Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוק האלכוהול החדש, אוסר על הימצאות חופשית של אלכוהול לאחר השעה 23:00.

כולל איסור מכירה בכל חנות/קיוסק/תחנת דלק או מכולת, ואוסר על הסתובבות ושתיה ברחובות/מתחת לבית וכד'.

האם זו עוד דרך להגן על ילדינו מלקנות אלכוהול להסתובב ברחובות כשהם שיכורים?

או שזה עוד חוק שנועד להכניס כסף לקופת המדינה?

האם יש סיבה טובה לא לקנות אלכוהול בשעות הקטנות של הלילה?

מה עושים אם בא לי בירה בלילה? או שבאמצע מסיבת חברים טובה נגמר האלכוהול?.

התסכול הולך וגובר ויש לי תחושה שמתעסקים יותר מדי בשטויות. יש משהו בדבריי?

פורסם

דוחות, דוחות, דוחות, דוחות.

דוחות כבר אמרתי?

מה גם שזו לא הנקודה שלי, השאלה אם ההשקעה באמת תפיק תשואה?

אם יש עניין בדבר והחוק הוא לא עוד עניין טפשי או כיסוי תחת להראות שאכפת למישהו פה.

פורסם

אני לא יודע אם זה כסף לקופת המדינה או לא.

אבל אני יודע טוב מאוד, שזה מאוד מבאס שבשעה 23:30 לפני שאני הולך למסיבה (אני היחידי ששתיתי מכל החברים) לא מוכרים לי בירה.

אולי זה טוב שילדים בני 14-15 לא ישתו אלכוהול (ואלה השעות ששותים אלכוהול לפני מסיבה וכו').

Kia Sportage, 2014 

פורסם

שטויות במיץ תותים.

ילדים בני 14-15 לא צריכים לשתות, ומי שמוכר להם אלכוהול צריך לתת לו עונש מוות.!

אין לזה שום קשר לשעות הקנייה וזה לא תירוץ.

פורסם

מכיוון שאי אפשר / מורכב / בעייתי לחוקק חוק שיגרום להורים לחנך את ילדיהם (ואת עצמם, בדרך)

מחוקקים חוק שמגביל את הגישה לאחד מהכלים שבהם משתמשים הילדים לפריקת עול.

מכיוון שבקבוק בירה לא יכול לזעוק "גזלו את זכויותיי!", הרי שמן הסתם זכויותיו ייגזלו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה אולי אחד החוקים הכי טובים שיצאו בזמן האחרון(ובכלל) . והנה ההסבר למה, כיום כל ילד יכול להשיג אלכוהול ואלכוהול יכול להיות הרסני לפעמים במיוחד ילדים שלא יודעים מה שהם שותים, מה נכנס להם לגוף ומה זה עושה להם. לכן החוק הזה הוריד דרסטית את האפשרות להשיג אלכוהול (כולם יודעים ששותים בדר"כ בלילה ולא באמצע היום) ואותם ילדים לא יכולים להיכנס למועדונים ושם לשתות, או באיזה מסעדה כי יבקשו מהם תעודה מזהה. בקיצור, זה אולי קצת בעייתי "לגדולים" (אמת, גם אני נתקעתי בלי אלכוהול ושכחתי מהחוק הזה) אבל זה מצוין לילדים ונערים. עם הזמן תהיה ירידה במקרי האלימות, גניבות, תאונות דרכים וכמעט כל דבר שסובב אלכוהול.

עוד דבר, מי שנמצא עם אלכוהול לא מקבל דוח. השתייה נשפכת/נלקחת ופותחים על זה אירוע לא נותנים על זה דוח.

פורסם

ממה שידוע לי לא מחלקים על אלכוהול בחוץ דוחות אלא פשוט שופכים את האלכוהול.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני לא מבין, כל החוק הדבילי הזה הוא כדי להלחם בשתייה של ילדים בני 11-17?

למה אלה הדרכים?

הרי ברור שההורים לא צריכים לתת לילדים שלהם לשתות.

ברור שבחנויות אסור למכור לקטינים בלי שום קשר לשעות.

צריך לטפל בדרכי ההגעה של האלכוהול לילדים בגילאים האלה, אולי בדרכים אחרות,

אבל לסגור את האופציות לכל אוכלוסיית המדינה? נראה לי קצת מוגזם.

החוק הזה הוא התחמקות פשוטה מכל אכיפה כל שהיא, לסגור את כל הפינות שאפשר

ולהגיד "הנה, עשינו, חוקקנו, והשפענו" אפילו אם זה הציל ילד אחד. זה פשוט לא עובד ככה.

אפשרי לשפוך לילדים את האלכוהול גם בלי תקנה טיפשית של לא למכור שתיה אחרי 23:00.

פורסם

חוק מטופש ! קונים בשעה 22:59 ויוצאים לבלות.

הרי גם כך אין אכיפה לגבי מכירת אלכוהול לקטינים. מקסימום הם שולחים מישהו מבוגר שיקנה להם.

זה לא יוריד אלימות ברחובות וגם לא כמות התאונות.

