Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיטוט באינטרנט מצאתי את התמונות הבאות של תאונה מהחודש שעבר, בימר סדרה 6 מרוסקת שנראה כאילו נסעה במהירות דימיונית, אפשר לראות את התמונות כאן. :shock:

תמונה אחת משם:

1266488643_407661460.JPG

מה אתם אומרים? קינמטיקה מהיותר גרועות שראיתי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

כמו שניתן לראות, הרכב חדש מאוד, הנהג בקושי הכיר את הרכב וכבר נסע במהירות של 150-200 קמ"ש.

אני לא אתפלא גם אם הוא סימס או דיבר אם חברו הטוב.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם
מה זה לעזאזל ?! :shock:

BmW סידרה 7 דור קודם

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תמיד חשבתי שאני לא מזהה מיקומים של תמונות רק בגלל שאני לא מצליח לקשור תמונה לנוף אמיתי, מסתבר שאין לי שום בעיה.

התאונה התרחשה בכביש דימונה-ב"ש, קילומטרים ספורים מעמק שרה. קשה לי להבין איך הנהג הגיע למצב כזה, הכביש הזה מאוד ישר ונוח לנהיגה.

מישהו יודע מה עלה בגורל הנוסעים?

פורסם

לוחצים על הקישור וקוראים שהוא נפצע באורח קשה (כמויות הדם בתא הנוסעים גם רומזות על זה).

לא צריך להיות קשה בכלל להבין איך הוא הגיע למצב הזה, שילוב של מהירות גבוהה, חוסר עירנות (סמס, התעסקות על משהו אחר חוץ מנהיגה או אפילו הרדמות), גלישה לשוליים, התהפכות והנה עוד תאונה כמו רבות אחרות שלצערנו מתרחשות מידי יום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי התמונה ניראה כמו סדרה 3 E92.

מה שמתאיג אותי, זה שהכלוב וקורות של תא הנוסעים לא שמרו על הצורה שלהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדיוק ההפך ממך, אני דוקא עיינתי בתמונות והתרשמתי לטובה שהגג לא בגובה של המכסה מנוע, מה שקורה בהרבה רכבי נוסעים "עממיים" בשעת התהפכות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דווקא אני רואה שהצורה של הכלוב יחסית בסדר. לפחות בצד הנוסע אין חדירה של פח הדלת לתוך תא הנוסעים. הגז נמחץ מעט, אבל לכן בסיס המשענת ברכבים קורס כדי להשכיב את הנהג והנוסע שלידו.

פורסם

בהחלט תמונות קשות (לי אישית הדם לא עשה טוב במיוחד...).

כלוב הרכב אכן נראה לא רע בהתחשב בתאונה, רכב "רגיל" היה נראה גרוע בהרבה לדעתי בתאונה זהה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז כן טעות שלי, כנראה ההתהפכות נתנה לרכב את העיצוב המעוגל של ה6, בכל אופן לדעתי כל מכונית עממית לא הייתה ניתנת לזיהוי אחרי תאונה כזו ובטח שאף אחד לא היה שורד שם..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
בכל אופן לדעתי כל מכונית עממית לא הייתה ניתנת לזיהוי אחרי תאונה כזו ובטח שאף אחד לא היה שורד שם..

אני מניח שכל רכב עממי מודרני בעל 4 כוכבים ומעלה היה נישאר ממנו אחרי תאונה כזאת בערך אותו הדבר. ראיתי לפני שנה פונטו על הגג ומזדה 3 שהתהפכו. המכוניות נישארו שלמות והדלתות נפתחו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...