Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי אייפון וכנראה גם לא יהיה.

יש לי מיילסטון כבר 3 חודשים, מה אספר -

זה לא צעצוע כמו האייפון, האנדרואיד פחות ידידותי למשתמש ובהחלט צורך התלמדות קצרה.

התוכנה עצמה מגיע כמעט רייקה מתוכן והרבה אפליקציות צריך להוריד למכשיר כדי שהוא יהיה מגניב.

המכשיר כבד פיזית, הוא שונא לחות או זיעה על סוגיהם, בנושא נפילות הוא לא נבדק ולא נראה לי שזה התחביב שלו.

אבל בתור כלי עבודה זה מכשיר פצצה!

המכשיר תפור אלי ועלי פיקס, אחרי שהורדת את האפליקציות שמתאימות לך והצלחת לסנכרן אותו למייל הוא יודע לעבוד קשה מאד.

הוא מסונכרן 100% עם הגימייל שלי, הוא הנגן שלי, GPS, מצלמה, מצלמת וידאו, יומן עבודה, פותח מסמכים ומה לא.

בלי קשר אותי מסקרן ה-HTC שטרם יצא לי להכיר, גם עובד עם אנדרואיד.

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מזל שבמצלמה הקדמית של האייפון 4 אפשר להשתמש רק כשיש WIFI זמין, כי זה ממש עוזר לשיחות הווידאו....

על בדיחה כזו רק אפל יכולים לחשוב....

:mm_yeah:

סוף סוף הם ניסו ליישר קו עם טלפונים קוריאניים משנת 2002, וגם זה לא כל כך הלך להם.

עוד מעט גם שיחות רגילות יהיו רק דרך חיבור 3G ומרכזיה של אפל עם תמחור הזוי.

איך שהם שמו את עצמם, הם יכולים להתעלל בלקוחות שלהם איך שבא להם, ועדיין יקנו מהם.

נ.ב. אני גם לא בעד אפל וגם לא בעד גוגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז מה נשאר לך, הבדיחה שנקראת סימביאן?

עריכה : בעצם תיכף יוצא מכשיר הWindows Mobile 7 הראשון, יכולה להיות אופציה מעולה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי מיילסטון כבר 3 חודשים, מה אספר -

זה לא צעצוע כמו האייפון, האנדרואיד פחות ידידותי למשתמש ובהחלט צורך התלמדות קצרה.

התוכנה עצמה מגיע כמעט רייקה מתוכן והרבה אפליקציות צריך להוריד למכשיר כדי שהוא יהיה מגניב.

המכשיר כבד פיזית, הוא שונא לחות או זיעה על סוגיהם, בנושא נפילות הוא לא נבדק ולא נראה לי שזה התחביב שלו.

אבל בתור כלי עבודה זה מכשיר פצצה!

המכשיר תפור אלי ועלי פיקס, אחרי שהורדת את האפליקציות שמתאימות לך והצלחת לסנכרן אותו למייל הוא יודע לעבוד קשה מאד.

הוא מסונכרן 100% עם הגימייל שלי, הוא הנגן שלי, GPS, מצלמה, מצלמת וידאו, יומן עבודה, פותח מסמכים ומה לא.

בלי קשר אותי מסקרן ה-HTC שטרם יצא לי להכיר, גם עובד עם אנדרואיד.

הוא בנוי מאלפי תתי תפריטים והוא ממש לא נוח למשתמש, הוא גדול ומגושם והמקלדת המלאה היא סתם פיצ'ר מיותר כי המקלדת של האייפון עובדת מעולה, גם התגובת מסך וגם המקלדת עצמה ככה שאין תלונות בנושא זה, בנושא נפילות תמיד אפשר למגן את האייפון מה שקצת יגדיל אותו אבל עדיין לא בגודל של המיילסטון, וגם תמיד אפשר לקנות מגן מעוצב עם איזה רקע של מכונית או קבוצת כדורגל או מה שלא תרצה, המכשיר שלי מסונכרן 100 אחוז עם הhotmail שלי, הוא האייפוד שלי וזה לא משתווה בכלל לרמה של הנגן באנדרואיד, הוא המצלמה שלי, והוא גם יכול לפתוח מסמכים ולהיות יומן עבודה עם האפליקציה הנכונה, והוא גם קטן נוח מעוצב מדליק וגם מכונת משחקים משומנת, מי שאיש עסקים "אבן הדואר" (בתרגום חופשי) תהיה בנויה עליו, כי המכשיר באמת מעולה למיילים והוא גם גדול כבד ומגושם כמו אבן.

