Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת שעון מebay, יש ממה לחשוש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ראיתי שעון של סייקו שמאוד אהבתי ומחירו בארץ הוא סביב ה3K.

נכנסתי לאיביי לראות מה בערך הטווח מחירים בארה"ב ונדהמתי, אותו שעון עולה ב350-400 דולר.

בחישוב גס גם עם מע"מ שאני אשלם אני אצא עם נזק של 2K.

יש לי ממה לחשוש בקניית שעון באיביי? ראיתי הרבה מוכרים שנראים אמינים (4000+ רכישות ו99 אחוז פידבק).

עוד שאלה, מישהו מכיר חנות שעונים זולה שלא חושבים שאני רוטשילד והמחירים שלהם יותר הוגנים?

בתודה, בן.

Got To love It

פורסם

מוכר ברור שלא הונג קונג.

ראיתי הרבה מוכרים מארה"ב.

מה יש לי לדאוג מהמכס? אני משלם במקרה הכי גרוע עוד 16.5 אחוז על המחיר ששילמתי.

עדיין זה יוצא ב1K יותר זול מבארץ.

שניר, למה אני צריך את התעודה?!

Got To love It

פורסם
תוודא שזה מגיע עם CERTIFICATE וקופסא מקורית.

בנוסף תוודא שהמוכר לא מהונג קונג

אהלן שניר,

אני קניתי שעון SEIKO ממוכר מהונג קונג עם דעות חיוביות בלבד.

השעון נשלח מהר והיה ארוז מצויין. בנוסף והכי חשוב, הוא מקורי.

בכל מקרה, אין ממה לחשוש ולהזמין שעון ממוכרים עם דעות חיוביות, כמו בכל מוצר.

פורסם

האמת להגיד לך, ראיתי גם אני שעון שאני רוצה, במחיר של 80$ אצל מוכר בהונג קונג - לעומת 290$ שהוא נמכר אצל כל מוכר מארה"ב.

ולמוכר היה ים של פידבקים טובים (99.9%) והוא רשם שיש אריזה + תעודה והכל.

ועדיין .. לא נותן לי הראש לנוח על כך ש 80$ מחיר לשעון כזה, שווה להביא 10 ולמכור בארץ. או למכור שוב באיביי.

אני מצטער, אבל אני לא הייתי קונה שעון מהונג קונג.

פורסם

קודם כל, אין לך על מה להצטער, כל אחד מגיע להחלטות שלו.

שמתי לב שמדובר בשני מקרים שונים. אני רכשתי שעון בהונג קונג, כאשר המחיר שלו היה זהה למוכר מסידני ולמוכר מארה"ב.

רכשתי את השעון בהונג קונג כיוון שהמכירה שלו הייתה היחידה שלא הייתה עם מחיר סופי.

פורסם

יש לקרוא את הפידבק ולשלם בפיי-פאל. אתה מכוסה.

כן. באי-ביי יש מציאות. אתה גם יכול לקנות יותר זול מחוץ לאי-ביי אצל אותו מוכר בחנות שלו.

רובם מחזיקים גם חנות וירטואלית שבה מפורסמים אותם שעונים רק יותר זול כי אין עמלות של אי-ביי. 

• תוכן חדש...