Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן סדרה 7, מאוד התרשמתי מהרכב איך שהסביבת נהג והנוסע נשארו שלמות, זאת אומרת גם במהירות כזו ותאונה כזו נהג חגור יישאר בחיים וללא פגע רציני.

פורסם

לא מבין על מה אתם מדברים. נכון שה- iDrive נשאר ללא פגע, אבל הגג מחץ להם את הראש.

אני לא יודע אם במכונית אחרת המצב היה שונה, אבל להגיד שהגג שמר על צורתו זה עיוורון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הנה התמונה שוב, תוכל בבקשה לסמן לי איפה לדעתך הגג קרס בצורה משמעותית:

1266488643_407661460.JPG

תראה מה קורה לגג של סובארו (?) בהתהפכות במהירות 0 :

1339483516_321104112.jpg

פה זה שברולט וגם במהירות איטית:

2107739925_109356487.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בצד הנהג. תראה את כתמי הדם על התקרה ואת הגובה שלה - לא בתמונה שהבאת אלא באחרות שיש באתר.

שוב, לא אמרתי שברכבים אחרים המצה היה יותרטוב, רק שגם כאן התקרה התכופפה. זה הגיוני, כי הרכב כנראה התהפך, ומדובר בפח.

פורסם

לא יודע מה אתם רואים, אבל אני רואה כאן תאונה קשה מאוד שעבר הרכב.

הנהג נפצע קשה, כנראה שברכב "סטנדרטי" יותר הוא היה מת.

כלוב הנוסעים קרס בצורה כזאת שמאפשרת חילוץ לנהג ברכב ובדיוק כפי שבגירה אמר אני רואה כאן סביבת נהג שלא קרסה עליו או בתוכו.

פורסם

כל ההנחות המובאות כאן והנוגעות לאופן בו מכוניות אחרות היו מתנהגות באותה תאונה, אינן יותר מספקולציה וניזונות יותר מתדמית המותג מאשר מכל נתון אחר. אין שום אפשרות לדעת כיצד האוטו הזה היה שורד בתאונות שבתמונות שהובאו כאן לצורך המחשת "חולשתן של מכוניות עממיות", בדיוק כפי שאין אפשרות לדעת כיצד הללו היו שומרות על נוסעיהן בתאונה כגון זו שעבר הב.מ.וו הזה.

פורסם
כל ההנחות המובאות כאן והנוגעות לאופן בו מכוניות אחרות היו מתנהגות באותה תאונה, אינן יותר מספקולציה וניזונות יותר מתדמית המותג מאשר מכל נתון אחר. אין שום אפשרות לדעת כיצד האוטו הזה היה שורד בתאונות שבתמונות שהובאו כאן לצורך המחשת "חולשתן של מכוניות עממיות", בדיוק כפי שאין אפשרות לדעת כיצד הללו היו שומרות על נוסעיהן בתאונה כגון זו שעבר הב.מ.וו הזה.

סוף סוף אנחנו מסכימים :wink:

פורסם
סוף סוף אנחנו מסכימים :wink:

אם מדובר על התאונה שאני חושב, עברתי שם בדיוק וזה היה לפני כשבועיים או שלוש בדרכי מבאר שבע לדימונה כאשר לא נכחו פצועים במקום (כנראה פונה לסורוקה) וניידות במקום.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
התמונות האלה גורמות לחשוב...אם סידרה 7 נראית ככה אחרי התהפכות, איך יראה רכב "רגיל" (כל המשפחתיות למיניהן...)

לא הבנתי משהו: מאיפה לקחתם שזה סדרה 7? הרכב ניראה כמו סדרה 3 E92 או אפילו הדגם שלפני.

bmw-e90-m3-sedan-by-vorsteiner_1.jpg

לצורך ההמחשה, החזית של 7 שונה (צורה של דלת אחורית שונה וגם הדלת ארוכה יותר):

2009-bmw-7-series-front-view.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יוסי, אתה צודק. זו הייתה סדרה 7 שמשום מה דלגתי על קיומה. בגלל הדלתות המרוסקות הידיות של הדלתות בלבלו אותי וחשבתי שהן בסגנון של הדור החדש וגם משום מה הרכב ניראה לי קצר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...