Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול דיסקו צודק.

העיקר - באמת תפעילו היגיון.

אם משהו נראה הזוי - אז זה אכן כך.

לגבי עצם הפניה - עם יד על הלב - זה לא קשור לטובת האדם שפונים אליו וכ'.

פשוט שמים הצעה על השולחן שבמקרה אופטימלי אמורה להיות כדאית למי שפונים אליו.

או שזה מתאים לו או שלא.

בתכל'ס זה כמו טלמרקטינג או פרסום בעיתונות - ידוע ש-2%-3% נהננים בחיוב לפניה.

אז צריך להגיע לחשיפה כמה שיותר גדולה.

כל אחד עושה את זה בדרכים שלו ובמעגלים שהוא מכיר.

גם ללכת ל-"שוק קר" (אנשים שלא מכירים אותם כלל) זה בסדר.

בארה"ב יש חברות שמוכרות רשימות לידים של אשנים זרים שגם אנשי שיווק רשתי משתמשים בזה.

כמו שאתם שמים לב - חברות לידים מרוויחות על זה.

וזה עוד סוד של השיטה - יש מקרים רבים שאנשים מרוויחים מה-"מסביב" ולא מהעסק עצמו.

אני מדבר על כנסים, טיולים, ספרים, אמצעי הדגמה, אתרי WEB, כתבות, קלטות, חולצות, אביזרים למיניהם וכו' וכו' וכו'.

לא בישראל כמובן כי כאן אף אחד לא פראייר לשלם למישהו על השרות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באגירה - עשית סלט.

דיברנו על שיטת שיווק והפצה.

אתה עכשיו אומר - עזוב את השיטה, המוצרים הם חרא.

תגידלי - אתה נכנס לאוטו דיפו - אין שם מוצרים גרועים?

תתנתק מהאמוציות ואז תוכל לבחון להבדיל איפה מנסים לעבוד עליך ואיפה זה בסדר.

וכמו שכבר נאמר - כל ארגון וכמעט כל מערכת הפצה בנויה בצורת פירמידה.

כדאי שתכירו בזה.

לצורה הזו אין שום קשר לשיטת האונאה.

שוב, לא מסכים איתך לחלוטין!

אני לא מכיר שום אירגון ושום אוטו דיפו שהמאבטח בכניסה אומר לי :

"אם אדון רוצה נכנס פנימה, אדון עכשיו קונה 7 ארגזים כזה ב 11,000 ש"ח ןגם מבטיח לי חוזר כל חודש וקונה עוד 7 ארגזים. לא קונה- לא נכנס!".

לא רק שאני לא מכיר, אני גם צופה יובש כלכלי חמור בקופות של האוטו דיפו הזה.

אתה היית אי פעם בראיון עבודה שהמראיין אמר לך שאם תתקבל אתה צריך לשלם לחברה?

אני עובד עם הרבה יבואנים, הרבה ספקים והרבה מאוד סוכנים, אני לא מכיר אף סוכן שנאלץ לקנות את הסחורה מהיבואן.

אם המוצר כ"כ טוב, מה אתה צריך למכור לי, קח את מלוא הכסף עבור המוצר ותן לסוכן משכורת רגילה.

אם המוצר הוא דראעק (א ביסלה יידישקייט) אז תחנק איתו ואל תנסה לעבוד על אזרחים תמימים (תרתי משמע)!

אתה יודע מה, בא נתקוף את הבעיה מכיוון אחר, אם אתה אומר שזאת פשוט שיטת שיווק שונה אך לגיטימית, תן לי דוגמא לחברת פרמידה/שיווק רישתי אחת שהמוצרים שלה טובים, מתומחרים בצורה הוגנת ונמצאים בכל בית שני.

אני ממתין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אני לא טועה, Tupperware

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לטאפרוור סוכנים שעוברים מבית לבית ובאופן פרטי או בקבוצות מסבירים על מעלות המוצר ומנסים למכור.

הסוכנים אינם נדרשים לקנות כמויות מוקצבות של מוצרים, לשלם עליהם מראש ואז לשבור את הראש איך הם מוכרים אותם.

אם טאפרוור היו שיווק רישתי אז קטלוג מוצרים עם הזמנות בטלפון, מכירה באינטרנט ונוכחות מוצרים בחנויות (והכל יש לטאפרוור) היה ממוטט את הפרמידה חיש קל.

