Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בלי חבילת גלישה אין לך מה לחפש באייפון נקודה סוף. כול השירותים באייפון מבוססים על האינטרנט ויש המון אפליקציות לברוקרים.

http://www.iphoneil.net/?cat=35

לא הבנתי את כוונתך.

יש לי WIFI בבית, בעבודה ובלימודים כך שתמיד אני יכול להיות מחובר לאינטרנט..אז למה אני חייב חבילת גלישה?

פורסם

אתה לא, לי אין חבילת גלישה ואני מסתדר מצויין.

לנושא השרשור : לאייפון יש חומרה שנופלת מזו של המתחרים שלו, אבל מצד שני הממשק טוב יותר (גם משל האנדרויד האחרון) וגם מגוון האפליקציות גדול יותר, שזו הסיבה שלי יש אחד.

בעיה נוספת עם אייפון : כפי שניתן לראות, הfanboys די מעצבנים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לא הבנתי את כוונתך.

יש לי WIFI בבית, בעבודה ובלימודים כך שתמיד אני יכול להיות מחובר לאינטרנט..אז למה אני חייב חבילת גלישה?

נכון, אבל ברגע שתרצה לנווט בעזרת תוכנת GPS המבוססת על הורדת מפות ועידכונים אונליין או להשתמש בתוכנת המפות של גוגל שמורידה מפות באונליין מה תעשה ?

נניח שאתה נמצא בחוף הים ואתה רוצה להוריד סרט מיוטיוב או לבדוק שעריי מניות ? לא שמעתי שיש אינטרנט אלחוטי בסוכת המציל 8)

בקיצור אני לא הייתי רוכש אייפון ללא חבילת גלישה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן, לעיתים כאשר אני יושב לי בחוף הצוק או בחוף געש, בעודי משתזף בשמש החמימה ומתרשם מבנות ישראל הנאוות, עוברת לי מחשבה בראש.

"וואלה, לא היית רוצה לראות את Keyboard Cat עוד פעם?"

ואז אני נזכר שאין לי חבילת גלישה, ודמעה יחידה זולגת על לחיי...

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אז לכו תקנו אייפון 4 במחיר מופקע

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3959394,00.html

לגבי המיילסטון - אחד הדברים שאני לא אוהב בו, זה המקלדת שלו. וזה שאין מצלמה קדמית. ומע"ה של גוגל (תועבה בפני עצמה. לא כמערכת הפעלה, אלא בגלל שהיא של גוגל, NUFF SAID).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמה עולה מכשיר דומה של HTC או של מוטורולה? אני זוכר שבפלאפון הציעו לי בלאקברי בתמחור מאוד דומה.

אגב, לא ברור לי הקבעון שיש לאנשים עם מצלמה קדמית. לפני האייפון היו לי שני מכשירים עם מצלמה קדמית, והשתמשתי בה לשיחת וידאו פעם אחת. יש המון סיבות לא לרצות אייפון או מיילסטון או דרויד X אבל מצלמה קדמית היא גימיק נורא לא שימושי.

פורסם

נניח שאתה נמצא בחוף הים ואתה רוצה להוריד סרט מיוטיוב או לבדוק שעריי מניות ? לא שמעתי שיש אינטרנט אלחוטי בסוכת המציל 8)

תתפלא, בחופי חיפה פרוסה רשת אלחוטית בחינם ויש שילוט שמודיע על כך לטובת אותם בודקי מניות ומורידי סרטים.

בקיצור אני לא הייתי רוכש אייפון ללא חבילת גלישה.

אצלי באייפון יש סים טוקמן דור2 ושום חבילת גלישה, יש לי wifi גם בבית וגם בעבודה.

ואני ימשיך את מה שmystopp אמר, מרק תמצא חיים, אתה בחוף היום בחורות בביקיני סביבך ואתה מתעסק בפלאפון? הפלאפון יישאר אצלי עוד המון זמן,הקיץ לא, אל תגיד לי שגם בשישי בערב שאתה יוצא עם חברים אתה מתעסק איתו גם.

לפותח השירשור, גם אני התלבטתי בין מיילסטון לhtc על שלל דגמיו ולסמסונגים מבוססי אנדרואיד על פני האייפון, אחרי קריאת המון סקירות על כל אחד מהמכשירים האלו הבנתי איזה מהם מתאים לי, לא בהכרח המכשיר הכי טוב בשוק כיום הוא המכשיר שיהיה לך נוח וכיף איתו, לכל מערכת הפעלה יש יתרונות וחסרונות ולכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות, תקרא השואוות וסקירות ומשם כבר תדע לבד איזה מכשיר יותר תפור עלייך.

