Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם סוג מנוע שלVW GTI 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להזמין חלק מחו"ל, לגולף GTI 2001 איך אני יודע אם זה AWW או AWD ? (והכוונה לא ל all wheel drive ) מה הההבדל בינהם?מה הם מסמלים כ"א? ומה זה אומר אם רשום לי AGU ליד הצמיג הרזרבי?

תודה

פורסם

AGU זה דגם המנוע שיש לך, AWW ו-AWD הינם אם זכור לי דגמי מנוע שנמכרו בארצות הברית, הדגם שלך הינו אירופאי.

הדרך הכי בטוחה היא לבדוק מק"ט עבור החלק ולראות אם הוא תואם למנוע שלך, יש תוכנה בשם ETKA שיש בה כל המקט"ים של כל החלקים עבור AUDI,VW,SEAT .

פורסם

GTI FOREVER - ז"א שלפי הרשימה המופיעה באתר של חברת החלפים, אין את הדגם שלי? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-GOLF-GTI-GL-GLS-TDI-IGNITION-SWITCH-99-2000-01-02-03-/350258137511?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item518d0309a7

איך אני בודק מקט של החלק? האם למישהו יש ETKA ויוכל לעזור?

תודה

(ל 101, לא מצאתי מלבד ליד ההצמיג הרזרבי.בכל מקרה תודה)

פורסם

יש לי ETKA אבל לא הצלחתי לחלץ את המק"ט הספיציפי הנ"ל שכן הוא לא נתן לי לאיזה דגמי מנוע הוא משוייך, מה שכן הינה קישור שמכיל את המק"ט הזה וכתוב שהוא מתאים ל-AGU .

http://arz-tuning.de/shop/product_info.php/info/p10622_Ignition-Switch---Skoda-Fabia-Octavia-Superb.html

שים לב שהמוכר מ-EBAY אינו מוכר OEM שים לב לקטע הנ"ל למרות שמחירו משכנע

פורסם

אשמח אם עוד מישהו יגיב (פוראבר,תודה) לגבי AGU והאם החלק יתאים למרות שהוא AWD/AWW ומבחינת שנתון/דגם נראה מתאים, המחיר נראה הוגן באיביי מה גם שכל הפרמטרים נראים בסדר, אשמח לעוד חו"ד

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אם בחלק הזה אתה מעוניין כלומר חלק חשמלי למתג הנעה אז אין לזה כל קשר

לדגם המנוע אלא למרכב .

בכל מקרה החלק הזה מתאים לרכב שלך ובעצם לכל רכבי הדור הרביעי של הגולף .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

:mm_yeah: תודה וננצל את זה לעוד אחת....

החיישן הזה גם מתאים מבחינת שנתון/דגם/מנוע? למרות שהוא לא מצויין שם במפורש?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-GOLF-CRANK-CRANKSHAFT-POSITION-SENSOR-01-02-03-04-05-/120404043736?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c08a3e7d8

למרות שזה לא OEM (ןאגב, המתג הצתה הוא כן OEM)

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

כן גם זה יתאים

חיישן מהירות מנוע G28 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון תודה, שניהם מתאימים (כמו שקיוויתי:wink:)

פוראבר, תודה על הETKA, יש לך אגב מוכר מומלץ אחר?לא בהכרח דרך EBAY, עם רמות מחירים שכאלו?אשמח

• תוכן חדש...