Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטור אפ - פ"ת.

תושיה - ת"א.

קלדס - רשל"צ.

לא בהכרח בסדר הזה.

לפני שאתה הולך לאי אילו מהם, תרים טלפון ותבקש הצעת מחיר כדי שיהיה לך קנה מידה.

מנסיון, יש הפרש של עד 200 ש"ח לטיפול קטן בינהם.

אני מאמין שברור לך שהג'טה והליאון יטופלו באותו מוסך.

בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לצמפיון יש מוסך נפרד לאודי בירושלים, חבר ביקר שם אתמול בפעם הראשונה והיה מאד מרוצה מהשירות, גם המחיר היה סביר מאד לדעתי, החליפו סליל הצתה וגבו על כך 560 ש"ח, בנוסף שטפו את הרכב והחליפו נורה שרופה ללא חיוב.

הבעיה שאני גר בחיפה ואשאר המוסכים המורשים ממש רחוקים כמו שאתה אומר יש ביורושלים תל אביב אז מ לינסוע את כל הדרך הזאתי בישביל האוטו למרות שהוא חשוב לי זה לא קצת מוגזם..?

ואצלנו בחיפה אוודי וולספגן וסיאט באותו מקום.. אותו מוסך אפילו אותם נציגים חח

n3gml2mji3nv.jpg"]n3gml2mji3nv.jpg[/url]
פורסם

על המוסך בחיפה באמת היו פה כמה הודעות לא טובות.

זה מצחיק, אבל פעם אמא של אשתי (שגרה בחיפה) היתה קונה רק רכבים שמוסך מסוים מטפל בהם. כנראה שבחיפה זה עדיין המצב... אין מוסך באזור חיפה שהוא לא ממש בחיפה? (נניח קריות, טבעון, וכו')

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מטפל ב"רכב עוז" בחוף שמן כבר שנתיים ומאוד מרוצה.

גם אני קראתי עליו במשך הזמן דברים טובים ולא טובים, אבל בשורה התחתונה: הם אף פעם לא איכזבו אותי ובאים לקראתי תמיד.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הבעיה שאני גר בחיפה ואשאר המוסכים המורשים ממש רחוקים כמו שאתה אומר יש ביורושלים תל אביב אז מ לינסוע את כל הדרך הזאתי בישביל האוטו למרות שהוא חשוב לי זה לא קצת מוגזם..?

ואצלנו בחיפה אוודי וולספגן וסיאט באותו מקום.. אותו מוסך אפילו אותם נציגים חח

אתה יכול לנסות את מוסך הצפון על כביש נצרת עפולה הישן, מוסך מאוד ותיק, והתדמית שלו בנצרת היא מקצוען אך יקר, יש את משארקה בעפולה שיש עליו ביקורות טובות אבל הוא חדש יחסית.

פורסם

גם אני טיפלתח במוסך "עוז" בזמנו והייתי מרוצה- הוא מוסך מורשה לכל דבר.

נמצא 200 מ' מהמוסך המרכזי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מוסך "מורג" בנהריה, יחס מקצועי ואדיב.

מטפל שמה כבר במשך 4 שנים, ואין שום תלונות.

למרות שבאתי רק עם שני תקלות באיביזה לא שילמתי על כלום והחלק התקול הוחלף בלי שום ויכוח ומיד לאחר מכן הסתדר העניין.

בן.

Got To love It

פורסם
מוסך "מורג" בנהריה, יחס מקצועי ואדיב.

לא ממליץ בשום אופן.

נכנסתי לשם לפני מספר שנים לטיפול שוטף בבורה שלי. (טיפול קטן)

בסוף הטיפול, יצאתי עם האוטו ותוך 2 מטרים של נסיעה גיליתי שאין לי ברקסים.

כמובן שמיד הפנתי את תשומת ליבם לנושא. לאחר בדיקה, המוסכניק התעקש: "הלכה משאבת וואקום, צריך להחליף".

אני התעקשתי שזה לא הגיוני כי הרכב נכנס תקין לחלוטין וכל מה שבוצע בטיפול זה בסך הכל החלפת שמנים, מסנן אוויר וכו'.

הוא התעקש שהלכה המשאבה ושזה לא משהו שקרה באשמתם בזמן הטיפול.

אני לא זוכר מה היתה העלות המדוייקת אבל היה מדובר בסכום גבוה מאוד, כמה מאות שקלים לפחות.

הרגשתי שהם סתם מנסים לדחוף לי משאבת וואקום, אז הרמתי טלפון למכונאי ותיק שאני מכיר. הוא סיפר לי שיש צינורית וואקום שככל הנראה פשוט התנתקה מהמקום.

הלכתי לרכב, פתחתי מכסה מנוע, הוא כיוון אותי לצינורית. היא אכן היתה מנותקת (מין הסתם התנתקה (בטעות? אני לא בטוח) ע"י המוסכניק בזמן הטיפול). חיברתי אותה, ובאופן מיידי "משאבת הוואקום קמה לתחיה" :roll:

אני עדיין לא יודע אם המוסכניק היה פשוט גרוע ברמות על ולא הכיר דברים בסיסיים ברכב (כזכור מדובר במוסך מורשה), או שהוא במודע ניסה לעקוץ אותי.

פה המקום לציין שבאותו זמן הייתי ילדון קטן ונחמד (בן 22 בערך) והגעתי למוסך לבדי.

מאז אני לא מתקרב יותר למוסך הזה.

(ומאז גם כבר עזבתי את נהריה כך שזה במילא לא רלוונטי...)

• תוכן חדש...