Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יונדאי אקסנט 99', ולאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה באוטו - לפעמים כשאני מאותת אז האיתות פשוט לא עובד, כלומר, אני מזיז את הידית של הוינקר ואין תגובה. אחרי כמה פעמים בהם אני מזיז את הידית אז הוינקר מתחיל לעבוד כמה זמן ולאחר מכן שוב מפסיק.

זה התחיל לפני איזה שבועיים - שלושה, כאשר אותתתי הרבה זמן והאיתות הפסיק מעצמו, ומאז הבעיה חוזרת מדי פעם.

יש לכם מושג למה זה יכול לקרות? חשבתי שאולי יש בעיה במגעים של הפיוז שאחראי לאיתות או משהו כזה, אבל ממש אין לי מושג..

אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים :?

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

כניראה זה פיוז,או בית הפיוזים,לי הייתה בעיה שהוונקרים,אורות,מגבים פשוט עבדו לסירוגין.

החשמלאי מצא שכבל מינוס של הבית הפיוזים רופף,50 שקל והבעיה תוקנה,גש לחשמלאי תוך בדיקה פשוטה הוא יאתר את התקלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה, נשמע כמו פתרון סביר. עכשיו סיימתי נהיגה של שעה והכל עבד, למרות שאנשים מדי פעם סימנו לי עם האורות הגבוהים שלהם, לא יודע למה בדיוק כי האורות הקדמיים עבדו מצויין, אבל אולי האחוריים עשו בעיות

בכל אופן, ביום שני אני לוקח את האוטו לבדיקה לפני טסט אז אני אגיד להם שיבדקו גם את זה.

תודה!

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...