אגב, בחלק מהמדינות באירופה: המשטרה רואה אותך עם בקבוק ברחוב (משקה אלכוהולי) ושותה - מעצר במקום.

פורסם
זה אולי אחד החוקים הכי טובים שיצאו בזמן האחרון(ובכלל) . והנה ההסבר למה, כיום כל ילד יכול להשיג אלכוהול ואלכוהול יכול להיות הרסני לפעמים במיוחד ילדים שלא יודעים מה שהם שותים, מה נכנס להם לגוף ומה זה עושה להם. לכן החוק הזה הוריד דרסטית את האפשרות להשיג אלכוהול (כולם יודעים ששותים בדר"כ בלילה ולא באמצע היום) ואותם ילדים לא יכולים להיכנס למועדונים ושם לשתות, או באיזה מסעדה כי יבקשו מהם תעודה מזהה. בקיצור, זה אולי קצת בעייתי "לגדולים" (אמת, גם אני נתקעתי בלי אלכוהול ושכחתי מהחוק הזה) אבל זה מצוין לילדים ונערים. עם הזמן תהיה ירידה במקרי האלימות, גניבות, תאונות דרכים וכמעט כל דבר שסובב אלכוהול.

עוד דבר, מי שנמצא עם אלכוהול לא מקבל דוח. השתייה נשפכת/נלקחת ופותחים על זה אירוע לא נותנים על זה דוח.

זו טעות לחשוב כך, זה בדיוק כמו רוב החוקים האחרונים בכל התחומים, פשוט הגולם שקם על יוצרו. בגלל כמה ילדים מפגרים עם הורים עוד יותר גרועים, רוב האוכלוסייה לא יכולה סתם לרדת לפיצוציה מתחת לבית ולקנות אלכוהול מעבר לשעה מסוימת. אם אתה באמת חושב שילדים לא יכולו לרכוש בשל השעה? אתה כנראה ממש לא מכיר ילדים, דווקא הם בגלל החוק ידאגו לקנות יפה מאוד לפני, אבל כאלו בגיל המתאים שסתם בא להם או שנגמר באמצע מסיבה קטנה בבית לא יוכלו.

. הבעיה כרגיל מתחילה ונגמרת בחינוך, חוק ואכיפה לא באים במקום חינוך. המסוגלות ההורית היום שואפת לאפס, נכון שזו הכללה, אך הכללה שלא רחוקה מהמציאות הכללית. אלכוהול, סמים זו לא הבעיה, הבעיה זה החינוך, דרך ארץ. לחוקק חוקים ועוד חוקים שבסך הכל פוגעים באיכות החיים שלנו, לא מוסיפים כלום וכבר ידוע שהחמרת חוקים לרוב כלל לא עוזרת אלא יוצרת מרמור מיותר ובצדק.

פורסם

אני לא אכנס לעניין האם טוב או לא.

אבל רק לגבי הכספים, המדינה מפסידה ותפסיד מיליוני שקלים בשנה (אפילו עשרות), כי הם מורידים מהפידיון היומי של קיוסקים, שמשלים פחות מכס ומע"מ ולכן המדינה רק תפסיד כסף.

אם נראה לכם ש-50 דו"חות של 1000 שקל בלילה יכסו את ההפסדים של המכס והמע"מ אתם טועים.

נ.ב

היום אני נכוותי בדיוק מהנקודה הזו של אי יכולת לקנות אלכוהול. ולא אני לא התכוונתי לשבת בים, אלא בבית של חבר אחרי שהיינו במקום והיה מפוצץ.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אחד החוקים המטופשים שיצאו.

הדבר היחידי שיצא מזה שאותם הילדים שכביכול בגללם הפסיקו את מכירת האלכוהול אחרי 11, קונים את האלכוהול בחנות בצהריים.

זה רק גרם להם לחסוף בכסף כי בדרך כלל לאף אחד מהם לא היה כח להסחב בצהריים לסופר או לקיוסק ולקנות בקבוק שתייה ב50 שקל אז הם היו קונים אותו ב80 שקל מהתחנות דלק, עכשיו בלית ברירה הם קונים את זה בצהריים ומוצאים פינה שקטה שהשוטרים יתקשו למצוא ושותים את זה.

זה רק גרם לאנשים בוגרים יותר לסבול מהקניית אלכוהול.

כשאני רוצה לשבת עם החברים שלי באיזה פינה שקטה עם בקבוק שכל אחד ירים כוסית לכבוד החג, אני צריך להפוך עולמות כדי להשיג בקבוק שתייה, אפילו סתם כשבא לי בקבוקון בירה להעביר אותו מול המחשב עם בסלי בצל לפני השניה סתם כי אני לא נרדם ויש לי חשק לבירה, זה לא מתאפשר לי.

פורסם

חוק כל כך דבילי, בתור חברה בני 17 אני יכול להגיד לכם שבאופן קבוע אנחנו מתארגנים על שתיה בצהריים, ואף אחד לא נותן לנו דין וחשבון שאנחנו שותים אחרי 23:00, שיתפוצץ להם החוק בפרצוף.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...