Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני - פגעת בול.

כדי להרוויח טוב צריך להגדיש לזה הרבה זמן ולהגיע להיקף מכירות משמעותי.

נגיד מקבלים תיגמול של 10%.

אז כדי להרוויח 10,000 ש"ח אתה צריך למכור 100,000 ש"ח.

אם אתה מוכר רהיטים איטלקיים ב-20,000 ש"ח אז זה מציאותי.

אם אתה מוכר קרמים ב-100 ש"ח - זה כבר סיפור אחר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

11. האם שואבי אבל של קירבי קשורים לעיניין? לא - הם חברה של שיווק ישיר ע"י סוכנים שעוברים מדלת לדלת. חברות רבות עובדות במודל שיווק ישיר בוואריאציות שונות

בפרק הבא - מהם כללים לזהות חברת שיווק רשתי הוגנת/סבירה לעומת חברה קיקיונית

תראה, אני במעקב אחרי השרשור מתחילתו אבל מה שעשית פה ממש לא תקין ולא אתי...

זרקת חתיכת טיזר לאוויר השרשור והמשכת לכתוב הודעות, אך לא ציינת מתי יבוא הפרק הבא :wink:

Confidence In Motion

פורסם

לא יודע מה איתכם חברים. אבל אני פשוט משתמש בהמצאה הכי טובה שיש במייל עבור כל המיילים שאני לא מכיר: CTRL+A ואז SHIFT+DELETE. אני עובד כימעט בשיטה WHITE LIST, מעבר לזה יש תיבת דואר מיוחדת לדברים כאלה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ואני חשבתי שפרמידות זה פאסה מאז יציאת מצרים...

מה זה רטרו ?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

שאלה: כמה באמת מכל מי שבעל דעה שלילית על שיווק רשתי, התנסה בזה? אני בטוח שהרוב לא.

אותו הדבר אפשר להגיד על סמים

פורסם
ואני חשבתי שפרמידות זה פאסה מאז יציאת מצרים...

מה זה רטרו ?

על ברני מיידוף לא שמעת?

והיו שם עוד כאלו.

פורסם

בכל מקרה, הייתי פעם בפגישה של סאנריידר, שנחשבת מהמכובדות בתחום הזה. היא ממשיכה כשאתה מבין שעליך למכור מגוון קטן יחסית של מוצרים (שרק חלק מהם באמת שווים משהו) - בעלויות מופרכות לחלוטין

רוני

זאת בדיוק הפירמידה.

אתה לא באמת מוכר מוצרים למישהו אלא מחפש מפיצים שיחפשו מפיצים שיחפשו מפיצים... ועל הדרך אתה מחוייב לקנות ערכה קבועה של זבל כלשהו בעלות מטורפת וכל זה בשביל להחזיק את ראשי הפירמידה (הרי אם כולם יחפשו מפיצים מי יקנה את הזבל שלהם?)

כל ה"משווקים הרשתיים" למיניהם כשהתקשרו אלי - מעולם לא המליצו או דיברו על המוצר שלהם מעבר לכמה קשקושים הזויים ומהירים (שלנו הכי טוב/מקצועי/טבעי בלה בלה בלה).

רוב השיחה היתה כמה עולה ערכה וכמה מפיצים אני צריך למצוא.

המוצרים זה כיסוי לעשיית רווחים מפירמידה ורק בגלל זה הם חסינים בפני החוק.

לא מבין מה מפליא אותך - אם אתה רוצה להפיץ את מוצריהם ולהרוויח מכך - איך תוכל לבצע את זה בלי להפוך ל-"מפיץ"?

כל המוצרים המהוגנים שבאמת אפשר לקרוא להם מוצרים, נמכרים בשיטה הישנה והטובה של יצרן-קמעונאי-צרכן.

אם השיווק הרשתי היה כל מה שהוא טוען שהוא-אנשים היו עוברים לשיטה הזאת מזמן.

אבל כשאין מה למכור = מתעסקים בקשקוש מקושקש.

פורסם

אתה עושה הכללות ומפריח דברים.

עכשיו אתה גם מכיר את כל המוצרים בעולם, אה?

הסברתי לך כבר קודם.

אתה יכול לא לקבל אבל זה לא משנה את העובדות.

לפי התיאורים שלך נפלת על חברות בלי מוצר מהותי או/ו על אנשים שלא מבינים מה הם עושים (שהם 98% מהעוסקים בתחום).

פורסם

גנאדי, אני לא כל כך מבין למה אתה כל כך מתעקש להגן על שיווק רשתי, כשאתה בעצמך אומר ש-98% מהעוסקים בתחום הם רמאים/לא מבינים מה הם עושים/מנסים למכור לך מוצר חסר ערך.

מה, בשביל ה-2% האחרים שווה כל כך להתרגש?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מגן?

תעבור את הפסוט הראשון שלי ותראה עד כמה הוא מגן.

מתעקש?

סתם עושה שרות ומסביר לאלו שלא מבינים ושרויים בסטיגמות.

פורסם

כול העסקים בנויים בפירמידה מסויימת לא? אני לא מבין גדול אבל העניין נשמה מוזר.