לטאפרוור יש אפילו חנויות שמוכרות רק את המוצרים שלהם.

פורסם

באגירה - אתה מכליל.

לא בכל חברת שיווק אתה נדרש לרכוש דברים כתנאי להיותך סוכן.

זה בעצם אחד הסימנים שמשהו מסריח.

דבר עוד יותר גרוע אם מעודדים אותך ליצור מלאים אצלך.

זה לא שיווק רישתי !!!!

פורסם

וטאפרוור זה לא שיווק רשתי אלא שיווק ישיר "מדלת לדלת".

הדימיון היחיד שהם עורכים מפגשים.

אה, וגם מחירים קצת גבוהים שלחקל מאשנים נראים מופרכים.

פורסם

למען שאני אשכיל (לא בציניות), אתה יכול לתת לי דוגמא לחברת שיווק רישתי כמו שאתה מתכוון?

פורסם

תן לי דוגמא לחברת פרמידה/שיווק רישתי אחת שהמוצרים שלה טובים, מתומחרים בצורה הוגנת ונמצאים בכל בית שני.

אני ממתין.

אתה תמתין עוד הרבה :-P , לכל חברה נורמלית יש סוכן עם משכורת רגילה (בסיס ואחוזים) ,

אם הם מחפשים סוכנים שייקנו מהם את הסחורה , אז המוצר הוא זבל !

ולמה ?

כי אם זה היה מוצר טוב ,אז הם היו מוכרים אותו עם סוכן שלהם ,ומרוויחים יותר כסף

פורסם

הבעיה זה לא המוצר.

הבעיה היא שאתה מוכר רק לאנשים שמוכרים אותם לאנשים אחרים שמוכרים אותם לאנשים עוד יותר אחרים שמוכרים אותם...

משכנתא זה קל

פורסם

זה רק אני או שהבחור הישר והתמים שלנו אנדריי נעלם ללא זכר?

למה הוא לא מגן בתקיפות על יושרו?

הוא בא, איים על כמה אנשים בפרטי שהוא יתבע אותם, והלך. לא יודע, לא נראה לי שככה מתנהל בן אדם שמאמין בצדקתו וביושרו.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אחד הדברים הפחות נעימים שקרו לי, היה שבוס שלי פנה אלי יום אחד וביקש להיפגש איתי ועם רעייתי "בתור אנשים שהוא מעריך כבעלי חוש עסקי מפותח"...

פורסם

הוא בא, איים על כמה אנשים בפרטי שהוא יתבע אותם, והלך. לא יודע, לא נראה לי שככה מתנהל בן אדם שמאמין בצדקתו וביושרו.

יכול להיות שהוא הפנים את החתימה שלך...?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

א. לא נעלמתי, אני עוקב ופועל איך שאני בוחר לנכון, בדיוק כמו במייל, מי שרוצה רוצה, ומי שלא - אין לי שום כוונה להוכיח לו משהו או ללמד אותו משהו..

ב. לא איימתי על אף אחד, בטח שלא על כמה אנשים בפרטי. פרטי כהגדרתו הוא פרטי, במידה ואתה חש מאוים אתה מוזמן לפנות לאחראי על הפורום והוא יגן עלייך.

ג. אתה שוב מטיל ספק ביושר שלי, ולהפך אפילו מציג זאת באור שלילי - ציני - "הבחור הישר והתמים שלנו..."

ד. למה לא מגן בתקיפות על יושרי, אין לי מה להוכיח לך או לכל אחד אחר - עדיין לא הבנת את זה?! אני בטוח ביושרי ואתה מבחינתי לא בדיוק האדם שאני צריך להצטדק בפניו, אין לי כל סיבה לעשות זאת. אני פועל כחוק, ביושר, ובטח ובטח שלא בדרכים שאתה הצגת בהודעותייך הקודמות - "מפיל אנשים בפירמידות", "מרמה", באת גם להזהיר אנשים "מנוכלים כמוני".

לסיכום: דרך ההתנהלות שלי יכולה להראות לך ויכולה לא, זה לא בדיוק מעניין אותי, אני מתנהל כמו שאני בוחר לנכון.

אני בעצם אהפוך את השאלה אלייך ואשאל אותך - מי אתה ובאיזה מעמד אתה נמצא כדי לקבוע אם בן אדם מאמין בצדקתו וביושרו? אתה מוזמן לא לענות, התשובה ברורה לעיניי כל.

