Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני חדש בפורום אז אני יציג את עצמי שמי שחר בן 17 וחצי.

אני נוהג על GOLF TSI 2008

ורציתי לשאול עם משהוא נקבל באותם בעיות כמוני.

לפני 4 חודשים האוטו היה בבדיקה שיגרתית ולא הראה אף תקלה באוטו.

כבעור שבועים קראו לנו לעשות עידכון גיסא בגיר.

אחרי שבוע התחילו הבעיות של אי סחיבה כאילו הטורבו לא ניכנס לפעולה אחרי ה 3.2 סל'ד

חשבתי בהתחלה שאני מדמיין והתחלתי ליבדוק עם האוטו סוחב או לא (בעליות).

במשך שבוע הלכתי לאותה העליה ופעם האוטו סחב חזק ופעם לא סחב לי.

בסוף השבוע עלתי את אותה העליה ונידלקה לי הנורה של הצ'יק אינגין (מנורה כתומה)

ירדתי למוסך ליבדוק את הבעיה.

כמובן שבצמפיון מוטורס מקבלים שרות פשוט מגעיל וחסר מיקצועי לדעתי..

אני בא למוסך ושואל איך שלפני 3 שבועות האוטו היה במוסך בבדיקה ולא היראה שום בעיה.

הוא התחיל בהאשמות נגדי שאני לא נוהג טוב..

בקיצור הוא בדק את האוטו ואמר שהפורק לחץ נהרס וצריך להחליף אותו עלות של 875 שקל..

תיקנו. כעבור 3 ימים שוב המנורה נידלקת ושוב יורדים למוסך בודקים את האוטו ועכשיו החישיין ניהול של הטורבו נהרס

עלה 655 שקל..(שחכתי לציין שכל התקופה הזאתי אני מלווה עם בעיה שהילוכים לא ניכנסים טוב בין דריב ורורס ושומעים את הרעידות של הקלא'ץ המכני אמרתי להם שכל זה קרה מאז העידכון הדבילי הזה בגיר והם אמרו שזה לא קשור ושהם בדקו ואין בעיה בגיר)

בקיצור ההורים שלי היתעצבנו גם ביגלל השירות הגרוע וגם ביגלל שאוטו שקנינו אותו חדש מהחברה אחרי 3 שנים מתחיל עם הבעיות..

ויש לו רק 50 אלף קילומטר

רק רציתי לדעת עם זה קרה להרבה אנשים שיש להם GOLF TSI כי אולי זה המנוע כי הוא חדש..

והאם אנחנו נשדרג לאוודי נקבל את אותו יחס גרוע מזלזל שם כי הרי שאותו מוסך..

תודה מראש שחר.

n3gml2mji3nv.jpg"]n3gml2mji3nv.jpg[/url]
פורסם

היתה לי בעיה דומה מאד.(אני חושב) ועכשיו שאתה אומר,זה גם היה ממש אחרי טיפול.(לא יודע עם היה עידכון כל שהוא) היתה בעיה שהיתה נדלקת מנורה של צייק אנגין,הטורבו היה מפסיק לעבוד. לכן לא היתה סחיבה ברכב,אבל ממש מורגש אתה לא יכול לעלות בעליות יותר מ 30-40 קמ"ש. הלכתי למרכזי,התחילו לבלבל את השכל צריך להחליף לבדוק,לקחתי את הרגליים וברחתי. הלכתי למוסך המוכנית,גם מורשה אבל יחס פ 100 יותר נורמאלי,בדקו לי שם את הרכב,אמרו לי שבאמת היתה בעיה שהמחשב זיהה לחץ גבוה בטורבו ולכן זה קרה,אמר לי שאין צורך להחליף חיישן כי זה לא מחייב שהוא נהרס ויכול להיות שזה רק תקלה זמנית,כיבה לי ואמר לי שאני אחזור אליו במידה וזה יחזור על עצמו,מאז עבר מעל חודש ללא בעיה...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

משהו שרק עכשיו שמתי לב,אם הרכב באחריות אז על מה שילמת?? (או שלא שלמת וזו רק העלות של החלק?)