אני לא אמור שהמכשיר גרוע כן? אני רק אומר שהוא לא מתאים לכל אחד.

פורסם

בקטנה -

milestone = אבן דרך.

"mailstone" = אבן דואר (אם יש בכלל דבר כזה...)

אני מקוה שזה לא קורה לכל משתמשי האייפון :shock:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

ובכן,

Internet_argument.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הוא בנוי מאלפי תתי תפריטים והוא ממש לא נוח למשתמש, הוא גדול ומגושם והמקלדת המלאה היא סתם פיצ'ר מיותר כי המקלדת של האייפון עובדת מעולה, גם התגובת מסך וגם המקלדת עצמה ככה שאין תלונות בנושא זה, בנושא נפילות תמיד אפשר למגן את האייפון מה שקצת יגדיל אותו אבל עדיין לא בגודל של המיילסטון, וגם תמיד אפשר לקנות מגן מעוצב עם איזה רקע של מכונית או קבוצת כדורגל או מה שלא תרצה, המכשיר שלי מסונכרן 100 אחוז עם הhotmail שלי, הוא האייפוד שלי וזה לא משתווה בכלל לרמה של הנגן באנדרואיד, הוא המצלמה שלי, והוא גם יכול לפתוח מסמכים ולהיות יומן עבודה עם האפליקציה הנכונה, והוא גם קטן נוח מעוצב מדליק וגם מכונת משחקים משומנת, מי שאיש עסקים "אבן הדואר" (בתרגום חופשי) תהיה בנויה עליו, כי המכשיר באמת מעולה למיילים והוא גם גדול כבד ומגושם כמו אבן.

אני לא אמור שהמכשיר גרוע כן? אני רק אומר שהוא לא מתאים לכל אחד.

מצלמת האייפון 3 באיכות כ"כ נמוכה שנוקיה כבר השתמשה בה לפני שנתיים + אז לצילום... כנראה שזה לא כזה טוב

כמות הזיכרון מוגבלת, אי אפשר להוסיף או להחליף כרטיסים, הכל דרך האייטיונס ולדעתי מבחינת איכות גם מכשירים אחרים מספקים את הסחורה

מגיני מסך וסקינים מגניבים יש בשפע גם לשאר המכשירים....

"אבן דואר", האייפון לא כ"כ קטן וקליל כמו שעשית ממנו, המיילסטון לא כבד ומגושם ממנו בהרבה

בקיצור הנקודות שהעלית לא ממש מראות משהו

פורסם

שים לב רק לכמה דברים, כל סמארטפון חדש שיוצא ישר משווים לאייפון, ולמה זה? כי הוא המכשיר שכל חברה רוצה להפיל ולעקוף, אומנם חלק הצליחו בתחומים כמו מצלמה או רמקול חיצוני ועוד כמה דברים, אבל מבחינת ממשק, נוחות משתמש, שימשיות, הצהרת אופנה, מסך רגיש בצורה שלא צריך לא עט ולא מקלדת מלאה ולא מרגישים בחיסרון וכל זה גם בלי זמן התרגלות, ולזה אני קורה מכשיר מדהים, לא רק זה, גם שמעת שדיברו על המיילסטון2 שיוצא או יצא? אני לא. על האייפון? הרעש סביבו ענקי ואפילו בחדשות2 במהדורה המרכזית עשו עליו כתבה, אין מישהו שלא שמע על השם הזה "אייפון", אבל מיילסטון? רק מי שמתעניין יודע.

כל מה שהמיילסטון יכול לעשות גם האייפון יכול עם האפליקציה המתאימה.

ובוא תראה משהו שממש הדליק אותי וראיתי אותו ב"פול-גז", קטנוע חשמלי שהציגה סמארט ואיך מפעילים אותו? הנה תקרא:

כל "העסק" מתופעל באמצעות הסמארטפון שלכם האפליקציה שעליו תדבר עם הקטנוע, “תתיר" לו להתחיל לנוע, תמדוד את המהירות שלו (GPS), תמדוד את המרחק שעבר, תחשב כמה זרם נצרך ועוד.

אה ויש גם תמונה ולא אל תצפה שהיא תהיה של מיילסטון

http://www.fullgaz.co.il/galleries/display_image.php?gal=912&img=1

בקיצור, מיילסטון אנרואיד או וואט אבר, כל הבאזז הרעש וההשוואות לאייפון לא נעשות סתם ככה, יש סיבה אמיתית לכך שהוא המכשיר הכי מדובר ומתוקשר.

