Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

הסיפור הוא כזה:

אני גר בישוב קהילתי בדרום הארץ, ביום ראשון האחרון תדלקתי בתחנת הדלק (של "דלק") בישוב שלי (אני לא נוהג לתדלק שם, פשוט הייתי עם קצת פחות מרבע במיכל ולא רציתי לקחת סיכון) והתחלתי לנסוע, המסלול שלי היה בערך של 40 ק"מ כל כיוון, בדרך חזרה התחלתי להרגיש שהרכב לא ממש סוחב המשכתי לנסוע עצרתי להפסקה של רבע שעה בשביל להתרענן ולאחר מכן כשהנעתי את הרכב בכדי להמשיך נדלקה לי נורית מנוע והרכב התחיל לקרטע בטורים נמוכים, המשכתי את הדרך שנותרה לי לבית (30 ק"מ בערך) על הילוך נמוך בכדי שהרכב יוכל להמשיך לנוע ולא להיתקע בדרך.

יום למחרת נכנסתי למוסך ולאחר חיבור למחשב אמרו לי שצריך להחליף את הסליל הצתה כי הוא נשרף, התיקון היה זריז ולקח כחצי שעה והעלות הייתה 1350 ש"ח כולל מעמ (סליל מקורי.)

במהלך השבוע האחרון התחלתי לשמוע על כל מיני מקרים של מכרים וחברים מהישוב שנתקעו עם הרכבים שלהם ביום שאני נתקעתי ויום למחרת, אחד מהחברים נתקע עם הרכב (וולו S60) ובבדיקה במוסך אמרו לו שהסיבה שהוא נתקע הייתה קשורה לדלק מהול במים במיכל הדלק, אחרי בדיקה קצת יותר מעמיקה הבנתי שהתחנה נמכרה ע"י הזכיין הקודם לזכיין חדש שנכנס בדיוק בשבוע הקודם, בנוסף בבדיקה מול המועצה המקומית של היישוב הם עשו בדיקה במצלמות האבטחה שמקיפות את הישוב וגילו שנכנסה מיכלית ללא לוחית זיהוי באחד הימים בסביבות השעה 3 לפנות בוקר לתחנת הדלק והם בבדיקה מקיפה של הנושא בכדי לגלות האם באמת מוהלים דלק בתחנה.

אנחנו קבוצה של כ6-7 בעלי רכבים שנתקעו עם רכבים חדשים יחסית (2007+) בצירוף מקרים מוזר שכולנו נתקענו באותו פרק זמן אחרי שתדלקנו באותה התחנה ואנחנו שוקלים כעת אפשרות של תביעה ייצוגית.

השאלה שלי אליכם מה כדאי לעשות במקרה הזה? למי כדאי לפנות? והאם הבעיה שהתגלתה אצלי ברכב באמת יכולה להיות קשורה לתדלוק של דלק מהול או שבעצם התקלה שהייתה לי ברכב לא קשורה כלל לאפשרות של דלק מהול ברכב ובמקרה שלי זה באמת צירוף מקרים..

הרכב הוא סיטוראן C4 שנת 2007 עם 100,000 ק"מ

תודה מראש לכל העונים

בברכת חג שמח, עומר.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

מסופקני שבעיית דלק מהול הייתה נפתרת ע"י החלפת סליל הצתה. אם הבעיות המשיכו גם לאחר החלפת הסליל ובהתאם לפרטים שציינת בהחלט נשמע שיש חשד לדלק מהול.

בצע חיפוש בפורום. הנושא לא חדש וכבר נכתבו הדברים, אני מניח שתמצא הרבה מידע חשוב.

הדרך הטובה ביותר היא שכולכם תתאחדו. ראשית פנו למנהל התחנה וראו את תגובתו. יתכן והוא מודע לעניין ויהיה מוכן לקחת אחריות. במידה ולא יש לערב מיידית שמאי, לשלוח דגימות דלק לבדיקה ולהמשיך בעצת השמאי. אם בעל התחנה יתנער יתכן ותצטרכו לתבוע אותו על הנזק שנגרם לכם (ודלק מהול גורם הרבה נזק). תנסו לערב גם את משרדי הממשלה הרלוונטים (תחבורה, תמ"ת?).

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת סליל הצתה ברכב כמו שלך היא דבר די שכיח

ואם הוא מקורי שמעולם לא הוחלף אז זה לא מפתיע שהוא שבק .

אם במיכל הדלק שלך היה ונשאר דלק מהול אז כבר ההית מרגיש את זה

בצורה של בעיות הנעה בבוקר,חוסר סחיבה,צלצולים של המנוע וכו .

אם לאחר החלפת הסליל אתה מרגיש שהרכב חזר לתפקד כרגיל אז

לי נראה שהבעיה היתה פשוט הסליל עצמו שהתפגר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לפי דעתי לפני כל צעד שאתם מתכננים לעשות אם זה פניה למנהל התחנה או תביעה.

שלחו למעבדה דגימת דלק על מנת לברר באמת אם הדלק מהול ושלא יווצר מצב לא נעים.

• תוכן חדש...