדהים.

פורסם

באגירה - עשית סלט.

דיברנו על שיטת שיווק והפצה.

אתה עכשיו אומר - עזוב את השיטה, המוצרים הם חרא.

תגידלי - אתה נכנס לאוטו דיפו - אין שם מוצרים גרועים?

תתנתק מהאמוציות ואז תוכל לבחון להבדיל איפה מנסים לעבוד עליך ואיפה זה בסדר.

וכמו שכבר נאמר - כל ארגון וכמעט כל מערכת הפצה בנויה בצורת פירמידה.

כדאי שתכירו בזה.

לצורה הזו אין שום קשר לשיטת האונאה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בוא נעשה סימולציה קטנה.

אני הולך לקמעונאי-מראה לו כמה כדאי לו למכור את המוצר שלי-סוגר מחיר לX יחידות (הממוצע נע בין מאות אלפים למליונים בחודש)+חוזה אספקה, מקבל את הכסף, מתחייב לקבל בחזרה מוצרים שלא נמכרו וממשיך לקמעונאי הבא.

סיטואציה ב:

אממה - יש עוד שלושת אלפים מוצרים דומים ואני גם רוצה מחיר שחיטה כדי להרוויח מהר. הקמעונאי זרק אותי מהמדרגות.

גם המתחרה שלו. הם לא בונים על מחירי שחיטה כי המוצרים יתיבשו על המדפים עם שלל המתחרים האמיתיים והמחירים הזולים שלהם.

זונות.

מה עושים?

פותחים חברת שיווק רשתי. מביאים אלפי אנשים על חשבונם לאיזה חור בלי אפילו כוס מים, מספרים להם שהמוצר כל כך מדהים שחייבים לרכוש מינימום 3 ערכות בחודש כדי להנות מחברות הפרימיום בחברה המדהימה שלי, מראים להם כמה המוצרים האחרים לא שווים שקל וכמה אני רוצה בטובתם ולא מוכן בכלל לשווק לקמעונאים המניאקים שרוצים רק להתעשר ולכן זאת הצעה עסקית מדהימה.

אה שכחתי. אתם צריכים לפתוח עוסק מורשה, הדלק על חשבונכם, גם הטלפונים, ואתם מרוויחים רק 50 אחוז ממה שתמכרו (לא כולל ההתחיבות החודשית שלכם בסך 500 שקל בד"כ אצל כולם).

אתם חייבים גם כמובן למצוא מפיצים תחתיכם (שגם הם ישלמו לי 500 שקל בחודש עבור ערכת מפיץ חובה) וכל המרבה הרי זה משובח.

אה בטח. הנה אתם רואים את זאתי? היא עושה 400 אלף שקל בחודש בלי לעשות כלום. (כמובן שהיא גם קונה ערכת מפיץ ב 500 שקל ליתר בטחון) הכסף זורם לבד כי יש לה 5000 מפיצים תחתיה.

אתם רואים? אפשר להיות מליונרים בשניה.

אייל - אני מאוד מצטער אבל דיון איתך אי אפשר לנהל.

למה?

כי אתה זורק טענות, מקבל תשובות אבל לא מתייחס אלא מתחיל לזרוק דברים חדשים.

דיונים של דרך חד סיטרית לא מביאים לשום מקום. אז שמור על התרבות דיון.

הדגמה שלך כאן מנותקת ממציאות לחלוטין לכן לא יכולה להסביר כלום.

אומרים שיש בעולם 100,000 חברות שיווק רשתי. אתה מכיר את כולן? את כל מוצריהן?

לפי הסיומלציה שלך אני רואה שאתה לא מבין את ההבדל בין החברה לבין המפיצים/סוכנים.

החרבה ממציאה ומייצרת.

הסוכנים הם אלו שמפיצים.

דוגמאות שלך ל% עמלות מצוצים מהאצבע.

לא אמרת לפני שניה שהיצרן בשיטה כזו יגרוף רווחים ענקיים?

איך זה יקרה אם לכל סוכן בכל רמה הוא יתן 50% עמלה?

