Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a4 2002-2003

vlad100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מעוניין לירכוש את הרכב הנ"ל אבל יש לי מספר שאלות אחרי שקראתי דיונים על הרכב בפורום.

קודם כל לא הבנתי איזה מנוע עדיף לקחת את ה2.0 או את ה1.8T בכללי אני מחפש מנוע אמין ועם כח אם אני כבר רוכש אאודי אני רוצה להרגיש אאודי וגם שלא יהיה טוחן דלק אני בדקתי את צריכת הדלק של ה2.0 וזה סביר מבחינתי ואת ה1.8T לא יצא לי לבדוק אז אם תוכלו לתת לי את צריכת הדלק יהיה מצוין.

כמו כן גם לא הבנתי כל כך איזה גיר כדי לקחת ראיתי שיש אוטומט ויש טיפטרוניק רק שאין לי מושג מזה הטיפטרוניק הזה כי עד עכשיו אני נוסע על קיה מנטור שנת 2000 1.5 מנוע אוטומט ולפי מה שהבנתי האוטומט הוא אותו אוטומט שיש לי בקיה נכון?

ובכללי אם יש לכם עצות נוספות מה אני צריך לבדוק ומה לקחת יעזור לי בהחלט.

תודה רבה לעוזרים ויום טוב.

פורסם

קראתי את השרשור הנ"ל אבל עדיין לא הבנתי איזה מנוע עדיף כי חלק אומרים 2.0 חלק אומרים 1.8T והקטע של הגיר אני לא מבין הסתחבתי שם אם הכל אז אם מישהו יכול לקצר לי ולתת לי תשובה יעזור לי מאוד.

• תוכן חדש...