פורסם
הבוקר קיבלתי את המייל המצ"ב:

שלום,

אני אנדרי, הגעתי אלייך דרך "קארספורום".

אני מחפש כרגע אנשים רציניים להזדמנות מעניינת,

במידה ואתה פתוח להזדמנות בנוסף למה שאתה עושה היום,

אשמח להסביר בדיוק על מה מדובר ולענות על כל שאלה.

אי מייל: [email protected]

חיפוש קצרצר בגוגל מעלה שהנ"ל כנראה דייג שמנסה לדוג פראיירים שיהיו תחתיו בפרמידה.

אנדריי היקר - פירמידה זה פירמידה זה פירמידה - והיא אסורה על פי החוק. גם אם קוראים לה בשם מכובס של "שיווק רישתי", בו אתה מנסה לפנות לכל העולם ואישתו שיעשו לך טובה ויתחילו להיות הסאנג'רים שלך.

ובאמת לא ברור לי כיצד הגעת למסקנה שאני איש רציני כמו שאתה מחפש.

ואגב דיסקו רק תשים לב להודעה ששלחתי אלייך במייל, אין בה שום רמיזה לשיווק רשתי / פירמידה / הזמנה לאנשהו או משהו כזה.

בטח ובטח שלא לגבי הרשמה שלך או ניסיון למכירת השתתפות בפירמידה, כפי שציינת בכותרת. אני לא עשיתי זאת, אתה החלטת על סמך משהו שלא נראה בשום צורה ואופן במייל ששלחתי אלייך ובזה בעצם הכפשת את שמי.

לא ביקשתי מאף אחד להיות סנג'ר שלי.

הודעתי בפירוש כי אני מחפש אנשים שפתוחים להזדמנות בנוסף למה שהם עושים היום.

כלומר הצעתי, לא חייבתי ולא הטעתי / רימיתי / שיקרתי או כל דבר אחר, פעלתי ב100% יושר.

כתבתי שבמידה ותרצה לדעת במה מדובר נמשיך את השיחה בינינו.

החזרתי לי מייל בו כתבת: "תודה אבל לא תודה". זהו פה זה הסתיים מבחינתי, אך אתה העדפת לבוא לחשוף פה פרטים עליי כולל שמי המלא והמייל שלי, להטעות אנשים לגבי תחום עיסוקי, להודיע לכולם כי אני עוסק במשהו לא חוקי ובכך ישירות ובעקיפין לפגוע בי ובפרנסתי.

זה נובע אך ורק מצרות עניין, קנאה ורצון לפגוע בי אישית.

פורסם

אנדריי,

1. אני באמת ובכנות מאחל לך הצלחה ושגשוג, אישי וכלכלי.

2. לעניות דעתי - כפי שכתבתי כאן, וכפי שכתבו גם אחרים - ההצעה שלך היא שיווק רשתי, בעולם המושגים שלי => סוג של הונאה. תקרא את ההודעות שלי כאן, הזמנתי אותך לפרט את ההצעה שלך אלי כאן וננתח אותה יחד. בחרת לא לעשות כך.

3. תקרא שוב את ההודעה שלי על "איך לזהות פרמידה", ותבין מדוע על פי כל האידיקטורים זה בדיוק מה שרצית להציע.

4. דווקא בגלל שאין לנו היכרות מוקדמת, כשאדם זר מציע לי הצעות עסקיות אני דוחה אותן על הסף.

5. מיום היוולדי לפני יותר מ 42 שנים מעולם לא הצעתי הצעה עסקית לאדם זר. לא בע"פ, לא בכתב, לא באתר אינטרנט ולא במייל. אני בורר את האנשים עימם אני עושה עסקים בפינצטה.

6. כל אנשי העסקים/מנהלים/יזמים עימם אני בקשר, חלקם ידועים יותר וחלקם ידועים פחות, מעולם לא הציעו הצעה עסקית לאדם זר.

7. כל אלה מסעיף 6, וגם אני, שומרים בקנאות כל שביב מידע על הזדמנויות עסקיות, ובוודאי לא משתפים איתם זרים.

8. ראה את סעיף 2. ההזמנה פתוחה. כאן, באתר, גלוי, שקוף. לי אין מה להסתיר, מה איתך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...