Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

משהו אולי יודע מה עושים במקרה שלא מוצאים את הרישיון של הרכב?

הרישיון הגיע אלי לפני כחודש ימים, שילמתי אותו בדואר, היום בבוקר רציתי לסוע לעשות טסט לרכב ולצערי הרב אחרי כל החיפושים בבית לא מצאתי אותו.

האם תהיה בעיה להוציא רישיון חדש ממשרד הרישוי?

איך בדואר אני מוכיח להם ששולם כבר כדי שלא יחייבו אותי פעם נוספת?

פורסם
שבוע טוב,

הגיע אלי רישיון רכב חדש, שילמתי עליו, היום באתי לסוע לעשות לאוטו טסט ולא מצאתי אותו. הפכתי את כל הבית ולצערי לא מוצא בשום מקום.

רישיון זה לא הבעיה, מזמינים חדש, כמובן שמשלמים עליו.

איך בדואר מוכיחים ששולם בעבר כדי לקבל את החותמת שלהם ולסוע לעשות טסט?

תתקשר למשרד הרישוי - הם אמורים להיות מעודכנים על התשלום בדואר, וישלחו לך כפל רשיון. נסיוני הוא שמשרד הרישוי מאד יעיל בעניין זה.

דבר נוסף שתוכל לעשות הוא לבצע נסיון תשלום רשיון הרכב באתר האינטרנט הממשלתי - אם התשלום נקלט תקבל הודעה כי אין צורך בתשלום. ד"א - אחת הסיבות הטובות לתשלום דרך האינטרנט (או הטלפון) היא כי חיוב כרטיס האשראי ותדפיס הקבלה מהווהים הוכחת תשלום במקרה כמו שלך. אני עברתי לשלם רשיונות נהיגה ורכב דרך האינטרנט כבר לפני כמה שנים והשירות מצויין - הרשיון המחודש מגיע מהר מאד (רכב תוך 3-6 ימים, נהיגה מפלסטיק לא הרבה יותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדואר הם לא יעשו בעיה עם החותמת שלהם?

משרד הרישיון ישלח לי טופס או משהו שיצוין ששולם כבר?

כמה זמן לוקח לרישיון להגיע טלפונית וכמה זמן יקח התהליך אם אני יגיע ישירות למשרד הרישוי?

פורסם
בדואר הם לא יעשו בעיה עם החותמת שלהם?

משרד הרישיון ישלח לי טופס או משהו שיצוין ששולם כבר?

כמה זמן לוקח לרישיון להגיע טלפונית וכמה זמן יקח התהליך אם אני יגיע ישירות למשרד הרישוי?

אם לא מדובר בעניין של הרגע האחרון התקשר למשרד הרישוי (אאל"ט 5678*) וברר את העניין. אם תזמין דרכם כפל רשיון תשלם חצי מאשר באשנב והרשיון יגיע לביתך תוך מספר ימים עם הכיתוב "שולם" במקום הסכום לתשלום. אם משכת את העניין עד הרגע האחרון עליך לפנות למשרד הרישוי ולשלם סכום יותר גדול תמורת כפל הרשיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדואר יעשו בעיות עם החותמת כי מבחינתם מרגע ששילמת את הרישיון זאת בעיה שלך.

אם תתקשר למענה הקולי הממוחשב של משרד הרישוי תוכל להזמין כפל רישיון בעלות של כמה עשרות שקלים. על כפל הרישיון מצויין שהאגרה כבר שולמה והסכום לתשלום יהיה נמוך (שוב, כמה עשרות שקלים).

אתה יכול גם להגיע למשרד הרישוי ולבקש שינפיקו לך במקום כפל רישיון. כמה זמן זה יקח? תלוי באורך התור. אם אני זוכר נכון, אז זה יעלה לך יותר. יש גם עמדות שירות עצמי של משרד הרישוי בהן תוכל להעזר, אם תרצה.

כשאני שילמתי את רישיון הרכב בכרטיס אשראי לקח לו שבוע להגיע אלי בדואר. יכול להיות שאצלך בשכונה הדוור זריז יותר וזה יקח פחות, יכול להיות שאתה גר באיזה ישוב מרוחק ואז זה יקח יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עלות הוצאת כפל רישיון 27 ש"ח בלבד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...