בקיצור - רד מהעץ.

לא אמרנו של כל החברות טובות.

לא אמרנו שכל המוצרים טובים ושווים את המחיר המבוקש.

לא אמרנו שכל העוסקים הוגנים.

אבל גם לא צריך להיסחף בהכללות שחורות.

אתה יודע מה אומרים - המתנגדים הכי גדולים אחר כך הופכים למשווקים רשתיים הכי נלהבים.

כך שזכור את המילים שלי - יום אחד עוד ידגימו לך איזה שמפו שיעלים קסקסים לכלב שלך וזה ידליק בך משהו ותטריף את כל הפורום עם שטות החדשה הזו.

אל תגיד שלא הזהרתי אותך :lol:

פורסם

אומרים שיש בעולם 100,000 חברות שיווק רשתי. אתה מכיר את כולן? את כל מוצריהן?

לא מכיר את המוצרים. המוצרים זה משני. העסק האמיתי הוא שיטת השיווק.

לפי הסיומלציה שלך אני רואה שאתה לא מבין את ההבדל בין החברה לבין המפיצים/סוכנים.

החרבה ממציאה ומייצרת.

הסוכנים הם אלו שמפיצים.

בסימולציה דילגתי על הסוכנים שמתווכים בין היצרן לקמעונאי, מטעמי קיצור. אבל בגדול זו השיטה

לעומת זאת בחברות השיווק הישר החברה יכולה ליצר שמן יבחושים. לא מזה יעשו כסף. הכסף מיוצר מהכנסת מפיצים למיניהם שרוצים להתעשר במכירת מוצר במחירים מטורפים.

דוגמאות שלך ל% עמלות מצוצים מהאצבע.

לא אמרת לפני שניה שהיצרן בשיטה כזו יגרוף רווחים ענקיים?

איך זה יקרה אם לכל סוכן בכל רמה הוא יתן 50% עמלה?

סלח לי על טעותי זה קרה בשעת לילה מאוחרת:-D. 50 אחוז מהרווח של הסוכן שמתחתיך ישירות (שים לב - מהרווח לא ממחזור העסקה. כלומר אם אתה קונה מוצר ב200 שקל ומוכר ב 220 - הרווח הוא 20 שקלים מתוכם אתה מקבל 10 לפני מס.)

בדור השני אתה יורד ל 10 אחוז ואחר כך מוגבל לשקלים בודדים.

ובנוסף כאמור אתה חייב לשלם סכום מסוים קבוע בהוראת קבע בלי קשר לכלום - מזה אתה מרוויח 1% בדורות שמתחתיך.

הרי כאן גלומה שיטת ההונאה. כמו שאתה כותב - אם כולם היו מקבלים 50 אחוז לא היה צורך בגיוס בכל שיטה אפשרית.

ברור שאם תגייס 10000 איש תרוויח יפה. אבל בוא נחשוב לרגע. אתה מוכר מוצר או סוחר במפיצים?:wink:

.

אתה יודע מה אומרים - המתנגדים הכי גדולים אחר כך הופכים למשווקים רשתיים הכי נלהבים.

כך שזכור את המילים שלי - יום אחד עוד ידגימו לך איזה שמפו שיעלים קסקסים לכלב שלך וזה ידליק בך משהו ותטריף את כל הפורום עם שטות החדשה הזו.

אל תגיד שלא הזהרתי אותך :lol:

זה גם מה שאשתי אומרת אחרי כל כנס נחשים. לך תדע אולי בסוף אני אפיץ אותה:lol:

12345

פורסם
קראתי את העמוד הראשון ולא הבנתי מה זה פרמידה בכלל?

חיפוש בגוגל על פרמידות ושיווק רשתי הוא מעט קשה שכן החברות העומדות מאחורי שיווק רשתי מרחיקות עצמן מהתופעה הבלתי חוקית הנקראת פרמידה, וצובעות עצמן בצבעים אחרים של "שיטת שיווק".

