Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע רכשתי סקודה פאביה חדשה 1.2 TSI SPORT ידני, הרכב יגיע בשבועיים הקרובים ושאלה שלא הצלחתי למצוא עליה תשובה היא מה בכלל שווה הרדיו המובנה בה? הוא מדגם SWING שנמכר עם מרבית רכבי קונצרן פולקסווגן ומחיפוש באינטרנט הוא מיוצר על ידי בלאופונקט (פעם היה לי רדיו דיסק של בתחילת שנות האלפיים לפני שהיא הפכה לחברה עלומה ולא מוכרת). האם למישהו יש מושג גם על איכותם של הרמקולים וכמה רמקולים מגיעים? כי לפי מה שהבנתי ישנם רק ארבעה מקדימה. אשמח לקצת פרטים ואולי להצעות שדרוג במחירים שפויים.

פורסם

בסך הכל מדובר במערכת טובה למי שלא חובב אודיו. יצא לי לשדרג כמה רכבים מסוג זה על בסיס הרדיו המקורי והתוצאה הייתה מצויינת. הרכב הוא קטן מיקום הטוויטרים המקורי בקורות הוא טוב. הדלתות בנויות היטב (מעין תיבה בסיגנון הגולף 4) סך הכל ניתן להגיע לתוצאה טובה מבלי להכנס להשקעות גדולות.

פורסם

בוקר טוב אבייתר

הרכב אכן מגיע עם מכשיר בלאופונקט והוא סביר וניתן באמת להגיע איתו לתוצאות סאונד לא רעות (ממש כמו שיוסי אלפין רשם מעליי)

לגבי 4 רמקולים מקדימה אז עד כמה שאני זוכר מדובר בעצם בסט קומפוננט

שזה בעצם זוג טוויטרים וזוג מידים

אני נכנסתי לתגובה רק כדי להבהיר או להאיר את הנושא של חברת בלאופונקט

אז החברה היא ממש לא עלומה והמותג הוא מותג ידוע עם המון קרדיט ועשייה בענף

פשוט מה שקורה (וזה קורה ממש עכשיו עם "פנסוניק") זה שמותגי העל פורשים לאט לאט ממה שנקרא "האפטר מרקט"

האפטר מרקט דורש המון פיצ"רים והמון השקעה בתצוגות ובטכנולוגיות חדשניות ולמרות שהחברות משתדלות לספק זאת ולשמור על איכות טובה אז מהצד השני האפטר מרקט לא מוכן לשלם ומשווה אותם בתחרות ליצרנים הסיניים הפשוטים

לכן יצאו מספר חברות ממעגל התחרות ופנו ישירות בייצור של מכשירים לייצרני הרכב

בלאופונקט למשל סגרו עם VW וקרובי משפחתו

פנסוניק סגרה עם GM (יש להניח שהם מייצרים לעוד חברות)

אז בגדול המותג חי קיים ונושם פשוט מתצורה אחרת שאתה מכיר

יום טוב

דרור

פורסם
בוקר טוב אבייתר

הרכב אכן מגיע עם מכשיר בלאופונקט והוא סביר וניתן באמת להגיע איתו לתוצאות סאונד לא רעות (ממש כמו שיוסי אלפין רשם מעליי)

לגבי 4 רמקולים מקדימה אז עד כמה שאני זוכר מדובר בעצם בסט קומפוננט

שזה בעצם זוג טוויטרים וזוג מידים

אני נכנסתי לתגובה רק כדי להבהיר או להאיר את הנושא של חברת בלאופונקט

אז החברה היא ממש לא עלומה והמותג הוא מותג ידוע עם המון קרדיט ועשייה בענף

פשוט מה שקורה (וזה קורה ממש עכשיו עם "פנסוניק") זה שמותגי העל פורשים לאט לאט ממה שנקרא "האפטר מרקט"

האפטר מרקט דורש המון פיצ"רים והמון השקעה בתצוגות ובטכנולוגיות חדשניות ולמרות שהחברות משתדלות לספק זאת ולשמור על איכות טובה אז מהצד השני האפטר מרקט לא מוכן לשלם ומשווה אותם בתחרות ליצרנים הסיניים הפשוטים

לכן יצאו מספר חברות ממעגל התחרות ופנו ישירות בייצור של מכשירים לייצרני הרכב

בלאופונקט למשל סגרו עם VW וקרובי משפחתו

פנסוניק סגרה עם GM (יש להניח שהם מייצרים לעוד חברות)

אז בגדול המותג חי קיים ונושם פשוט מתצורה אחרת שאתה מכיר

יום טוב

דרור

תודה לשניכם על ההסבר המפורט,

מה המלצתכם לגבי רמקולים אחוריים, במגש או בדלתות? קצת מרתיע לעשות חורים במגש, עשיתי כאלה בסיריון והרכבתי רמקולים של פיוניר סבירים ביותר עם רדיו דיסק של פיוניר והתוצאות של הסאונד מרשימות אך העבודה נעשה בצורה לא הכי טובה וגורמת לקרקושים מהמגש וכבלים שמתנתקים. אשמח להצעות לגבי שדרוג בעלות של עד 800 שקלים בערך. היו לאבי בעבר (תחילת שנות האלפיים) סט קומפוננט אחורי וקדמי של מגנה פלנר ורדיו דיסק של בלאונפונקט ומאוד נהניתי מהם. לא אודיופיל אבל בכל זאת אני מעוניין בצליל נקי וברור שלא יתחרבש בווליום גבוה.

תודה מראש על העזרה.

פורסם
הוא מיוצר על ידי בלאופונקט (פעם היה לי רדיו דיסק של בתחילת שנות האלפיים לפני שהיא הפכה לחברה עלומה ולא מוכרת). .

חברה עלומה ולא מוכרת , בישראל... חברת הנקודה הכחולה , היתה עד לא מזמן חלק מתאגיד הענק בוש , עם הרבה חידושים והמצאות . המוצרים שלה מעולים , ומרבית האירופאיות מגיעות איתה (גם לפלואנס יחידת ראש של בלאופונקט ).

זה שמוצר אינו מצליח בארץ אינו ערובה לכך שהוא לא טוב.. (מביקורי בקיץ האחרון בגרמניה , בסיבוב השופינג לא הצלחתי למצוא חנות שלא מוכרת את המותג הזה )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

א. חבל על הבדיקות לפני שתקבל את האוטו.

ב. אני עם האוטו כבר חודש ואני צריך לומר שהקומפוננט הקדמי באמת הפתיע אותי לטובה ואני לא אחליף אותו.

ג. אני באותו מצב כמו שלך בדיוק פתחתי דיון על זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2751409#post2751409

ד. הקטע שכל התקנה זה 250 שקל לפחות. צריך לקחת את זה בחשבון.

• תוכן חדש...