Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת השקה מיני COUNTRYMAN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לא רציתי לפרסם כלום כי אני עדין לא יודיע פרטים על האירוע ואם בכלל ירצו מיני קלאסיות באירוע זה הרי חברת קמור משיקה את מיני שטח החדשה לשהם וכמו שראיתם זה למוזמנים בלבד

ברגע שאני ידע עוד פרטים ואם מעונינים במיני קלאסית תקבלו טלפון אישי ממיני להגעה

כמו במסע 50 שנה למיני

יום טוב

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אם יש גם מיני קלאסיות אני בפנים :-)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
http://www.facebook.com/group.php?gid=186313877202&ref=ts

(האירוע לבעלי מיני בלבד)[/quote]

שלום.

כזו הזמנה עוד לא קיבלתי.

סליחה על השאלה? איזה מין הזמנה דבילית זו!

פרסם אותה במועדון מיני פה אין לה מקום!

אני אישית בכול מצב לא יגיע והמבין יבין או לא יבין.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

כזו הזמנה עוד לא קיבלתי.

בברכה בני ל.

בני,

כשאתה לא מגיע - קח אותי איתך...

פורסם

שלום.

כזו הזמנה עוד לא קיבלתי.

בברכה בני ל.

אינני רואה שום בעייה עם הפוסט שפרסמתי, ו "כזו הזמנה" ---> הקישור לדף הפייסבוק, איננו ההזמנה עצמה!

את ההזמנה פרסמתי כבל עם ועדה, הקישור נועד לתת את מקור ההזמנה!

ומכיוון שהאירוע לא שלי ולא נערך ע"י ואינו בחסותי - מן הראוי להביא מקור להזמנה/ידיעה..

המשך שבוע טוב! "אני מקווה שהמבין הבין"

פורסם
בוקר טוב

לא רציתי לפרסם כלום כי אני עדין לא יודיע פרטים על האירוע ואם בכלל ירצו מיני קלאסיות באירוע זה הרי חברת קמור משיקה את מיני שטח החדשה לשהם וכמו שראיתם זה למוזמנים בלבד

ברגע שאני ידע עוד פרטים ואם מעונינים במיני קלאסית תקבלו טלפון אישי ממיני להגעה

כמו במסע 50 שנה למיני

יום טוב

אחרי טיפה טלפונים - יש אישור גם לרכבי מיני קלאסיות להשתתף באירוע

אז יאלללהה קח ת'הגה אליך, נווט.. וצור איתי קשר

פורסם
:shock2:אההההההההההה!!!!! :shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

תזמין אותי!:roll:

שמישהו יקח אותי בתור בת זוג!! :-)

זהו? זה מה שצריך בשביל לקחת בחורה יפה בתור בת זוג- להיות באירוע של מיני?:-D:wink: -ואני תמיד חשבתי- אמריקאיות, שרירים בלגנים...:lol::-D:wink::twisted: זהו, אני רץ ליקנות מיני!:twisted: (אבל אני לא אוהב חדשות- רק הקלאסיות- איזה באסה!)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זהו? זה מה שצריך בשביל לקחת בחורה יפה בתור בת זוג- להיות באירוע של מיני?:-D:wink: -ואני תמיד חשבתי- אמריקאיות, שרירים בלגנים...:lol::-D:wink::twisted: זהו, אני רץ ליקנות מיני!:twisted: (אבל אני לא אוהב חדשות- רק הקלאסיות- איזה באסה!)

ראית מה זה...

גם אמריקאיות ושרירים יתקבלו בשמחה,.

אבל בינתיים, החלום הוא על מיני :-)

פורסם

הלו הלו הלו !

מיני עדיפה על כל דבר !

מה היית מעדיף - בת זוג במיני או בן זוג אמריקאי ושרירי ?

(אני עדיין חולם על מיני מיינור בחנייה, חלום שיצטרך לחכות עוד כמה שנים... נו שויין).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תאמיני לי, הם צודקים, הכי טוב זה גבר עם מיני!!!

menSkirt.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הלו הלו הלו !

מיני עדיפה על כל דבר !

מה היית מעדיף - בת זוג במיני או בן זוג אמריקאי ושרירי ?

(אני עדיין חולם על מיני מיינור בחנייה, חלום שיצטרך לחכות עוד כמה שנים... נו שויין).

בת זוג באמריקאית שרירים... :wink::oops::twisted: ולא- לא בחניה, לפחות רוב הזמן!:twisted::twisted::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...