אני קניתי אחד משומש, חבר שלי שיחק בו קצת ואחרי יומיים קנה לעצמו גם אחד משומש, חברה שלי מתכוונת גם לחפש אחד כזה אחרי ששיחקה בו קצת, וגם הבוס שלי בעבודה הזמין נציג של "פלאפון" כדי לקבל עליו הצעת מחיר אחרי שקצת שיחק בו, ואחותי מקנא בי שיש לי אותו והיא מחוייבת על איזה אריקסון עתיק עדיין, ואני יכול להבטיח לך שעם היה לי מיילסטון אף אחד לא הניה מתלהב ורובם היו זורקים לי אותה בחזרה אחרי דקה חוץ ממביני עניין שהתנסו כבר באנדרואיד.

יותר מזה אין לי מה להגיד ותקנה מה שבא לך.

פורסם

כל הזמן משווים לאייפון כי הוא מוצר אופנתי שיש לכל אחד כמעט.

שאר היצרנים מחפשים דרך להכניס את המכשירים שלהם לשוק כמו האייפון ולכן מחפשים פיתרונות טובים יותר טכנולוגים במקום עיצובים. זה נכון גם לגבי מזדה בארץ, שים לב שכל פעם שמדברים על אמינות עולה המזדה וכשעולה ויכוח על שמירת ערך עולה המזדה ובעוד כמה פרמטרים עולה המזדה, ומזדה לא הרכב הכי טוב בארץ. ככה זה כשאתה השולט בשוק, כולם רוצים לנגוס בחלק שלך ולהראות שאתה פחות טוב מהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם היו עושים ניתוח לב פתוח לממשק ולטלפונים של נוקיה או מוטורלה כמו שעושים לאייפון בכול אתר או פורום עד כדי רמת גיחוך אני בטוח שהיו מוצאים שפע של בעיות ותקלות טכניות.

רק מקישים בגוגל את צירוף האותיות ' IP' או 'איי' מקבלים שפע מידע על האייפון. לפעמים נדמה לי שהקשת האות I במקלדת של מיקרוסופוט זה מקרו ל-IPHONE :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם

תגידו מה שתגידו, אבל האייפון עושה כותרות

תראו כמה אתם מתווכחים מה יותר טוב וכל מילה טובה על אייפון ממרידה פה לא מעט אנשים :)

זה מצחיק לראות אבל אפל עושה את העבודה שלה כנדרש8)

אני אישית אוהב את האייפון, אהבתי אותו עוד לפני שלכולם היה, בגדול הייתי מעדיף שלא יביאו אותו לארץ שלא יהיה לכולם כמו שקורה עכשיו ואז כל אחד ואחד נהיה כחלק מה"עדר"

בקיצור יאללה לכו לקנות כל אחד מה שהוא רוצה, למה הוויכוחים?!

פורסם

הגעתי למסקנה! צריך לשנות את השם של האתר ל"קארז-ואייפון-אנדרואיד-מה יותר טוב-פורום" מי בעד?

כל הסמארטפונים היום עושים את אותו דבר רק שכל אחד נוקט בשיטה טיפה שונה.

אתה רוצה אין ספור אפליקציות ולהיות מושא הקנאה של כל חבריך? קנה אייפון.

אתה רוצה מערכת הפעלה מבוססת קוד פתוח אם אין ספור אפשריות (אבל הרבה פחות אפליקציות)? קנה אנדרואיד.

אתה רוצה מפלצת ביצועים עם מעבד שלא יבייש מחשב ביתי? קנה אייפון 4 או htc desire / evo .

אתה רוצה משרד בכיס שיעשה כל מה שאתה צריך בסטייל וקלות? קנה בלאקברי או E72

אתה רוצה טלפון? קנה את הנוקיה ההוא עם הסנייק, ולמה לך בכלל? יש בזק.

אני יכול להעיד על עצמי בתור משתמש אנדרואיד (Desire) כבר קרוב לשלושה חודשים שיש לו המון יתרונות אבל גם לא חסרים חסרונות.

דוגמאות ליתרונות:

- מעבד פסיכי שמבצע פעולות לפני שאני מספיק לחשוב שאני רוצה שהוא יעשה אותן

- חמישה כפתורי חומרה (חיפוש, חזור שלב אחד אחורה, אישור וגלגלת אופטית, תפריט, מסך בית) שלא אוכל להסתדר בלעדייהם (גם לפני המון זמן כשהתעסקתי לראשונה עם אייפון, הרגשתי את החוסר בכפתורי חומרה, אולי בגלל חוסר ידע והכרה של המערכת, לא יודע)

- אפשרויות קאסטומיזאציה (כלומר התאמה אישית או משהו כזה, יש לזה בכלל מילה בעברית?) אין סופיות של 7 מסכי הבית (כולל ווידג'טים או אייקונים של אפליקציות או כל דבר אחר ומיקום חופשי של כל אחד מהם).