יצרן > יבואן > חנות > לקוח, לפי איך שאני רואה את זה המפיצים נמצאים בין החנות ללקוח נכון?

זה נשמה לי מטומטם להכנס לתחום במדרגה נמוכה מהחנות, הרבה יותר הגיוני להכנס בין היבואן לחנות או בין היבואן ללקוח, תקנו אותי אם אני טועה.

אודי A4

דימה.

פורסם

בוא נעשה סימולציה קטנה.

נגיד שיש לי מוצר מדהים שאני רוצה לשווק אותו.

אני הולך לקמעונאי-מראה לו כמה כדאי לו למכור את המוצר שלי-סוגר מחיר לX יחידות (הממוצע נע בין מאות אלפים למליונים בחודש)+חוזה אספקה, מקבל את הכסף, מתחייב לקבל בחזרה מוצרים שלא נמכרו וממשיך לקמעונאי הבא.

סיטואציה ב:

נגיד שיש לי מוצר מדהים שאני רוצה לשווק אותו.

אממה - יש עוד שלושת אלפים מוצרים דומים ואני גם רוצה מחיר שחיטה כדי להרוויח מהר. הקמעונאי זרק אותי מהמדרגות.

גם המתחרה שלו. הם לא בונים על מחירי שחיטה כי המוצרים יתיבשו על המדפים עם שלל המתחרים האמיתיים והמחירים הזולים שלהם.

זונות.

מה עושים?

פותחים חברת שיווק רשתי. מביאים אלפי אנשים על חשבונם לאיזה חור בלי אפילו כוס מים, מספרים להם שהמוצר כל כך מדהים שחייבים לרכוש מינימום 3 ערכות בחודש כדי להנות מחברות הפרימיום בחברה המדהימה שלי, מראים להם כמה המוצרים האחרים לא שווים שקל וכמה אני רוצה בטובתם ולא מוכן בכלל לשווק לקמעונאים המניאקים שרוצים רק להתעשר ולכן זאת הצעה עסקית מדהימה.

אה שכחתי. אתם צריכים לפתוח עוסק מורשה, הדלק על חשבונכם, גם הטלפונים, ואתם מרוויחים רק 50 אחוז ממה שתמכרו (לא כולל ההתחיבות החודשית שלכם בסך 500 שקל בד"כ אצל כולם).

אתם חייבים גם כמובן למצוא מפיצים תחתיכם (שגם הם ישלמו לי 500 שקל בחודש עבור ערכת מפיץ חובה) וכל המרבה הרי זה משובח.

אה בטח. הנה אתם רואים את זאתי? היא עושה 400 אלף שקל בחודש בלי לעשות כלום. (כמובן שהיא גם קונה ערכת מפיץ ב 500 שקל ליתר בטחון) הכסף זורם לבד כי יש לה 5000 מפיצים תחתיה.

אתם רואים? אפשר להיות מליונרים בשניה.

פורסם

ceyal תודה על הסימולציה זה אכן מסביר כמה דברים, הבעיה העיקרית שלך זה לדוג מספיק מספיק אנשים בכדי שזה יתחיל להתגלגל :)

אודי A4

דימה.

פורסם
אתה טועה ומטעה - זה שיווק רשתי.

תחשוב על מקימי "ארומה" - בהתחלה הוא עסק במכירת קפה בבית הקה שלו.

אחר כך הוא עסק בשיווק הבית קפה שלו ומשיכת לקוחות וסועדים.

היום הוא מתעסק במכירת הזיכיון שלו - ז"א במכירת השיטה שלו.

כמו בעסק רגיל (תחושב על תנובה לדוגמה) ככל שתאה מגייס יותר מפיצים, סוכנויות, משווקים, סוכנים עצמאיים, אנשי מכירות בשכר - אתה מגדיל את היקף המכירות של המוצר שלך ומרוויח יותר.

גם בשיווק רשתי וגם בעסק "רגיל" זה עובד בדיוק באותה שיטה.

סלח לי גנאדי אבל אני חולק עליך לחלוטין!

שיווק רישתי ופרמידה הם בדיוק אותו דבר והם לא דומים בכלום לתנובה או ארומה (לא יודע מאיפה הבאת את ההשואה המופרכת הזאת).

מוצרים תנובה הם מוצרי צריכה בסיסיים אשר נצרכים בכל בית, בארומה אתה יודע בדיוק איזה תמורה אתה מקבל עבור ה 2 מילוין ש"ח (עלות זכיון בארומה) ואתה גם יודע שעוד לא היה סניף ארומה שנסגר.

הסיבה העיקרית שפרמידה נאסרה (ולכן הומצא המינוח המכובס של "שיווק רישתי") היא שבפרמידה המוצרים הם מוצרים מופרכים, חסרי כל אחיזה במציאות אשר מתומחרים בכוונה תחילה בצורה שערורייתית במטרה האחת והיחידה שהיא להעשיר את האדם שמוכר לך אותם.

מרבית האנשים חסרי כלים המקצועיים למכור משחת שיניים ב 100 ש"ח, ג'ל בריאות ב 80 ש"ח או חבילת דיאטה "מדהימה" ב 2500 ש"ח ולכן העסק הוא בכלל נוכלות לשמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...