Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שכאן אני אמצא את העזרה לפני שאני אגש למוסך. אז ככה, לאחרונה יש לי בעיה קטנה עם ההתנעה. אני נכנס לאוטו ומתניע . עכשיו האוטו מניע ומיד נכבה (זאת אומרת הסל"ד עולה וישר יורד). אני שוב מנסה כמה פעמים והאוטו מנסה להתניע אך לא מצליח. ואחרי כמה פעמים (כל פעם כמות שונה) - האוטו מניע בסופו של דבר. מה עלולה להיות הבעיה?

המצבר שלי די חדש ולפני איזה חודש האוטו היה במוסך וסידרו לי את האלטנטור.

פורסם

שתי תופעות מוכרות שיכולות לגרום לכך הן חיישן טמפ' או חיישן הצתה תקולים. גש למוסך מורשה של רנו, הנושא הזה מוכר והאבחון יהיה מהיר.

פורסם
שתי תופעות מוכרות שיכולות לגרום לכך הן חיישן טמפ' או חיישן הצתה תקולים. גש למוסך מורשה של רנו, הנושא הזה מוכר והאבחון יהיה מהיר.

תודה רבה, אני אגש בהקדם האפשרי.

• תוכן חדש...