Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לרכוש ROVER MG ZR שנת 2004, יד שניה, 86K ק"מ, ללא תאונות, מנוע וגיר במצב מעולה, כל הרכב במצב דנדש, מחירון לוי יצחק 51,500 אחרי שקלול, אני יכול לרכוש ב32K ש"ח. הרכב נמכר במגרש מכוניות, יש בעיה קטנה או שזה לא ממש קטנה,יש סדק באורך של 30 ס"מ בשמשה הקידמית הסוחר אומר "שמישהו זרק כנרא משהו על השמשה לכן יש סדק, זה קרה לפני שבוע",הרכב עומד שם משהו כמו חודש.השאלה שלי אם אני יקח את הרכב לבדיקה ומן הסתם הם ירשמו על הסדק הזה, אני יוכל אחרי זה להחליף שמשה דרך הביטוח ופשוט להגיד להם את אותה הדבר על הסדק רק שזה קרה אחרי שרכשתי?? האם החברת ביטוח יכולה לראות את הבדיקה או מידע כל שהו על הסדק???

תודה .

פורסם

קשה לי להאמין שעל רכב נקי מתאונות (וגם אם הוא רובר) יורידו כ-20,000 .

משהו פה מסריח:הרכב לא הגיע במקרה למגרש או בגלל תאונה קשה הרבה יותר מ"סדק בשמשה" או בגלל בעיה רצינית יותר (אטם ראש מנוע וגיר רציף הן נקודות רגישות ויקרות,שעלולות לעלות ביוקר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
חברת ביטוח יכולה לראות את הבדיקה או מידע כל שהו על הסדק???

כן.

מישהו בחברת הביטוח יוכל לחפש בגוגל ROVER MG ZR שנת 2004, יד שניה, 86K ק"מ

ולהגיע אל השרשור הזה.

לבדוק תאריך פרסום ההודעה הזו.

לבדוק תאריך התביעה של תיקון השמשה ולתבוע אותך על הונאת ביטוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני ממש לא רוצה לרמות את החברת ביטוח, פשוט חשבתי שאם אני משלם להם על שמשות גרירה וכו' אז למה שאני לא יעשה את זה דרכם. אבל כמו שאני מבין כאן מהחברה בפרום זה נחשב להונאת הביטוח, אז אני יורד מהנושא של דרך הביטוח .

גם לי זה נישמע מוזר שמורידים 20K מהמחירון שאלתי את הסוחר למה? כי זה רובר. והוא אמר שאין תאונות לרכב הוא מתחייב על תאונות מנוע וגיר.בא לי על הרכב הוא מצא חן בעניי.

כמה יכולה לעלות שמשה קדמית ??

האם זה נכון שיש לMG ZR מנוע HONDA B18??

פורסם

אתה קונה ביטוח. לא תיקון.

ביטוח מעצם הגדרתו בא לכסות נזק שיגרם אחרי קניית הפוליסה ולא לפניה. אם זה היה כמו שאתה חושב אף אחד לא היה מבטח לפני שנגרם לו נזק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לצורך העניין, כן - אין שום מניעה לעשות את זה.

שמשות נשברות כל הזמן, בין אם זה מפריצה, זריקת אבנים (תלוי איפה אתה גר) או משהו שעף עליך ממשאית נוסעת.

העניין הוא שעכשיו רשמת שאתה הולך לעשות את זה ואם מישהו אי פעם יחשוד אתה תהייה חשוד בהונאת ביטוח :| :| :| :|

לא נעים.

פורסם

אם זה מרגיע אותך, אני פעם ניפצתי לעצמי שמשה (בטעות!! ניסיתי למשוך חלון תקוע החוצה, וכמו אידיוט משכתי אותו עם פלייר - לא רעיון טוב).

הלכתי לזגג, ושם אמרו לי שאין בעיה - כיסוי הביטוח לשמשות הוא גם לנזק עצמי (טיפשי ככל שיהיה).

לא נראה לי שזו הונאה, ואני די יקה.

הרכב, כמובן, מריח חשוד.

• תוכן חדש...