Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה רוסי למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למה ילד שלי יקר למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בבקשה ממך תקרעעעעעעעעעעעע את האמא שלהם מירוץ הבא

תודה יא אבני תודה

ודרך אגב, רוסי , מה זה הוא יעיין בטיח? אולי ממך תבוא הישועה. :mad:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

סיני אני חושב שיש לי תשובה בשבילך.

התשובה לקוחה בלונדינית (אמא) אז קח את זה בספקנות.

יעיין בטיח זה.....

כמו אבטיח.

יכול להיות :shock::shock::shock::shock::shock:

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

יעיין בטיח? אני צריך להיזכר איפוא שמעתי את זה, אני בטוח ששמעתי את זה כבר איפוא שהוא. :mad:

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

אם כבר אתה פה.

מה עם הסעפת לקאג'יבה? :evil:

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

צר לי לאכזב אותך , כבר לא מייצרים לאופנוע הזה אגזוזים משופרים, חיפשתי אצל כמה חברות, אבל כבר רשמתי לך, תביא את האגזוז המקורי לניתוח לב פתוח, לא תתאכזב. :mad:

פורסם

בשבילך :lol:

03 XR50 (street legal) in California. Big Bor 88CC kit w/ carb, intake, filter, ported & polished head. Black aluminum rims, HD spokes, Fat Motard tires, Big Gun pipe, Works shock, HD fork springs, custom triple clamp w/ Renthal Fatbars, IMS pegs, ext shifter, tall seat, steel braided front brake line, black skid plate, black powder coated frame. Super Extra Clean. Did I mention it's also fully DOT legal with a plate. $3000.00 Firm

Supermoto50_03.jpg

פורסם

תזמין לי 5 חתיכות, דחילק :mad:

אני מתכוון ל5 חתיכות כמו בתמונה של כרובי,כ פ ר ה

פורסם
תזמין לי 5 חתיכות, דחילק :mad:

אני מתכוון ל5 חתיכות כמו בתמונה של כרובי,כ פ ר ה

עזוב אותך תקבל כאב ראש מרוב סיבובים :p

• תוכן חדש...