-בלוטות' :lol: (נאמר בהומור, ובואו בבקשה לא נכנס לזה)

דוגמאות לחסרונות:

-מחסור במידע על מערכת ההפעלה ופריצות למיניהן בשוק הישראלי, יש כמובן אבל לא נגיש ובכמויות כמו לאייפון. (לדוגמא, אני כמה חודש רוצה לשדרג את המכשיר שלי ל2.2 ופשוט אין לי זמן להתחיל לקרוא מדריכים ולחפש בפורומים ולהתעסק עם זה)

-מערכת הפעלה מאוד עמוקה (שמאוד קל להבין, אבל מאוד קשה להבין באמת). שזו תוצאה של היותה קוד פתוח, אנשים מוסיפים עוד ועוד דברים.

-תמיכה לוקה בחסר בעיברית (מספרית הפוכים, כותרות הפוכות באפליקציה של ג'ימייל)

-אין אפשרות להוריד אפליקציות בתשלום מהמארקט כי אני ממוקם בישראל (יש כמובן את האופציה הזאת בתוספת פריצה, אבל בכל זאת, זה חיסרון לטעמי)

לסיכום, אני, בתור אני ולא בתור אף אחד אחר הגעתי למסקנה, שהאייפון לא מתאים לי, אני אוהב שהכל יראה כמו שאני רוצה ושיהייה ממוקם איפה שאני רוצה ויהיה מעבד חזק. והאנדרואיד (שיחקתי קצת עם נקסוס 1 במילואים, שבעקבותו, ד"א, קניתי את הדיזייר, אחרי שרציתי ממש נקסוס או HD2, הנקסוס נפל בגלל חוסר בSense והHD2 בגלל שהוא פ**ינג עצום) פשוט נפל לי לידיים בטבעיות, יומיים אחרי שחזרתי מהמילואים, קניתי את הדיזייר.

אני היום מרוצה מהמכשיר על מעל הגג, הוא עושה כל מה שאני צריך ורוצה, ולא מראה שום סימני מאמץ.

כוכבית: הסמארטפונים של היום כלכך טובים (כולם) וחזקים ומדהימים, שלא משנה איזה מהם תקנה, אתה תהיה מרוצה ותהיה בטוח שהוא הכי טוב בעולם, והאם זה לא מה שאנחנו מחפשים בעצם?

זה מצחיק לראות אבל אפל עושה את העבודה שלה כנדרש8)

אפל היא החברה שעושה את העבודה שלה נכון להיום הכי טוב בעולם, על זה אין עוררין.

זאת כמובן כשמסכימים ש"העבודה שלה" ושל כל חברה בעצם, היא לשווק ולמכור כמה שיותר מהמוצרים שלה ולהרוויח כמה שיותר כסף

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפל בהחלט עושים עבודה מעולה.

אפשר להשוות אותם לסוני, שפעם היו להם יחסי הציבור הכי טובים.

לא סתם מלמדים בכל בית ספר למנהל עסקים איך לקחת מוצר (טוב יותר או פחות) ולעטוף אותו בעננים של יחסי ציבור

והייפ תקשורתי כמו שסטיב ג'ובס עושה בכל השקה.

תהיו בטוחים שבלי הטקטיקות השיווקיות האלו כמעט ולא היינו מדברים על האייפון או על האייפוד היום.

פורסם

"תמיכה לוקה בחסר בעיברית (מספרית הפוכים, כותרות הפוכות באפליקציה של ג'ימייל)"

אחד מהדברים הבסיסים ביותר המכשיר שלך לא מסוגל לבצע בצורה טובה קרי תמיכה בעברית (מזכיר לי את תקופת האבן של הדפדפנים שתמכו בעברית בצורה כושלת בעבר) ואתה מכנה אותו מכשיר חכם :roll:

אתה יודע כמה אני מתעצבן מאנשים שעד היום לא יודעים או לא רוצים להפוך את כיוון הכתיבה של הפיסקה בעברית במייל שהם שולחים ואני צריך לבצע עריכה למייל בכדי שאוכל לקרוא בצורה נוחה את הכתוב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...