Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישה צעירה נכנסה אלינו למכון הבדיקה עם מכונית סיריון 2008 עם 98000 ק"מ , המכונית ליסינג לשעבר , הגברת מעוניינת לרכוש את המכונית.

בתום הבדיקה , ישבתי לסיכום הממצאים , הסברתי לה שהרכב עבר פגיעה מאחורה ויש כיפוף בקורה האחורית ועל פגיעה זו יש ירידת ערך של 2 עד 3 אחוז מערך המכונית אמרתי לה גם שהמשמעות של הפגיעה היא נמוכה . יצאנו מהמשרד ובמסדרון ביקשה הגברת ממני שאסייע לה למצוא את ערך הרכב במחירון של יצחק לוי , הראתי לה את מחיר הרכב , היא בקשה ממני גם להראות לה כמה יש ירידת ערך על הליסנג ועל 98000 קילמטרים . הראתי לך , לחצנו ידיים והגברת נסעה.

עברו 15 דקות והנייד שלי מצלצל, "מדבר איתך הסוחר.....ומייד אני בא לז....את האימה שלך , בגללך הפסדתי עסקה , לך אסור לדבר על ירידת ערך , שילמו לך כדי לבצע בדיקת רכב בלבד !, עכשו אני רוצה פיצוי על ההפסדים שגרמת לי !" , עניתי לו "אני חייב להענות לבקשת לקוח הדורש ממני עזרת במציאת ערך הרכב שהוא עומד לרכוש במחירון , לגבי ירידת הערך בגלל הפגיעה מאחור אני כן רשאי לקבוע ירידת ערך כי אנוכי גם שמאי רכב מוסמך , אני פעלתי כשורה ואינני צריך לפצות אותו כספית".

 

לדעתי עשיתי את העבודה שלי כמו שצריך ומצפוני נקי. נודע לי מאוחר יותר שהסוחר רצה למכור לה את הרכב הזה במחיר מחירון.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

  • תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כול הכבוד שעשית את העבודה שלך כמו שצריך!

 

בסוף הוא הגיע או שהבין שאתה צודק ואין טעם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיע הזמן שיקום גוף שיטפל היטב בסוחרי הרכב הנבלות האלו (בד"כ מדובר בערסים עבריינים).

כל הכבוד! ישנם הרבה אנשים חסרי הבנה שזקוקים לעזרה מאחרים כדי לא ליפול בפח.

פורסם

אני מקווה רק שבניגוד לשרשורים הקודמים שלך השרשור הזה לא יגמר בזה שאתה תרכוש את הסיריון הזו מהסוחר במחיר מחירון, כדי לפצותו...

 

וברצינות - תנוח דעתך, בצעת את המוטל עליך בצורה מיטבית תוך גילוי נאמנות ללקוח.

 

כל הכבוד.

 

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
איזה ג'ורה הוא פתח עלי .

בצדק! גם אם יש לך תעודת סיום לימודי שמאות, אינך ראשי לעסוק בשמאות ולתת אקספרטיזות או לקבוע ירידת ערך כשמאי, במסגרת העסק שלך. שמאי יכול להיות עצמאי או מטעם חברת ביטוח ולעולם לא עובד מוסך.

בקיצור, חרגת מתחום הסמכויות שלך.

פורסם
בצדק! גם אם יש לך תעודת סיום לימודי שמאות, אינך ראשי לעסוק בשמאות ולתת אקספרטיזות או לקבוע ירידת ערך כשמאי, במסגרת העסק שלך. שמאי יכול להיות עצמאי או מטעם חברת ביטוח ולעולם לא עובד מוסך.

בקיצור, חרגת מתחום הסמכויות שלך.

 

הוא הביע את חוות דעתו ובזאת נגמר הסיפור. אם היא הלקוחה והיא שכרה את שרותיו הוא אמור להגן על האינטרסים שלה, לא של הנוול.

חוץ מזה, אני בטוח שהעסקה לא נפלה בגלל ה 2-3% שברזילאי אמר. מה זה 2-3% כשמדובר בעשרות אלפי שקלים? לירה וחצי? כנראה הרוכשת נבהלה מהתאונה והסוחר לא הסכים להתגמש. שילך לחפש מי ינענע אותו, ורצוי שזו תהיה המשטרה.

 

מה שאולי צריך ללמוד מהמקרה הזה הוא שאולי עדיף לא לנקוב בסכום כזה או אחר ולא להיכנס לכיס של אף אחד.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בצדק! גם אם יש לך תעודת סיום לימודי שמאות, אינך ראשי לעסוק בשמאות ולתת אקספרטיזות או לקבוע ירידת ערך כשמאי, במסגרת העסק שלך. שמאי יכול להיות עצמאי או מטעם חברת ביטוח ולעולם לא עובד מוסך.

בקיצור, חרגת מתחום הסמכויות שלך.

 

אני אשכרה לא מאמין שאני קורא את מה שכתבת, אתה באמת ובתמים כועס על בן אדם שאמר את האמת וגרם לאישה תמימה להמנע ממלכודת בה סוחר שקרן היה עושק אותה? :shock:

 

בגלל אנשים כמוך המדינה הזאת נראית כמו שהיא נראית, מה ציפית שהוא יהיה ראש נצנץ ויגיד זה לא בעיה שלי? :2gunfire:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אם תבוא למכון בדיקה שבדק את הרכב שאתה רוצה לקנות ותשאל אותו "בכמה שווה לי לרכוש את הרכב" -

 

הוא יאמר לך "לא יודע"

 

מכון הבדיקה לא אמור לקבוע את שווי הרכב וגם לא לתת הערכה לעלות התיקונים.

 

תפקיד המכון הוא רק לבדוק את מצב הרכב וזהו.

 

 


×
×
  • תוכן חדש...