Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוק ל106 ראלי MK2

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לנצל את אישתי שמצלמת באופן מקצועי

ולצלם קצת הפיזוס

זאת תמונת טיזר לכמה ימי צילום שקבענו החודש

ביקורות יתקבלו בברכה[גם טובות וגם רעות-אז לא להתבייש]

DSC_0363.JPG

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רעיון יפה חבל שלא רואים כמעט את הרכב חצי צד ימין חשוך.

זה הקטע!

שיהיה אפרורי ומסכרן

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אישית- זה 106, זה לא מסקרן. טיזר של למבו חדשה לקראת תערוכת פאריז זה מסקרן.

מקצועית- קומפוזיציה יפה מאוד סך הכל, הערות-

הטוב- ההעמדה יפה של השתקפות הירח על מכסה המנוע+האור החושף את כיסא הספורט של הנהג.

הפחות טוב- הירח נראה מלאכותי. האור מימין נראה כמו מישהו עם פנס והיה יותר מתאים לפתוח את דלת הנהג ולהאיר מהצד השני.

מחכים לשאר התמונות :)

פורסם
אישית- זה 106, זה לא מסקרן. טיזר של למבו חדשה לקראת תערוכת פאריז זה מסקרן.

מקצועית- קומפוזיציה יפה מאוד סך הכל, הערות-

הטוב- ההעמדה יפה של השתקפות הירח על מכסה המנוע+האור החושף את כיסא הספורט של הנהג.

הפחות טוב- הירח נראה מלאכותי. האור מימין נראה כמו מישהו עם פנס והיה יותר מתאים לפתוח את דלת הנהג ולהאיר מהצד השני.

מחכים לשאר התמונות :)

תודה טוב להחכים

האמת שהיה ממש חושך ובדיוק עבר מישהו עם האוטו שזה האור מימין-

זה צולם גם בלי חצובה אז קצת קשה לצלם

תודה על הביקורת,למדנו

תמונות יהיו בהמשך החודש תשארו מעודכנים

פורסם

אני מוסיף כמה אגורות שלי :

לדעתי הרכב אמור להיות עם דלת סגורה , ללא תאורה פנימית , פנסים דולקים כולל הערפל .

יש יותר מדי שטח בין הרכב לירח וזה לא משמש שום דבר לתמונה . התמונה לא מחמיאה לרכב בכלל .

אין משמעות לצילום במאונח בתמונה הנ"ל .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבתטתי בוק אז קבלו

הצילומים נעשו ע"י אישתי -אילנית סולומון

המיקום:כבישים אי שם בצפון הרחוק!

השעה: בין 5 וחצי לשבע בבוקר

image001.jpg

image002.jpg

image004.jpg

image005.jpg

image006.jpg

image008.jpg

פורסם

image009.jpg

image012.jpg

image013.jpg

image015.jpg

קצת טעימה מהכביש היינו

image017.jpg

image018.jpg

אני נשבע שהעשן לא ממני!!!

שרפו משהו מאחורה

image023.jpg

פורסם

image024.jpg

image025.jpg

כמובן גם בצפון אני לא שוכח לאנשים שמטפלים בי הכי טוב

image026.jpg

image027.jpg

פורסם

חח ילדי הראלי

גם לך היה לא?

לגבי צביעה אין לי כסף לזה

ואם כבר יש כסף אני משקיע על דברים אחרים לאוטו

• תוכן חדש...