Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברצוני לרכוש רנו מגאן קופה שנת 96-98 מה שמוזר לי זה שבדרך כלל עד כמה שאני יודע זה שרנו נמכרת קצת מתחת למחירון שלה. ולפי מחירון לוי יצחק המחירון למשל של מגאן קופה שנת 96 1600 הוא 11 אלף. משהו כזה. ורוב האנשים רוצים 16 או 17 שלא נדבר שהמחירון של מנוע ה 2000 הוא 13 אלף וכולם רוצים בערך 20 . למה את המגאן קופה מוכרים בסכומים שכאלו מעל המחירון הרי זה לא רכב ספורט למרות המראה שלו. הוא אולי על גדר הספורטיבי.

 

מה גם שמה אתם אומרים על הרכב הזה. עליות החזקה נסיעה ביטיחות וכו". מה עדיף את ה 2 ליטר או ה 1.6 ?

 

תודה אוראל.

פורסם

המחירון הוא המלצה. הוא אינו מחייב את המוכר או את הקונה, הוא רק נותן איזשהו קנה מידה לגבי המחיר ממנו כדאי להתחיל את המשא ומתן בעיסקת המכירה. למה המוכרים מבקשים 16-17 אלף ש"ח ולא 13 אלף ש"ח? כי לדעתם יש קונים שיסכימו לשלם סכום כזה על מגאן קופה. אולי הם צודקים, ואז הם "הרוויחו" 3-4 אלף ש"ח, אולי הם טועים ובסופו של דבר יתגמשו אם אחד הקונים סביב מחיר המחירון. אין לזה קשר לספורטיביות של המגאן, למרות שהתופעה אכן נפוצה יותר ברכבים ספורטיביים.

 

אני ממליץ לך להריץ חיפוש. יש לא מעט שרשורים בנושא המגאן קופה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...