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
היתה לי בעיה דומה מאד.(אני חושב) ועכשיו שאתה אומר,זה גם היה ממש אחרי טיפול.(לא יודע עם היה עידכון כל שהוא) היתה בעיה שהיתה נדלקת מנורה של צייק אנגין,הטורבו היה מפסיק לעבוד. לכן לא היתה סחיבה ברכב,אבל ממש מורגש אתה לא יכול לעלות בעליות יותר מ 30-40 קמ"ש. הלכתי למרכזי,התחילו לבלבל את השכל צריך להחליף לבדוק,לקחתי את הרגליים וברחתי. הלכתי למוסך המוכנית,גם מורשה אבל יחס פ 100 יותר נורמאלי,בדקו לי שם את הרכב,אמרו לי שבאמת היתה בעיה שהמחשב זיהה לחץ גבוה בטורבו ולכן זה קרה,אמר לי שאין צורך להחליף חיישן כי זה לא מחייב שהוא נהרס ויכול להיות שזה רק תקלה זמנית,כיבה לי ואמר לי שאני אחזור אליו במידה וזה יחזור על עצמו,מאז עבר מעל חודש ללא בעיה...

הבנתי אחי תודה אבל לא היה לי כזה גרוע אבל יכול להיות ז המנוע לא משהוא בכל זאת זה מנוע חדש וכבר עושה בעיות..

או שלא יודעים לטפל פה בארץ

אתה תמיד יכול להחליף מוסך אתה יודע.

עידן

כן..אבל ההורים שלי רוצים מוסך מורשה..

תחליף מוסך בתור התחלה.

אם תעברו לאאודי אני לא בטוח שהיחס יהיה שונה , אבל החשבונית תהיה יותר גבוהה על אותו דבר.

הבנתי אחי תודה וושוב אנחנו רוצים מוסך מורשה..

משהו שרק עכשיו שמתי לב,אם הרכב באחריות אז על מה שילמת?? (או שלא שלמת וזו רק העלות של החלק?)

זה הכי מצחיק כל זה קרה אחרי שירדה האחריות מאוטו מוזר או לא.?

n3gml2mji3nv.jpg"]n3gml2mji3nv.jpg[/url]
פורסם
אתה צוחק עליי ? תחליף למוסך מורשה אחר !

חסרים מורשים של צ'מפיון?

ובנוסף, יש בצ'מפיון אחריות של רצון טוב של שנה שלישית, אם באמת הלך שם חלק חשוב (ולא בלאי טבעי של מנורות וכו') - אתה לא צריך לשלם הכל! הם משתתפים לפחות ב- 50% !

רק מסקנה אחת יש: תחליף מוסך. בת"א יש עוד שניים לפחות חוץ מצ'מפיון מרכזי. היכן אתה גר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
והאם אנחנו נשדרג לאוודי נקבל את אותו יחס גרוע מזלזל שם כי הרי שאותו מוסך..

.

לצמפיון יש מוסך נפרד לאודי בירושלים, חבר ביקר שם אתמול בפעם הראשונה והיה מאד מרוצה מהשירות, גם המחיר היה סביר מאד לדעתי, החליפו סליל הצתה וגבו על כך 560 ש"ח, בנוסף שטפו את הרכב והחליפו נורה שרופה ללא חיוב.

פורסם
מה זה הקשקוש הזה באיזה מוסך טיפלת שלא ניגש לשם יותר..??

+1

פרט היכן היית, ותעזור לחברי הפורום.

כאמור, ברר למה לא הפעילו את האחריות של רצון טוב בשנה השלישית, נשמע לי מוזר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נצל"ש:

מבקש המלצה על מוסך לטיפול בסיאט לאון TSI חדשה (כאילו, ממש חדשה. עדיין לא קיבלתי אותה 8) )

אני מאזור מרכז. כמו כן מוסך מומלץ לטיפול בג'טה חדשה.

בתודה מראש..

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...