פורסם

בשבילי הוא שימושי, כי אני משתמש הרבה בשיחות וידיאו. כמו גם טאץ' מלא שימושי, כי אני חייב מקלדת עם 3 שפות. כנ"ל GPS וכתוצאה מזה מסך גדול יחסית (משתמש בו גם כדי לקרוא ספרים). גם WIFI שימושי. גם אפשרות לשים את הUSB במצב MASS STORAGE כדי או לחבר לרדיודיסק ברכב או להשתמש בו כאיחסון נייד. ועם זה אשמח גם לקבל ממשק מיני/מיקרוUSB סטנדרטי עבור כבל שאפשר לקנות בכל חור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למרות שאני עדיין לא ממש מסכים עם מרק לגבי החבילת גלישה, עכשיו ראיתי שקיימת חבילת גלישה מינימאלית ב-39 ש"ח.

היום, בדור ה-3, אני משלם כ-25 שקל ל-100 MB.

הדיל של סלקום אומר שאם ארכוש אייפון 4, אצטרך להוסיף עוד 15 שקל לחבילת הגלישה ואילו המכשיר עצמו ינתן בחינם אם אני סטודנט שמדבר מעל 150 (ואני סטודנט שהחשבונית שלו מעל 150).

האם באמת חבילת גלישה של האייפון מחליפה/באה במקום (באופן הגיוני) חבילת הגלישה הכללית של הדור ה-3?

פורסם

אז לכו תקנו אייפון 4 במחיר מופקע

תכננתי חודש הבא לרכוש אייפון בפלורידה. ערכתי בירור קטן והבנתי שאי אפשר לרכוש שם SIMFREE, אלא רק מכשיר נעול ל-AT&T ואצטרך לפרוץ אותו.

מחיר נעול עולה ב- BEST BUY שש מאות דולר ל-16GB.

במידה ואני לא מעוניין בחבילת הגלישה, איפה עדיף לרכוש את הנ"ל, בארץ או בפלורידה?

תודה.

נ.ב

לצערי, יד שנייה בחו"ל לא רלוונטי.

פורסם

ואני ימשיך את מה שmystopp אמר, מרק תמצא חיים, אתה בחוף היום בחורות בביקיני סביבך ואתה מתעסק בפלאפון? הפלאפון יישאר אצלי עוד המון זמן,הקיץ לא, אל תגיד לי שגם בשישי בערב שאתה יוצא עם חברים אתה מתעסק איתו גם.

.

אייפון זה החיים שלי 8):roll:

אני סתם הוספתי דוגמאות למה ללא חבילת גלישה האייפון משול לאבן שאין לה הופכין.

למה אני צריך לגלוש באינטרנט או להוריד סרטים עם האייפון כאשר אני נמצא בבית ויש לי מחשב נייד ומחשב שולחני ?

אולי אתם לא יודעים אבל חיבור לרשת WI-FI מזדמנת או נקודה חמה הנמצאת בסביבה מהירות הורדה של מיילים והגלישה יחסית איטית יותר מאשר בחיבור 3G (אולי רק אצלי).

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק צודק. האייפון הציל אותי המון פעמים מרגעי שעמום, למשל בנסיעות באוטובוס שאין WIFI בסביבה, אני נכנס לאתר הזה:

http://simpsonscentral.org

שדרך אגב מומלץ מאוד, יש שם למטה גם FAMILY GUY וגם SOUTH PARK כל העונות ב STREAMING.

לעומת זאת, בחוף, חובה להסתכל על בחורות בביקיני.

Stay Dirty

פורסם

הדיל של סלקום אומר שאם ארכוש אייפון 4, אצטרך להוסיף עוד 15 שקל לחבילת הגלישה ואילו המכשיר עצמו ינתן בחינם אם אני סטודנט שמדבר מעל 150 (ואני סטודנט שהחשבונית שלו מעל 150).

בתור סטודנט שרוצה לעבור לאייפון התכנית הזאת מעניינת. רק לא הבנתי מה ז"א מעל 150 ש"ח...

יש לי כרגע חבילה אצלם שעולה 150 ש"ח לחודש ובה מוקצבות לי דקות ו-SMS. האם זה נכנס בתנאי שלהם? או שה-150 ש"ח צריכים לבוא מחוץ לחבילה במחיר מופקע ורגיל פר דקה / SMS ?

והאם אפשר להוסיף לעסקה את חבילת הגלישה הזולה יותר ולא את זו שעולה 80 שקל?

172

פורסם

לגבי המיילסטון - אחד הדברים שאני לא אוהב בו, זה המקלדת שלו. וזה שאין מצלמה קדמית., NUFF SAID).

מזל שבמצלמה הקדמית של האייפון 4 אפשר להשתמש רק כשיש WIFI זמין, כי זה ממש עוזר לשיחות הווידאו....

על בדיחה כזו רק אפל יכולים לחשוב....

• תוכן חדש...