Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמבולנס פז'ו (ישן) בתערוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי נפתחה תערוכת "רפואה שלמה" במסגרת תערוכת האוספים השנתית שמתקיימת בכל חג סוכות, זו השנה השמינית באתר חומה ומגדל ובמוזיאון לארכיאולוגיה ים-תיכונית שבמתחם גן-השלושה. להפתעתי בחצר שבתוך ה"חומה" הוצב, כחלק מהתערוכה אמבולנס פז'ו ישן משופץ. חוץ מזה שהוא דומה לדגם ששימש את המשטרה רק קטן יותר וכנראה- ישן יותר, אין לי שום מושג עליו. אודה לכל מידע. הרכב הספציפי שבתמונה תקין יחסית ובמצב נסיעה, אפילו צופר האוויר עובד.

DSCN3008.JPG

DSCN3009.JPG

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתלבט ביני לבין עצמי אם הוא יפה או מכוער...

חוצמזה, הפנסים הקדמיים הבולטים - מקוריים או איזו קומבינה?

נראה שיש חלל לפנסים בצידי הרכב, אבל הם נסתמו.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

פיג'ו D1 והפנסים הם בהחלט "חילטור"

אני מכיר לפחות בן אדם אחד שמאד ישמח לראות את התמונה הזאת... הוא בטח יופיע כאן.

זו תמונה של אמבולנס מדגם דומה

1964_Peugeot_D4B_403_Alpine_Rescue_Ambulance_Front_1.jpg

פורסם
פיג'ו D1 והפנסים הם בהחלט "חילטור"

אני מכיר לפחות בן אדם אחד שמאד ישמח לראות את התמונה הזאת... הוא בטח יופיע כאן.

זו תמונה של אמבולנס מדגם דומה

הי קובי,

אני מכיר 2 בני אדם (עד כמה שניתן לקרוא לאחד מהם בן אדם :lol:) שישמחו לראות את התמונות האלה.

ד"א לדעתי, זו peugeot D4.

נראה שהשניים ישמחו לא פחות לראות את הפגר שפירסם הילדון...

והרי לך "ושמחת בחגך".

מועדים לשמחה!!

פורסם

הי עופר.

זו אכן D4, טעות הקלדה שלי.

ולגבי השני שישמח לראות, אני נזהר עם הכינויים כי הוא שוב צריך לטפל לי בפיאט...

יש עוד פגר ידוע במושב דרומי, כבר שלושה, לך תדע כמה עוד יצוצו.

חג שמח.

פורסם

שלום וחג שמח

קודם כול הרכב הוא אכן פזו' אבל שמו D4A פרגון

וידידינו נועם חצרוני { לופו } רכש לאחרונה רכב כזה בדיוק ועדיין נימצא בצרפת ממתין לעשות עליה

כמו שעופר אמר בהחלט מענין אותנו הרכבים המושבת.

להנעתכם תמונה ראשונה מהכלה של נועם חצרוני.

בברכה בני ל.

פזו' נועם חזית.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

:roll:

הי עופר.

זו אכן D4, טעות הקלדה שלי.

ולגבי השני שישמח לראות, אני נזהר עם הכינויים כי הוא שוב צריך לטפל לי בפיאט...

יש עוד פגר ידוע במושב דרומי, כבר שלושה, לך תדע כמה עוד יצוצו.

חג שמח.

הניחוש שלך לגבי המי זה שני מבוסס? אולי אתה סתם חושד בכשרים :roll:

פורסם

"במקרה"נתקלתי ברכב ובבעליו לפני כשבוע כאשר הרכב היה לקראת סיום.

הראיתי לחצרוני(בלי שמות)באירוע סוכות את התמונות של הרכב , והשארתי אותו עם שאלות סתומות ,

כך שלפחות בשבילו זו לא תהיה הפתעה.

לגבי הפנסים הקדמיים , הם לא מקוריים, זו היתה בקשת הלקוח ע"מ להשוות לרכב מראה ישן יותר.

מעבר לזה לא אוכל לפרט יותר ללא רשות הבעלים(איש נחמד מאוד כשלעצמו)

צביקה מרגלית

פורסם

שיפוץ? עם כל הכבוד עם השיפוץ הזה הרכב כנראה יצא מאתר בניה,

פחחות בפטישים וצבע בסיד...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
ביום שישי נפתחה תערוכת "רפואה שלמה" במסגרת תערוכת האוספים השנתית שמתקיימת בכל חג סוכות, זו השנה השמינית באתר חומה ומגדל ובמוזיאון לארכיאולוגיה ים-תיכונית שבמתחם גן-השלושה. להפתעתי בחצר שבתוך ה"חומה" הוצב, כחלק מהתערוכה אמבולנס פז'ו ישן משופץ. חוץ מזה שהוא דומה לדגם ששימש את המשטרה רק קטן יותר וכנראה- ישן יותר, אין לי שום מושג עליו. אודה לכל מידע. הרכב הספציפי שבתמונה תקין יחסית ובמצב נסיעה, אפילו צופר האוויר עובד.

ואיזה שנה זה בערך?

הדגם עצמו יפה וקלאסי אבל אני חייב להגיד שהוא משופץ בצורה מזעזעת!! זה נראה כאילו שצבעו אותו עם ספריי!!! על הפח הרקוב!!

איך הם לא מתביישים להציג רכב במצב כזה???? וברמה כזאת של שיפוץ!! הם פשוט עושים צחוק!!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ואיזה שנה זה בערך?

הדגם עצמו יפה וקלאסי אבל אני חייב להגיד שהוא משופץ בצורה מזעזעת!! זה נראה כאילו שצבעו אותו עם ספריי!!! על הפח הרקוב!!

איך הם לא מתביישים להציג רכב במצב כזה???? וברמה כזאת של שיפוץ!! הם פשוט עושים צחוק!!!

אבל צופר האויר עובד!!

עודד

פורסם

זה אכן רכב מכוער, אין מילה אחרת, אני אפילו לא רואה שום יופי בכיעור הזה...

עדיין, את בלוטות הנוסטלגיה הוא בהחלט מעורר. לאבי היה טנדר 403 מאותה תקופה (שנות השישים המוקדמות), ואיכשהו היה לנו גם ספר נהג של ה- D4, וכילד אני זוכר את עצמי מעיין בו בעניין רב...

שיפוץ כזה או שיפוץ-לא-שיפוץ, עדיין אני שמח שהוא שרד וקיים.

מה שמוזר, זה שבניגוד לאמינות המופלגת של הטנדר, התרשמתי שהמסחרית היתה נפילה רצינית?

אני מניח שמדובר באותו מנוע 1,500?

ועוד משהו, שימו לב עד כמה ה"עיצוב" דומה לעיצוב של השוסון - האוטובוס הצרפתי מאותה תקופה שהגיע גם לארץ (נו, מי מעלה תמונה, אני גרוע בעניין הזה)?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
ואיזה שנה זה בערך?

זה די מסכם גם את דעתי.

• תוכן חדש...