Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. צריכה להיות אפשרות. ואם אין, מישהו כבר יכתוב.

ב. כן, אם יש לך טיפה שכל ו20 דקות.

ג. תלוי רק בכמה חרא אתה מעמיס עליו, ובאנדרואיד כמעט ואין גבול לחרא שאפשר להעמיס. אבל בשימוש סביר המכשירים האלה טסים על 2.2.

ד. MOTONAV (שהוא בעצם אייגו) עובד בצורה מושלמת. לגבי בעיות הGPS של הSGS, זה תוקן בעידכון לאחרונה ולא היה הכי רלוונטי לישראל, כי בורכנו בהמון לויינים.

ה. תוכנתית, זה אנדרואיד לכל דבר, ואתה יכול לחפור לו בקרביים ולשנות הכל לאיך שאתה רוצה את זה. מבחינת איכות חומרים, בעלי המכשירים האלה לא מפסיקים להלל אותם. גרועים כמעט כמו אייפוניסטים :lol:

זה בערך התשובות שגם אני הייתי נותן.

לגבי איכות הרכבה - הוא אומנם פלסטיקי, אבל הפלסטיקה שלו מצויינת ובטח יותר איכותית מכל נוקיה טיפוסית. מקסימום תמיד אפשר להחליף את המכסה האחורי אם הוא נשרט לך (למרות שהוא ממש לא נכנע לשריטות בקלות).

בתחום העיצוב - הדיזייר לוקח את כולם לדעתי עם חלקי מגנזיום ושילוב צבעים הכי אלגנטי שמצאתי עד כה.

לגבי עמידות - כיום קיימים כיסויי סיליקון/פלסטיק/מתכת מכל סוג צבע ומין במחירים שמתחילים מדולר אחד ועד איזה 40 דולר למתוחכמים ביותר. ככה שגם בתחום הזה אתה מכוסה.

בברכה!

יונתן.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם האייפון 4 ומאוד מרוצה ממנו מאז יום שישי. ב-3 שנים האחרונות הייתי עם האייפון דור ראשון.

שינו בדיוק מה שהיה צריך ב-4 והתוצאות מצויינות. יש לאייפון את החסרונות שלו, אבל לכל מכשיר יש.

עדר לא עדר אני אוהב את המכשיר ולכן המשכתי לחדש.

עוד לא ראיתי משהו בכל המכשירים האחרים שמציינים כאן שגרם לי להגיד לעצמי - "אני רוצה את זה!".

אתם עסוקים בלהשוות מעבדים ונתונים יבשים, אבל זה לא רלוונטי. מערכת ההפעלה והחומרה של האייפון פותחו והותאמו אחד לשני והכל רץ חלק.

אם היית עם אייפון ואהבת אותו לך על ה-4, שיפרו את רוב מה שהיה צריך.

אם לא, בסופו של דבר כל בחירה שתעשה תהיה טובה וכנראה תתאהב במכשיר ותמשיך איתו. ככה זה עובד.

פורסם

תוכנה היא דבר משתנה ובגלל שגם האנדרואיד וגם האייפון מתפתחים בתחום, זה דבר שכבר נתון להעדפות אישיות. השאלה היא מי יותר מהיר, מי יותר חזק, למי יש מסך טוב יותר וכ"ו.

לאנדרואיד כלשהו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...