Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ישנה חברת ליסינג ידועה המציעה את היונדאי גטס המחודשת (מנוע 1.4 ליטר עם 16 שסתומים) שנת 2007 במחיר של 39 אלף ש"ח.

ראוי לציין כי ישנם כמה יח' למכירה שהקילומטרז נע בין 65-90 אלף ק"מ+אחריות לשנה על גיר ומנוע.

הדגם הנ"ל הוא GLF וכמו שכבר קראתי הוא הבסיסי ביותר, נטול ABS ועם כרית אויר אחת. דבר נוסף שקראתי לעומק הוא שחל שינוי בשנתון הנ"ל ומעלה בנוגע לצריכת הדלק הגבוהה של הגטס בתיבה האוטומטית וזאת עקב שינוי המנוע והגדלת השסתומים.

לעניינו - אני מבקש מכל מי שמבין ומכיר את הרכב לקבל חוות דעת עליה בכל פרמטר שניתן ולשאול אתכם:

האם במחיר כזה העסקה אכן משתלמת לאור העובדה שמדובר ברכב חדש יחסית במחיר נמוך?

הערה קטנה: הליסינג לא מטריד אותי ואני לא מחפש בשוק הפרטי עקב רצון לקבל מימון.

מחכה לתגובתכם.

תודה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
לעניינו - אני מבקש מכל מי שמבין ומכיר את הרכב לקבל חוות דעת עליה בכל פרמטר שניתן ולשאול אתכם:

האם במחיר כזה העסקה אכן משתלמת לאור העובדה שמדובר ברכב חדש יחסית במחיר נמוך?

מכיר את הרכב הייטב, מאחר ונכתב המון על הנושא הזה - תנסה ללמקד את השאלות, כלומר תכתוב מה בדיוק מעניין אותך.

אשמח לענות על כל שאלה, שלא קשורה להיבט הפיננסי. אני לא נכנס לעיניין "משתלם/לא משתלם".

פורסם

אוקיי. האם בעיית צריכת הדלק הידועה אכן השתפרה?

האם אחזקתה יחסית זולה? והאם ישנן בעיות ידועות שצריך לקחת בחשבון?

DOMO2

פורסם

אצלי צריכת הדלק עם האוטו הזה הייתה 1 ל 12.5. בערך 70%-80% מהנסיעות היו מחוץ לעיר. מזגן קבוע, ורק נהג ברכב.

גיר אוטומטי כמובן.

לא ידוע לי על בעיות מיוחדות מעבר לבלאי רגיל.

• אחראי פורום
פורסם

צריכת הדלק הממוצעת היא 1:12 וזה במקרים של נהיגה מאוד רגועה ומחוץ לעיר.

מצד שני, נסיעות "גז-ברקס" בתנועה צפופה יעלו את הצריכה יפה ל-1:8.

כמעט 70 אלף ק"מ עשיתי על גטס שקיבלתי חדשה - 0 תקלות.

אם ננעלת על הליסינג אז אין מה להאריך פה, מה שכן ברור וגלוי הוא שהגטס היא סה"כ מכונית די מחורבנת.

לא נוחה, לא בטוחה, מושבים גרועים. אני הייתי בוחר אחרת, גם במחיר של ירידה בשנתון.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה. ומה בנוגע לדגם הנ"ל.

רבים רשמו להזהר מדגם בסיסי עם כרית אויר אחת וללא ABS. מה דעתך?

DOMO2

פורסם

הגטס, ובמיוחד גרסת הGLF נטולת האבזור, מתאימה למי שמחפש תחבורה בסיסית ונטולת יומרות.

אם מה שאתה מחפש זה להגיע מנקודה לנקודה וזהו, הגטס היא בחירה טובה. אם אתה מחפש קצת יותר מהמכונית שלך - לך על אופציות אחרות, גם אם יהיו ישנות יותר.

להיזהר? כן, אל תעשה איתה תאונה :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...