Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוטו אספנות-בלייזר 82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז היום נסעתי לגל על לבדוק מה קורה,יש התקדמות אך לא מהירה כצפוי בגלל חופש הרמאדן...הפועלים בחופש,ההתקדמות:בדקו את הקראנק לוודא שאין סדקים,ישרו אותו,בדקו את הבלוק,מצאו בטלטל אחד שחיקה שצריך לתקן,הביאו מייסבים חדשים,והכל מגניב וסבבבה,אבל,הוא אומר ומתעקש שהמחזיק של הקראנק הראשון(ה"שלה")היא לא של המנוע,יש עליו מס' סידורי שונה,ואין סיכוי שאני התבלבלתי,והמנוע לא עבר חריטה מעולם,הוא לא נפתח לעולם,יכול להיות שזה יצא כך מבית GM?הוא אמר שהוא יכול להתאים את זה אבל "רק שתדע" זה לא של המנוע הזה...מה אתם אומרים?

IMG_0003.jpg

IMG_0004.jpg

IMG_0006.jpg

IMG_0008.jpg

IMG_0009.jpg

IMG_0010.jpg

IMG_0012.jpg

IMG_0014.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

סחתיין סחתיין

איזה יופי של צילומים

תענוג

מה בענין הגיר? איזה גיר יש לבלייזר?

משפצו גם?

ואיך האוברול? "רגיל"? אין חלקים שמוחלפים ב AFTER MARKET PARTS ?

סעפת משופרת? קרבורטור הולי/אדלברוק? קמשפט? ועוד ועוד ועוד

לא להתקמצן בתמונות, כמה שיותר בבקשה:lol:

בהצלחה!!!

פסח

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

איפה נעלמת אתה?!הגיר זה גיר 700 שעבר שיפוץ ממש ליפני שקניתי את הרכב,מבחינת סעפת,נישארת TBI בנתיים,וורק החלק התחתון מקבל שיפוץ כי הצילינדרים והבוכנות ניראים חדשים,ויש סרטון של הקראנק מקבל בדיקה וישור,אני יעלה את זה.

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

היום נסעתי להביא את המנוע מגל על,נראה מצויין,השירות מצויין,המחיר מצויין,הם הקפידו להסביר לי 10 פעמים על איך לנקות לפני ההרכבה ואיך לבדוק כל מיני דברים,וקניתי מד מומנט אז הסבירו לי איך לתפעל אותו נכון,קיצור,אני ממש מרוצה!אני מקווה שמחר אני אספיק להעלות תמונות של הכל מקבל ניקיון,ושל ההרכבה,וזהו,נישארו רק פינישים קטנים,הרבה פינישים קטנים.:lol:

CELICA כמה פוזה8)

פורסם
היום נסעתי להביא את המנוע מגל על,נראה מצויין,השירות מצויין,המחיר מצויין,הם הקפידו להסביר לי 10 פעמים על איך לנקות לפני ההרכבה ואיך לבדוק כל מיני דברים,וקניתי מד מומנט אז הסבירו לי איך לתפעל אותו נכון,קיצור,אני ממש מרוצה!אני מקווה שמחר אני אספיק להעלות תמונות של הכל מקבל ניקיון,ושל ההרכבה,וזהו,נישארו רק פינישים קטנים,הרבה פינישים קטנים.:lol:

יאללה כבר

צמאים, ממש צמאים למידע ותמונות !!!

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

הבאתי את המנוע מגל על,צבעתי קצת והספקתי להושיב אותו במקום,עכשיו נשאר להרכיב את הסעפות פליטה,צינורות דלק,חשמל,סטארטר,אלטרנטור,משאבת מים...בקיצור יש עוד עבודה...

IMG_0029.jpg

DSCF5585.jpg

IMG_0032.jpg

IMG_0035.jpg

DSCF5584.jpg

CELICA כמה פוזה8)

• תוכן חדש...