Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוטו אספנות-בלייזר 82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי עוד נבלה,וגם זו זוללת בנזין משובחת,עכשיו מתחיל השיפוץ,והכיף,

המנוע כבר פורק וכנראה ישופץ,מנוע 4 BOLT עם מערכת הזרקה של וואנורה די חדישה...טיפול בחלודה מיסביב לחלון קידמי,וזהו בנתיים,תמונות מיום הקניה:

נ.ב,קניתי אותה עם זוג ג'אנטים ניקל ושלוש ג'אנטים מגנזיום,אשמח לקבל עזרה בחיפוש זוג ניקל כאלה או ג'אנט מגנזיום,תודה!

Photo0436.jpg

Photo0437.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

איזה קטע! האוטו הזה עדיין חי! ממי קנית אותו עכשיו? -היה שייך לזוג שהכרתי מהצפון, עד כמה שאני זוכר הם יחסית מזמן מכרו אותו- נהגה בו דווקא הבחורה, זה היה "הבייבי" שלה! אמור להיות במצב יחסית טוב ומטופל- הם קנו אותו הרוס והשקיעו די הרבה מאמצים (בעל מכונאי)! אני זוכר שהיא חיפשה גם כן גלגל מגנזיום כזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איך שהעולם קטן!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה כבר בעיה אחרת...:wink:

פורסם

מברוק

עדיף שאישתי לא תראה את ההודעה הזאת כי היא משגעת אותי שהיא רוצה רכב כזה

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האוטוטו (שנה)עוד מעט מסתיימת,ואתמול הורדתי את הכיסויים מהבלייזר והתחלתי לעבוד,הקראנק פורק ומחר גל על יבדקו אם אפשר להציל אותו,אם כן,מייסבים חדשים ויאללה בלאגן,אני מתרגש,אני מת להניע אותו כבר,כמעט שנה שהוא מחכה בסבלנות ותורם פה ושם חלקים לאל קמינו...מחר מיליון תמונות של הפירוק ונקווה שגם של הרכבה...ביי

נ.ב,חודשו החיפושים אחר ג'אנט מגנזיום כמו שבתמונה,תודה.

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

הוא היה בהרצליה פעם ונמכר בסכום מצחיק.

אני זוכר שנכון שהיו לו חלודות אבל התא מנוע שלו היה מבריק

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קודם כל,שמתי גזיבו לשיפור התנאים,129 שקל בהום סנטר,בניתי engine stand בכדי שאוכל להפוך את המנוע בזמן העבודה,והנה הקראנק,לא יודע עד כמה רואים בתמונה אבל הוא פצוע לפחות בשני מקומות.

DSCF5574.jpg

DSCF5575.jpg

DSCF5576.jpg

DSCF5577.jpg

DSCF5578.jpg

DSCF5579.jpg

DSCF5580.jpg

DSCF5581.jpg

CELICA כמה פוזה8)