Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח כרכב שני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך ורק גיר רגיל

אוטמט זה דרעק, גיר מאוד רגיש ומאוד יקר.

חפש לך אחד שמור בסבלנות, אתה תמצא, יש מספיק כלים בשוק.

אל תתפתה לשלם מחירים מוגזמים, אנשים בדרכ מתחילים גבוה ולאט לאט יורדים במדרגות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

למה האוטומט לדעתך "דרעק"?

אני מאוד נהנתי מהאוטומט, גם בשטח.

אומנם על הכביש הוא "זללן" ויותר איטי, אבל הרבה יותר נוח.

כלים שמורים נמכרים מעל המחירון, אם אתה לא תקנה אותם מישהו אחר יקנה.

לי היה הרבה אורך רוח וקיבלתי המון שיחות וביקורים אבל בסוף הרכב נמכר במחיר שרציתי.

יש שנתונים בהם לא נמכרו הרבה ג'ימיני (עד 2005) וכמות הזבל שיש בשוק יחסית גבוהה.

רכב עם ק"מ נמוך, שמור, מטופל במורשה בלי תאונות ומכות ימחר במחיר הרבה יותר גבוה מהמחירון.

זאת דעתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היי אבי, אתה לא יודע שאוטמט זה דרעק מתוקף היותך אדם מאוד סבלני שיושב ומחפש רכב בנרות גם אם עד שתשיג את האוטו כבר יצא לך חשק לאוטו אחר, אי לכך ובהתאם לזאת, הג'ימני שהייתה לך הייתה שמורה כאילו בנפתלין.

אז ככה:

הבדלים בתצרוכת הדלק הם מינוריים עד לא קיימים בכלל, זאת עקב ממיר מומנט בגיר אוטמט והילוך סופי יותר טוב מאשר בגיר ידני.

הגיר אוטמט עד 2007 הוא מאוד עדין ורגיש לנושאי החום, הידועים כבעייתים בארצינו, כמו כן הנהגים בארץ הם זן מיוחד של נהגים "יש לי אוטמט, אני שם D ופשוט נוהג", בשטח זה לא עובד טוב כ"כ, הגיר מתוכנן הרי לעבוד בהילוכים הגבוהים ע"מ לשמור על צריכת דלק טובה, מה שיוצר מאמץ יתר בשלבים מסויימים והתחממות עד שריפת הגיר.

שיפוץ גיר עומד על כ10K ש"ח, אני אישית לא הייתי רוצה לחוות דבר כזה, בטח לא באוטו שכל הערך שלו לא עולה על 40K, כי זה בעצם מגיע לכ-25% משווי הרכב, על חלק קטן וטיפשי.

איש איש כרצונו יעשה, אני רק הסברתי והמלצתי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ על גיפ סופה ,הגיפ נותן תמורה בשטח ,היכולות של הסופה הם הרבה מעבר לכל גיפ אחר.

גרנד שירוקי אחלה רכב אבל יש בעיות אם חיישנים ומערכות חשמליות ,ואם נפלת על רכב עם בעיון מהסוג הזה ,אתה בצרה .

כמובן שמדובר על גרנד שירוקי בעל מנוע 5200 מנוע 4000 הרבה יותר אמין .

בשני הגיפים הסופה,והגרנד שירוקי תצרוכת הדלק לא קטנה ,ולכן המלצה חמה ,לך על סמוראי,ויטרה ,גימיני ,נכון יפני אתה לא אוהב אבל שתקנה אתה תתחיל לאהוב מהר מאוד,בזכות היכולות של הרכב וההחזקה הזולה יחסית .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...