כשאתה מחפש בגוגל, אתה מגלה הרבה מאוד אינטרסנטים שמנסים באיצטלה של "אובייקטיביות" להסביר לך למה שיווק רשתי אינו פרמידה, בעוד שהן אינן מספרות לך מה האינטרס שלהם.

ובכל זאת, מצאתי חוקר פרטי - שמשון גולדנברג (גילוי נאות - אינני מכיר אותו, עם זאת ההסבר שלו ברור ונהיר) - המתאר מה זו פרמידה ומה זה שיווק רשתי - הנה הקישור - http://www.articles.co.il/article/14062/%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%20%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%94%20-%20%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A7%20%D7%A8%D7%A9%D7%AA%D7%99%20-%20%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A7%20%D7%A8%D7%91%20%D7%A9%D7%9B%D7%91%D7%AA%D7%99.

תמיד חשוב להפעיל את השכל הישר - לדוגמא:

כאשר יש לי הצעה עסקית מדהימה, אני מנסה להעמיד את העסקה בכוחות עצמי. אם לא הצלחתי לבד, פונה למעגל הקרוב. אח"כ למעגל השני.

עשיתי אי אלו עסקאות בחיי - מעולם לא צירפתי לעסקה אדם אחר, מעולם לא פניתי לאדם שאינני מכיר בהצעה עסקית.

אנדריי ואני איננו מכירים => מדוע פנה אלי? מדוע הוא רוצה בטובתי? וכאן נכנס פתגם שתמיד צריך לזכור - גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים. אם יש כאן תוחלת חיובית לרווח, על פי חוק מספרים גדולים - הוא לא צריך אותי, הוא רק צריך אשראי.

תפעילו הגיון - אם אני מפיץ - למה אני צריך להתחייב על רכישה מסויימת של X מוצרים בחודש?

תשאלו שאלות - למי אני משלם? מי עוד נהנה מההוצאות שלי? אם המפיץ שגייס אותי נהנה מהרכישות שאני עשיתי - זה מתחיל להיראות כמו...פירמידה.

האם המודל העסקי שלי מחייב אותי למצוא "מפיצים" תחתי? שוב - עוד סימן ל...פירמידה.

איך תמיד או לרוב מי שמסתובב בתוך המודלים של השיווק הרשתי חדור רוח קרב להוכיח כמה כולנו טועים ורק הוא ראה את האור, ורוצה גם שאנחנו נראה, בלהיטות כמעט דתית?

בקיצור - כבר כתבתי כמה פעמים - תשאלו שאלות. תנתחו את המודל העסקי, לא את החלום שמישהו מנסה למכור לכם.

אם בחלום שמוכרים לכם משולב "אתה רק צריך לגייס X מפיצים/סוכנים תחתיך, ואז הם יגייסו עוד Y מפיצים/סוכנים תחתיהם, והם יגייסו עוד Z מפיצים/סוכנים תחתיהם, ואז אתה בכלל לא צריך לעבוד, כל חודש תקבל שיק לתיבת הדואר בלה בלה בלה..." מכרו לכם פירמידה מכובסת.

אני עדיין משאיר את הצעתי למי שרוצה להציג לנו את ההצעה העסקית של השיווק הרשתי, ושננתח אותה בכלים מקובלים.

מי שמוכר לי חלומות של התעשרות קלה - שיתעשר בעצמו. אני אמשיך לעבוד לפרנסת משפחתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אייל - אתה צדוק בדוגמאות שלך.

אבל הטעות היא שלא כל החברות עובדות כך.

אז לא צריך להכלליל. זה הכל.

להיזהר שלא ימכרו לך לוקשים - בוודאי שצריך.

יש לא מעט מקרים של מוצרים וחברות שבהחלט נראים הזויים.

אבל בגלל זה לא צצריך להגיד שזה תמיד כך.

המודל הפצה עצמו לא קשור לשטויות שעושים ממינו.

הוא לגיטימי ובסדר גמור.

והאמת הוא לא שונה בהרבה ממודל הפצה רגיל.

• תוכן חדש...